1. Glaszetter Den Helder nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Den Helder

Glaszetter Direct is uw partner bij uitstek voor 24 uurs spoedreparaties. Maar ook voor andere projecten kunt u bij ons terecht, Denk hierbij aan het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand of het laten plaatsen van een serre, schuifpui, kozijnen, systeemwand of gevelbekleding. Kortom, ook voor maatwerk-klussen neemt u gerust contact met ons op. Wij komen graag op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Neem direct contact op met 0223 760021 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Ruiten vervangen Den Helder

Ook in Den Helder zijn wij direct op locatie in geval van nood. U laat alle resten in de sponningen zitten en wacht tot de vakman op locatie is om het nieuwe raam te installeren. Maar hier blijft het niet bij. Wist u namelijk dat wij alle soorten glas leveren, voor alle soorten kozijnen. Bovendien leveren we ook de kozijnen zelf. Dus ook voor al uw verbouwplannen kunt u contact met ons opnemen. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van uw woning door isolatie of het installeren van een serre om uw woning ruimer te maken en te voorzien van meer daglicht. Allemaal investeringen die de waarde van uw woning verhogen.


Bel de lokale glaszetter: 0223 760021
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glasschade Den Helder

Bij een ruitbreuk of een ster of een eenvoudige barst in uw ruit, laat u het best het raam direct vervangen. Wij doen dat vakkundig en met de laatste kennis van zaken. Glaszetter is een erkend installateur voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Als uw woning aan dit keurmerk voldoet dan krijgt u korting op uw inboedelverzekering. Ook als ondernemer kunt u in aanmerking komen voor een keurmerk, het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) van het Centrum voor Veiligheid en Criminaliteitspreventie (CCV). Wij zijn namelijk leverancier van veiligheidsglas, dat door een coating niet breekt, maar alleen scheurt. Inbrekers zullen uw ruit niet meer kunnen intikken.

24 uurs glasservice Den Helder

Je komt thuis van een avondje stappen of een vakantie en wat blijkt? Er is ingebroken. Geen paniek, u kunt dag en nacht terecht bij Glaszetter Direct. Wij zijn binnen een half uur op locatie. Mocht het glas niet direct op voorraad zijn, dan plaatsen wij altijd eerst een noodvoorziening om uw veiligheid te waarborgen. Op een tweede afspraak komen wij dan de nieuwe ruit plaatsen. Dit gebeurt in nauw overleg met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Laat vooral alle glasresten zitten en kom nergens aan, onze glaszetter komt alles op vakkundige wijze verwijderen.


Bel de lokale glaszetter: 0223 760021
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.

Glashandel Den Helder

Doordat wij beschikken over een eigen glashandel, kunnen wij alle soorten glas direct uit voorraad leveren zonder tussenkomst van andere partijen. Zo kunnen wij ons glas tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. Ook voor speciale soorten glas kunt u bij ons terecht, zoals veiligheidsglas of glas in lood. Geef eenvoudig uw wensen door en wij komen het installeren. Voor speciale soorten glas die op maat gemaakt moeten worden, kan een langere wachttijd gelden. Ook voor maatwerk projecten zoals een serre of schuifpui kunt u bij ons terecht. Wij komen graag op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Neem direct contact op met 0223 760021 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.


Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Den Helder. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Den Helder op 0223 760021 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Den Helder uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0223 760021