Glaszetter Culemborg

  1. Glaszetter Culemborg nodig?
  2. Bel Glaszetter Culemborg 0345-254002 Snel contact met Glaszetter Direct
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Heeft u glasschade? Neem dan direct contact op met Glaszetter Direct. Wij zijn binnen een half uur op locatie, ook ‘s avonds en in het weekend. Glaszetter Direct kan door zijn landelijk dekkend netwerk direct een vakman bij u langs sturen. Ook als het gaat om verbouwingsplannen om uw woning te verduurzamen, bent u bij ons aan het goede adres. Neem direct contact op met 0345-254002 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

24 uur glasservice Culemborg

U komt thuis van een avond uit of vakantie en wat blijkt? Er is ingebroken. Glaszetter Direct is door haar 24 uursservice bij uitstek de partner voor noodgevallen. De glaszetter is direct op locatie en plaatst altijd een noodvoorziening. Op een tweede afspraak wordt dan de definitieve ruit geïnstalleerd. Dit alles gebeurt in nauwe samenspraak met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kortom, bij Glaszetter Direct kunt u altijd terecht.

Dubbel glas Culemborg

Wilt u uw woning beter laten isoleren? Overweeg dan eens het plaatsen van H++ glas, de nieuwe standaard voor dubbel glas. Met isolatieglas bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. De investering betaalt zich zeker terug. Ongeacht of het om houten, kunststof of aluminium kozijnen gaat, kunnen wij het glas installeren. Bovendien kunt u voor alle soorten en maten glas bij ons terecht, wij leveren direct uit voorraad via onze eigen glashandel. Doordat wij groot inkopen, kunnen wij leveren tegen aantrekkelijke tarieven.

Voor al uw projecten met betrekking tot glas, kunt u bij ons terecht. Niet alleen voor het vervangen van ramen, maar ook voor glazen gevelbekleding, systeemwanden of een serre of schuifpui. Wij komen graag op locatie bij u thuis of op het werk om u wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Maakt het plaatsen van dubbel glas deel uit van een grotere verbeteringsslag in uw woning of bedrijfspand, dan komt u mogelijk in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) of het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Hiermee kunt u een korting bedingen op uw inboedelverzekering.

Heeft u glasschade? Laat dan vooral alle restjes glas in de sponningen zitten en kom nergens aan. Onze professionele glaszetters komen alles vakkundig verwijderen en plaatsen de nieuwe ruit, ongeacht het type kozijn. Wij werken met alle soorten glas, zoals: enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas en glas in lood. Op welk tijdstip u ook belt, binnen een half uur zijn wij bij u op locatie. Aarzel dus niet en neem direct contact op voor een glaszetter bij u in de buurt.

Glaszetter Direct beschikt over een eigen glashandel. Daarom kunnen wij snel opereren. Alle soorten en maten glas leveren wij direct uit voorraad. En doordat wij groot inkopen, kunnen wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Ook bij niet alledaagse wensen, zoals ruiten en speciale afmetingen, kunnen wij aan uw behoefte voldoen. Het is mogelijk dat wij niet alles op elk tijdstip kunnen leveren. In dat geval wordt in overleg met u een tweede afspraak ingepland om het glas te installeren. Neem direct contact op met 0345-254002 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Culemborg. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Culemborg op 0345-254002 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Culemborg uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier