Glaszetter Dongen

  1. Glaszetter Dongen nodig?
  2. Bel Glaszetter Dongen 0162-241002
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

De glaszetters van Dongen weten van wanten! Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van elk raam. Zij zijn de mannen van de job, als het om glasschade gaat. Ook wanneer het glasprobleem van heel andere aard is, zijn zij degene die je zoekt. Je kunt ze zien rijden in de gehele omgeving van Dongen. En niet alleen overdag, maar ook ’s avonds rukken ze uit voor een spoedklus. Heb je ‘s nachts onverwachts een kapotte ruit? Ook dan kun je naar de glaszetters bellen. Een glaszetter zal er eerst voor zorgen, dat hij de kapotte ruit af tapet. Hierdoor voorkomt hij dat er nog glasscherven kunnen vallen. De volgende dag wordt er direct een nieuwe ruit ingezet. De glaszetter is bereikbaar op het nummer, die je in het groene vakje kunt vinden. De glaszetters van Dongen staan voor kwaliteit en bij hun is de klant nog gewoon koning!

Glasschade Dongen

In nieuwbouwwijken is er ook gedacht aan plekken voor jongeren. Een mooie skeelerbaan of voetbalveld. Als jouw huis uitgerekend tegenover zo’n plek staat, zou je minder blij kunnen zijn dan die jongelui. Je krijgt dan geluidsoverlast en zwerfafval. Ook is de kans dat er een bal door uw ruiten gaat vrij groot. Helaas kun je daar weinig aan veranderen. Maar één ding is zeker: als jouw raam aan diggelen valt kun je er op vertrouwen, dat als je ons belt het kapotte raam snel verholpen is.

24-uurs glasservice Dongen

De glaszetters staan altijd voor jou klaar. Handig, vakkundig en met het juiste gereedschap op zak, kunnen zij iedere klant tevreden stellen. Ook betaal je nooit teveel. De glaszetters leveren kwaliteit voor de laagste prijs. Je kunt van hun op aan, zowel overdag als ’s avonds laat. Ze zijn binnen een half uur ter plekke, na jouw belletje. De glaszetters zullen jou nooit in de kou laten staan.

Heb je een mooi, oud pandje gekocht? Dan wil je zeker ook het glas van de ramen vervangen? Waarschijnlijk zit er nog enkel glas in. Dubbel glas is een must in deze tijd. Geen tochtkieren scheelt je aanzienlijk in de stookkosten. Bel de glaszetter van Dongen vandaag nog voor een afspraak. Zij isoleren jouw huis, zoals jij het graag wilt. Heb je speciale wensen en wil je misschien wat dikker glas in de woonkamer, om uw meubels te beschermen tegen verkleuring door zonlicht? Laat het de glaszetter weten. Ook die wensen kunnen zij tegemoet komen.

Is er een ruit gebroken bij jou thuis? Het kan ons allemaal wel eens overkomen. En het komt nooit uit! De glaszetters van Dongen weten als geen ander hoe vervelend dit is. Meerdere malen per jaar gaan de glaszetters op pad, om de ramen te vervangen. En dat doen ze ongeacht het tijdstip. Dus je kunt op die glaszetters vertrouwen, want zij laten zich niet uit het veld slaan. Snel en vakkundig plaatsen zij een nieuwe ruit voor jou.

Zet vandaag nog het nummer van de glaszetters van Dongen in jouw adressenlijst. Zij zijn de specialisten die je zoekt. Je krijgt ze aan de lijn, wanneer je belt met het nummer die je in het groene vak kunt vinden. Zij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. De glaszetters hebben alle soorten glas op voorraad. Het maakt niet uit wat voor maat of type glas je nodig hebt.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Dongen. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt naar een glaszetter uit Dongen en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt de glaszetter uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staat de glaszetter op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als de glaszetter is langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier