1. Glaszetter Dongen nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Dongen

Wij van Glaszetter Dongen weten van wanten! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van elk raam. Wij zijn de mannen van de job als het om glasschade gaat. Ook wanneer het glasprobleem van heel andere aard is zijn wij degene die u zoekt. U kunt ons zien rijden in de gehele omgeving van Dronten. En niet alleen overdag, maar ook ’s avonds rukken wij uit voor een spoedklus. Heeft u onverwachts in de nacht een kapotte ruit, dan kunt u ons ook bellen. Eén van onze monteurs zal zorgen dat hij eerst de kapotte ruit af tapet, zodat u niet het risico loopt dat er nog glasscherven kunnen vallen. De volgende dag wordt er direct een nieuwe ruit ingezet. U kunt ons bellen. Het telefoonnummer is 0162-241002. Glaszetter Dongen staat voor kwaliteit. Bij ons is de klant nog gewoon koning!

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Dongen

In nieuwbouwwijken is er ook gedacht aan plekken voor jongeren. Een mooie skeelerbaan of voetbalveld. Als uw huis uitgerekend tegenover zo’n plek staat zou u minder blij kunnen zijn dan die jongelui. Niet alleen geluidsoverlast of zwerfafval maar de kans dat er een bal door uw ruiten gaat is vrij groot. Helaas kunt u daar weinig aan veranderen. Maar één ding is zeker: als uw raam aan diggelen valt kunt u er op vertrouwen dat als u ons belt dat het snel verholpen is. Glaszetter Dongen is razendsnel!

24-uurs glasservice Dongen

Onze monteurs staan altijd voor u klaar. Handig en vakkundig en met het juiste gereedschap op zak kunnen we iedere klant tevreden stellen. U betaalt nooit teveel. We leveren kwaliteit voor de laagste prijs.  U kunt van ons op aan, zowel overdag als ’s avonds laat. In weekenden maar ook ’s nachts zijn wij als u belt binnen een half uur ter plekke. Wij zullen u nooit in de kou laten staan. Ons telefoonnummer is 0162-241002.

0162-241002

Raam vervangen Dongen

Heeft u een mooi oud pandje gekocht? Dan wilt u zeker ook het glas van de ramen vervangen? Waarschijnlijk zit er nog enkel glas in. Dubbel glas is een must in deze tijd. Geen tochtkieren scheelt u aanzienlijk in de stookkosten. Bel de Glaszetter Dongen vandaag nog voor een afspraak. Wij isoleren uw huis zoals u het graag wilt. Heeft u speciale wensen en wilt u misschien wat dikker glas in de woonkamer om uw meubels te beschermen tegen verkleuring door zonlicht? Laat het ons weten.

Ruit gebroken Dongen

Is er een ruit gebroken bij u thuis? Het kan ons allemaal wel eens overkomen. En het komt nooit uit! Wij, van Glaszetter Dongen, weten als geen ander hoe vervelend dit is. Toch overkomt het ons heel wat keren per jaar, dat wij moeten uitrukken om het euvel te verhelpen. Ook ’s nachts moeten wij soms naar de klant toe om de klus te klaren. U kunt op ons vertrouwen, wij laten ons niet uit het veld slaan. Snel en vakkundig zetten wij er een nieuwe ruit voor u in.

Glashandel Dongen

Zet ons vandaag nog in uw adressenlijst zodat u nooit op zoek hoeft te gaan naar het telefoonnummer van een glaszetter in geval van nood. Glaszetter Dongen is de specialist die u zoekt. U krijgt ons aan de lijn wanneer u belt met 0162-241002. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. Wij hebben niet alleen standaard glas, maar ook glas in verschillende diktes. Voor vlamwerend glas of zonwerend glas moet u ook bij ons zijn. Voor ieder raam en iedere portemonnee het juiste glas.

0162-241002
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Dongen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Dongen op 0162-241002 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Dongen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0162-241002
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.