Glaszetter Ede

  1. Glaszetter Ede nodig?
  2. Bel Glaszetter Ede 0318-261040
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

U bent gezellig een dagje weg. ’s Ochtends bedacht u dat het een goed idee was om het raam open te zetten zodat het huis even lekker door kon luchten. Het enige waar u niet aan gedacht hebt, is het checken van het weer. U hebt er totaal niet bij stilgestaan dat er weleens een zomerstorm over het land kon razen. Bij thuiskomst wacht u een onaangename verrassing. Uw ruit is kapot. Gelukkig bent u wel voorbereid op glasschade. U belt namelijk glaszetter Ede en weet dat u kunt rekenen op een snelle oplossing. U weet dat als u belt naar 0318-261040 wij direct langskomen. En dat geeft u rust. U weet dat het probleem voor u opgelost wordt. Snel, professioneel en zonder extra zorgen voor u. En dat is wel zo prettig, want na een dag met uw gezin wilt u bij thuiskomst natuurlijk vooral nog even samen ontspannen.

Glasschade Ede

Een kapotte ruit ontstaat vaak door een ongelukje. Voor u het weet, is het zover. Een ongelukkig geschoten bal tijdens het voetballen, slechte weersomstandigheden of criminaliteit. Tal van redenen kunnen ervoor zorgen dat u ondersteuning nodig hebt bij het vervangen van een raam. Glaszetter Ede is de betrouwbare partij in uw regio die u hierbij kan helpen. Onze ervaren en professionele glaszetters zullen altijd alles doen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

24-uurs glasservice Ede

Bellen naar de 24-uurs glasservice van Glaszetter Ede is bij glasschade natuurlijk het eerste dat u doet. Wij zijn namelijk 7 dagen in de week, 24 uur per dag, voor u bereikbaar. Het enige dat u hoeft te doen is bellen naar 0318-261040 en wij zorgen ervoor dat wij altijd binnen een halfuur bij u ter plaatse zijn. Onze ervaren glaszetters zullen dan de schade bij u opnemen, een noodoplossing plaatsen en met u de mogelijkheden bespreken. Nadat u er samen uit bent gekomen, zal uw nieuwe ruit zo snel mogelijk geplaatst worden.

Het is natuurlijk geen feit dat u alleen een raam vervangt als het kapot is. Sommige woningen hebben nog enkel glas en soms is het raampje zo verouderd dat het beter maar helemaal vervangen kan worden. Ook daar kan Glaszetter Ede u goed bij ondersteunen. Wij hebben alle soort glas beschikbaar en vreemde kleuren of vormen kunnen besteld worden. Dat betekent dat elk raam in uw huis door ons vervangen kan worden. Naar de wensen die u heeft.

Kapotte ramen kunnen niet geplakt worden. Dat is soms wel jammer, want een raam plakken zou veel geld en energie besparen. Vaak gaat een kapot raam gepaard met stress en dat wilt u natuurlijk altijd zoveel mogelijk voorkomen. Bel daarom bij een kapot raam altijd meteen naar Glaszetter Ede op telefoonnummer 0318-261040. Onze ervaren glaszetters begrijpen uw situatie namelijk als geen ander en zullen er alles aan doen om uw raam zo snel mogelijk zonder stress voor u te vervangen.

Van plan om zelf een raam te vervangen? Of ergens anders een stuk glas voor nodig? Ook dan bent u bij Glaszetter Ede aan het juiste adres. Onze glashandel heeft namelijk veel glas op voorraad en het glas dat we niet direct beschikbaar hebben, kunnen onze adviseurs zonder problemen voor u bestellen. Glaszetter Ede is dus tevens uw partner bij uw eigen doe-het-zelfwerkzaamheden.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 0318-261040.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Ede. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Ede op 0318-261040 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Ede uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier