1. Glaszetter Den Bosch nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Den Bosch

Zoekt u een glaszetter in de regio Den Bosch? Neem dan direct contact op met 0732048454. Wij komen dan binnen een half op locatie om uw gebroken ruit te ontvangen, ook 's avonds en in het weekend. Wilt u liever advies over onze verschillende diensten op het gebied van glas, ook dat is mogelijk. Wij leveren namelijk alle soorten glas, van HR glas tot een nieuwe schuifpui. Maar zelfs voor glas in lood bent u bij ons aan het goede adres. Zoekt u direct een glaszetter in de buurt? Neem direct contact op met 073-2048454 of vraag vrijblijvend offertes aan bij diverse aanbieders voor het beste aanbod.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Den Bosch

Als je spelende kinderen in huis hebt, of er is zojuist een inbreker op bezoek geweest dan is de kans groot dat er een ruit is gesneuveld. Voor 24 uursservice neemt u direct contact op. Houd er 's avonds en in het weekend wel rekening mee dat niet direct het juiste glas geplaatst kan worden. In dat geval plaatsen wij eerst een noodvoorziening en komen later het definitieve glas installeren. U wordt tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden van de vervolgstappen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Raam vervangen Den Bosch

Als u direct een nieuwe ruit nodig heeft, bent u bij ons aan goede adres. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan binnen een half uur bij u op de stoep. Ook als u advies nodig heeft over het vervangen van kozijnen of dubbel glas, kunt u bij ons terecht. Wij komen graag op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Wilt u liever eerst glaszetters met elkaar vergelijken? Vraag dan offertes aan bij diverse aanbieders in de regio voor het beste aanbod.


073-2048454
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Den Bosch

Doordat wij groot inkopen bij de glashandel kunnen wij staffelkorting bedingen. U ontvangt dus aantrekkelijke kortingen wanneer u een serre of een schuifpui wilt laten plaatsen. Want ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij plaatsen ook maatwerk oplossingen zoals serres. Maar niet alleen voor serres of schuifpuien maar ook glazen wandbekleding of systeemwanden voor uw huis of uw kantoor, kunt u bij ons terecht. Graag gaan we met u in gesprek over de precieze mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan.

24 uurs glasservice Den Bosch

U komt terug van vakantie en u komt erachter dat er ongewenst bezoek is geweest. Ongeacht het tijdstip, neemt u direct contact op met 0732048454. Wij komen binnen een half uur op locatie om de schade te verhelpen. Want zeker met koud en nat weer, wilt u niet in een koud en ongeïsoleerd huis zitten. Overigens kunt u ook bij ons terecht als u uw huis wilt verduurzamen door uw ruiten te laten vervangen door dubbel of hoogrendementsglas. HR glas wordt namelijk steeds goedkoper doordat dit tegenwoordig het populairste glas is. Het is een investering die zich op termijn terugbetaalt doordat u flink op uw energierekening bespaart. Bovendien kunt u subsidie ontvangen wanneer u uw huis beter isoleert.

Glazen vervangen Den Bosch

Moeten uw ruiten worden vervangen, Neem direct contact op met 0732048454. Onze glaszetters in de regio Den Bosch hebben al ruim zestig jaar ervaring en vervangen uw kapotte ruit binnen een half uur. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door vakmanschap, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken. Dus ook al plaatsen we eerst een noodvoorziening, wij komen terug om uw ruit op professionele wijze te vervangen. Zoekt u een vakman die toch betaalbaar is, laat dan direct een glaszetter op locatie komen.


073-2048454
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Den Bosch. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Den Bosch op 073-2048454 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Den Bosch uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
073-2048454