Glaszetter Delft

  1. Glaszetter Delft nodig?
  2. Bel Glaszetter Delft 015-3061080
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Delft is al 60 jaar dé glasspecialist voor Delft en omstreken. Of u nou een ruit heeft die compleet aan gruzelementen ligt, of het misschien gewoon tijd vindt om uw raam te vervangen, wij helpen u graag. Onze specialisten hebben al decennialang ervaring op kunnen doen, waardoor ze uit de voeten kunnen met elke soort glas. Ook de vorm of plaats van de ruit maakt niet uit, onze glaszetters helpen u graag. Deze glasservice verlenen wij bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het maakt dus niet uit wanneer uw glas wordt beschadigd of gebroken, glaszetter Delft staat voor u klaar. Aangezien er bij een gebroken raam vaak enige spoed komt kijken, streven onze glasspecialisten ernaar om een half uur na oproep op locatie te zijn. Met deze combinatie van jaren aan ervaring en een altijd bereikbare noodservice staan we niet alleen bekend als de meest vakkundige glaszetter in heel Delft, maar ook als de meest betrouwbare. Woont u dus in Delft en heeft u last van glasschade? Bel nu 015-3061080 om een afspraak te maken!

Glasschade Delft

Bij Glaszetter Delft hebben we het allemaal al voorbij zien komen: een enthousiast geschoten voetbal, een verdwaalde vogel of een flinke hagelstorm. Ongeacht de oorzaak van uw glasschade, we helpen u graag weer verder. Onze glasspecialisten staan op elk moment van de dag klaar om uw ruit vakkundig en snel te repareren. Mocht een reparatie nou echt niet meer mogelijk zijn, dan kunnen ze meteen een noodvoorziening plaatsen. Vervolgens hebben ze uw ruit in een mum van tijd vervangen, waarna u er weer een tijd mee door kan. U ziet het: glasschade hoeft niet het einde van de wereld te zijn. Zeker niet als u de glasspecialisten van Glaszetter Delft inhuurt.

24-uurs glasservice Delft

U kent het wel, een feestje dat tot de diepe uren in de nacht doorgaat loopt wat uit de hand. Naar mate de avond verloopt verliezen de gasten enigszins de coördinatie, en voor dat u het door heeft sneuvelt één van uw ramen. Erg vervelend. Niet gevreesd, bij Glaszetter Delft kunnen onze specialisten u ook in dit soort omstandigheden van dienst zijn. Onze vakkundige medewerkers zijn namelijk 24 uur per dag beschikbaar, en kunnen bij glas spoedgevallen al binnen een half uur op locatie zijn. Zo kunnen onze glaszetters uw ramen op elk moment van de dag repareren. Ook behoefte aan onze 24-uurs glasservice? Neem dan contact op met onze 24 uurs telefoonlijn: 015-3061080.

Wordt het tijd om uw ramen compleet te veranderen? Zeker als ramen wat ouder worden verliezen ze hun stevigheid, wat ze des te kwetsbaarder maakt. Als het raam een sterretje heeft geldt dit nog meer, en wordt het verstandig om uw ramen te vervangen. Bij Glaszetter Delft helpen we niet alleen klanten met het repareren van ramen, we voeren ook regelmatig preventieve vervanging van de ruiten uit. Als u ook twijfelt aan de conditie van uw glas, kunt u altijd contact met ons opnemen om wat informatie in te winnen. Onze glasspecialisten kunnen u dan meteen vertellen wat het verstandigst is, en mits nodig, meteen actie ondernemen.

Huizen met enkel glas hebben vaak merkbaar meer last van geluidsoverlast en minder isolatie. Als u uw glas wilt laten vervangen is het verstandig om meteen de overstap naar dubbel glas te maken. Hiervoor bent u bij de glasspecialisten van Glaszetter Delft in goede handen. Onze glaszetters hebben uw ramen vakkundig en snel overgezet naar dubbel glas, zodat u weer jaren verder kan.

Bij Glaszetter Delft plaatsen we niet alleen glas, we handelen er ook in. Glas is voor ons meer dan werk, het is een passie. Onze glashandel verkoopt alleen glas van de hoogste kwaliteit, ongeacht uw benodigde soort glas. Zowel dubbel als enkel, maar ook speciaal glas hebben wij op voorraad. Kortom, ook voor uw glashandel kunt u terecht bij Glashandel Breda.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Delft. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Delft op 015-3061080 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Delft uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier