1. Glaszetter Den Haag nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Den Haag

Heeft uw ruit het begeven? Het kan zijn dat er een steen doorheen is gegaan of dat de uiterst vervelende situatie zich heeft voorgedaan waarin uw huis door de bliksem is getroffen. Er zijn heel veel gevallen mogelijk waarin u te maken kan krijgen met glasschade. Wanneer zo’n geval zich voordoet, hoeft u niet lang na te denken welke stappen u moet ondernemen. Glaszetter Den Haag is namelijk gespecialiseerd in glasreparatie. Wanneer uw raam kapot is, komen wij om de hoek kijken. Geeft u daarom maar even een belletje naar het nummer 070 2092711 wanneer u te maken heeft met gebroken glas. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk de vervelende situatie weg te nemen.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Den Haag

Glasschade. Het is een veelvoorkomend probleem. U bent even niet voorzichtig genoeg en uw raam valt in scherven. Wanneer u bijvoorbeeld een barstje niet laat repareren dan kan dit ervoor zorgen dat in de toekomst uw ruit volledig kapot zal zijn. Wij van Glaszetter Den Haag nemen aan dat dat niet de bedoeling is. Vandaar dat wij u zo snel mogelijk te hulp schieten om ervoor te zorgen dat de oude situatie netjes wordt hersteld. Het opruimen van de scherven nemen wij ook voor ons rekening. Neem dus even contact op met onze dag- en nachtservice.

Bel de lokale glaszetter: 070 2092711

24-uurs glasservice Den Haag

Als u dacht dat wij alleen op werkdagen van 9 tot 5 tot uw beschikking staan, dan heeft u het mis! Glaszetter Den Haag is namelijk 24 uur per dag voor u geopend. Ook in de weekenden komen wij u graag helpen. Is uw (voor)ruit dus getroffen door slechte weersomstandigheden of heeft een inbreker geprobeerd het één en ander van u te ontnemen, vraag onze glasspecialisten dan om hulp. Ook in andere vervelende situaties komen wij u graag uit de brand helpen. Bij spoed plaatsen wij een noodvoorziening, zodat wij op een volgende afspraak zorgvuldig en vakkundig een nieuw raam kunnen plaatsen.

Raam vervangen Den Haag

Heeft u besloten een nieuwe ruit te plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Glaszetter Den Haag levert namelijk de beste kwaliteit glas. Kampt u dus met glasschade of wilt u overstappen naar bijvoorbeeld dubbel glas of brandwerend glas, dan hoeft u zich alleen maar even te laten adviseren door onze glasspecialisten. Wij zijn bereikbaar op het nummer 070 2092711. Dus wanneer u ons nodig heeft, schroom dan niet om onze hulp in te schakelen. Glasreparatie is al jarenlang onze passie. U kunt daarom blind op ons vertrouwen.

Raam kapot Den Haag

Is uw ruit stuk gegaan? Gebroken glas is geen pretje. Voor u denkt zelf de scherven op te ruimen, is het beter even contact op te nemen met Glaszetter Den Haag. Een kapot raam is voor onze glasspecialisten namelijk niets nieuws. Dagelijks zijn wij bezig met het repareren van glaswerken. Waar u er niet meer uitkomt, helpen wij u graag verder. Wij plaatsen graag een nieuwe ruit voor u ter vervanging van de gebroken ruit.

Bel de lokale glaszetter: 070 2092711
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Den Haag

U hoeft niet lang te zoeken wanneer u op zoek bent naar de beste Glashandel van Den Haag. Waarschijnlijk heeft u van familie of vrienden al vernomen dat wij alleen kwaliteit leveren. Zo niet, ondervindt dit dan zelf! Is uw ruit kapot doordat het glas volledig in stukken is gevallen? Bel ons. Bent u van plan uw ruit te laten vervangen? Bel ons. Wilt u meer informatie krijgen over verschillende glassoorten? Bel ons. Het antwoord is dus simpel: 070 2092711 is het nummer dat u dient in te toetsen om de beste hulp te krijgen.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Den Haag. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Den Haag op 070 2092711 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Den Haag uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 070 2092711
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.