Glaszetter Dronten

  1. Glaszetter Dronten nodig?
  2. Bel Glaszetter Dronten 0321-230033 Snel contact met Glaszetter Direct
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Bent u woonachtig in of in de omgeving van Dronten? Dan is het fijn om te weten dat er bij u in de buurt een glaszettersbedrijf is waar u op vertrouwen kunt. Al decennia lang helpen wij als u glasschade heeft. Met een team van glaszetters, vakkundig en vertrouwd komen wij langs indien u belt met 0321-230033. Glaszetter Dronten is altijd binnen een half uur ter plaatse. Zeven dagen per week, dus ook in het weekend. Niet alleen voor glasschade kunt u bij ons terecht.

Ook voor dubbel glas of brandwerend glas zijn wij degene die u bellen moet. Vraag om een vrijblijvend advies, we staan u graag te woord. Maak uw wensen kenbaar en wij komen er samen wel uit. Vele klanten zijn u voor gegaan, waarvan het merendeel is opgenomen in ons vaste klantenbestand.

Ruit gebroken

Dat vraagt om een handige aanpak van Glaszetter Dronten. In een handomdraai is alle leed hersteld. En dat met de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent. Het overkomt ons allemaal wel eens een keer. Een bal door de ruit door spelende kinderen in een woonwijk. En u zit met de gebakken peren. Bel ons en wij zijn binnen een half uur ter plaatse. Ons telefoonnummer is 0321-230033. Zorgvuldig halen we de scherven bij elkaar en plaatsen eventueel tijdelijk een noodraam.

Glasschade Dronten

Barst in uw ruit? Dat kan even goed gaan, maar niet voor lang! Eén tikje tegen uw raam en de ruit ligt eruit. Bel onze ervaren glaszetters op en vraag naar de mogelijkheden. Het telefoonnummer is 0321-230033. Wij plakken alles vakkundig af en plaatsen eventueel eerst een noodvoorziening. U kan besluiten er direct een dikker raam voor in de plaats te laten zetten. Of speciaal glas zodat uw meubels of bekleding niet meer kunnen verschieten door de zon.

Spoedgevalletje? Dat is het eigenlijk altijd als er glasschade is. Maar één ding is zeker: je wilt dat de schade zo snel mogelijk hersteld is. Een raam kapot is al vervelend genoeg. Dan wilt u niet nog eens op zoek moeten gaan naar een vertrouwd adres die uw raam vakkundig kan vervangen. Dat treft, want met Glaszetter Dronten komt alles snel voor de bakker! Betrouwbaar en met een uitstekende service. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en als u belt altijd binnen een half uur ter plaatse.

Dat kunt u altijd laten doen, zelfs wanneer uw raam niet kapot is. Want wist u dat Glaszetter Dronten veel meer voor u kan betekenen dan alleen het vervangen van een kapot raam? Al decennia lang zorgen zij er voor dat uw wensen uitgevoerd worden. Of het nu om dubbele beglazing gaat of om dikker glas. Niets is te gek voor de glaszetters uit Dronten. U kunt vandaag nog bellen voor een vrijblijvend advies met 0321-230033. Vertrouwde kwaliteit en altijd binnen een half uur ter plaatse is onze kracht.

Vind u kwaliteit belangrijk? Dan is het fijn om te weten dat u op Glashandel Dronten kunt vertrouwen. Met een lange garantieduur op al het glaswerk door ons geplaatst. Maar wij vervangen ook met alle plezier uw ruiten indien u dat wilt. U hoeft alleen een belletje te plegen naar ons en wij komen er aan. Voorrij en montagekosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bel ons vandaag nog voor een advies of om een bestelling te plaatsen. 0321-230033.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Dronten. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Dronten op 0321-230033 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Dronten uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier