Glaszetter Den Helder

  1. Glaszetter Den Helder nodig?
  2. Bel Glaszetter Den Helder 0223-239102
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Direct is jouw partner bij uitstek voor 24 uurs spoedreparaties. Maar ook voor andere projecten, kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand, of het laten plaatsen van een serre, schuifpui, kozijnen, systeemwand of gevelbekleding. Kortom: ook voor maatwerk klussen, neem je gerust contact met ons op. Wij komen graag op locatie bij jou thuis of op het werk, om jouw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen.

Ruiten vervangen Den Helder

Ook in Den Helder, zijn wij direct op locatie in geval van nood. Je laat alle resten in de sponningen zitten en wacht tot de vakman op locatie is, om het nieuwe raam te installeren. Maar hier blijft het niet bij. Wist je namelijk dat wij alle soorten glas leveren, voor alle soorten kozijnen. Bovendien leveren we ook de kozijnen zelf. Dus ook voor al jouw verbouwplannen, kun je contact met ons opnemen. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van jouw woning door isolatie, of aan het installeren van een serre om jouw woning ruimer te maken en te voorzien van meer daglicht. Allemaal investeringen die de waarde van jouw woning verhogen.

Glasschade Den Helder

Bij een ruitbreuk of een ster of een eenvoudige barst in jouw ruit, laat je het beste het raam direct vervangen. Wij doen dat vakkundig en met de laatste kennis van zaken. Glaszetter is een erkend installateur voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Als jouw woning aan dit keurmerk voldoet, dan krijg je korting op jouw inboedelverzekering. Ook als ondernemer, kun je in aanmerking komen voor een keurmerk: het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), van het Centrum voor Veiligheid en Criminaliteitspreventie (CCV). Wij zijn namelijk leverancier van veiligheidsglas, dat door een coating niet breekt, maar alleen scheurt. Inbrekers zullen jouw ruit niet meer kunnen intikken.

Je komt thuis van een avondje stappen of een vakantie en wat blijkt? Er is ingebroken. Geen paniek, je kunt dag en nacht terecht bij Glaszetter Direct. Wij zijn binnen een half uur op locatie. Mocht het glas niet direct op voorraad zijn, dan plaatsen wij altijd eerst een noodvoorziening om jouw veiligheid te waarborgen. Op een tweede afspraak komen wij dan de nieuwe ruit plaatsen. Dit gebeurt in nauw overleg met jou, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Laat vooral alle glasresten zitten en kom nergens aan, onze glaszetter komt alles op vakkundige wijze verwijderen.

Doordat wij beschikken over een eigen glashandel, kunnen wij alle soorten glas direct uit voorraad leveren zonder tussenkomst van andere partijen. Zo kunnen wij ons glas tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. Ook voor speciale soorten glas kun je bij ons terecht, zoals veiligheidsglas of glas in lood. Geef eenvoudig jouw wensen door en wij komen het installeren. Voor speciale soorten glas die op maat gemaakt moeten worden, kan een langere wachttijd gelden. Ook voor maatwerk projecten, zoals een serre of schuifpui, kun je bij ons terecht. Wij komen graag op locatie bij jou thuis of op het werk, om jouw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Den-helder. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt Glaszetter Den-helder en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt Glaszetter Den-helder uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier