Glaszetter Dordrecht

  1. Glaszetter Dordrecht nodig?
  2. Bel Glaszetter Dordrecht 078-2048191
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Voor al uw glas gerelateerde wensen helpen wij u graag bij glaszetter Dordrecht. We handelen én plaatsen alleen de hoogste kwaliteit glas. Hierbij heeft ons vakkundig personeel al decennialang ervaring om altijd tot de beste oplossing te komen. Met onze 24-uurs dienst kunnen wij u een betrouwbare, maar vooral ook snelle glasservice aanbieden. Ook zijn we in het weekend gewoon open, waardoor u op elk moment een beroep kunt doen op ons vakkundig personeel. Zit u dus met een kapotte ruit in Dordrecht of de omgeving Dordrecht? Maak meteen een afspraak met onze glasspecialisten via 078-2048191. Ze kunnen bij spoed al binnen een half uur bij u zijn.

Glasschade Dordrecht

Voor glasschade in Dordrecht en de omgeving is Glaszetter Dordrecht de onbetwiste specialist. Ons personeel heeft met haar decennialange ervaring elke oorzaak al voorbij zien komen, en zal in overleg met u altijd de geschikte oplossing zoeken. Of de ruit nou compleet in stukken ligt, of een sterretje heeft, met onze 24-uursservice kunnen wij u op elk moment van de dag helpen. Onze vakkundige specialisten zijn niet alleen betrouwbaar, ze zijn ook snel. Niet alleen in de oproeptijd (welke minder dan 30 minuten bedraagt) maar ook bij het vervangen van uw ruit. Zo is glasschade niet meer dan een kleine ergernis. Neemt u bij Glasschade dus contact op met Glasschade Dordrecht!

24-uurs glasservice Dordrecht

Onze glasspecialisten zijn niet alleen vakkundig en snel, ze zijn ook altijd beschikbaar. Met onze 24-uursservice streven wij ernaar klanten altijd te kunnen helpen. Om dit te kunnen doen bieden wij deze service 7 dagen per week aan. Zo kunt u voor uw glasschade altijd terecht bij Glaszetter Dordrecht, ongeacht moment of oorzaak. Dus of uw raam nou compleet vernietigd is, of een kleine barst heeft, neem contact op met onze 24-uurs glasservice! U kunt onze service telefonisch bereiken via 078-2048191.

Verouderde ramen brengen vaak een hoop problemen met zich mee. Niet alleen worden ze minder stevig over de jaren, ook de isolatie wordt een stuk minder. Bij Glaszetter Dordrecht kunnen onze specialisten u snel en professioneel helpen met het vervangen van uw ramen. Ook voor een preventieve insteek kan dit erg verstandig zijn. Voor het vervangen van u ramen kunt u altijd bij Glaszetter Dordrecht terecht, of het nou preventief of ter reparatie is.

Heeft u nog enkel glas? Dubbel glas laat niet alleen minder geluid door, het heeft ook een stuk betere isolering. Door de besparing op verwarmingskosten van deze betere isolering is dubbel glas dus niet alleen comfortabeler, het scheelt ook qua jaarlijkse kosten. Een paar jaar dubbel glas heeft op deze wijze al heel snel haar investering weer terugverdiend. Zit u er dus ook aan te denken om over te stappen op dubbel glas? Neem telefonisch contact op met onze 24-uurs dienst om informatie of advies in te winnen, of meteen een afspraak te maken met de specialisten van Glaszetter Dordrecht.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Dordrecht. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Dordrecht op 078-2048191 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Dordrecht uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier