1. Glaszetter Eindhoven nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Eindhoven

Dat is balen, jouw raam is kapot. Het is dan fijn, als je als inwoner van Eindhoven meteen een glaszetter uit de buurt kunt inschakelen. De glaszetters uit Eindhoven begrijpen jouw wens en zullen er dan ook alles aan doen, om jouw ruit zo snel mogelijk te vervangen. Daarom hebben ze een nooddienst, die 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar is. Je hoeft dus nooit bang te zijn, dat je met een kapot raam blijft zitten. De noodservice wordt namelijk altijd direct na jouw telefoontje ingeschakeld. Dezelfde dag wordt de afspraak gepland, om de ruit te vervangen. Bel naar het witte telefoonnummer, in het blauwe vakje en de glaszetter komt direct langs. Want niemand wil lang met een kapot raam zitten.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Eindhoven

Glasschade komt helaas vaak voor. Jouw buurjongen kijkt even niet uit en trapt een balletje door het raam, of het heeft gesneeuwd en het raam sneuvelt tijdens een sneeuwballengevecht. Het is altijd balen, als een raam kapot gaat. Het veroorzaakt overlast en geeft een gevoel van onveiligheid. Op zo’n moment komt een professionele glaszetter van pas. De glaszetters in Eindhoven hebben al decennia lang ervaring, met het vervangen en plaatsen van ramen. Deze ervaring zetten zij in, om jouw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

24-uurs glasservice Eindhoven

Nadat er glasschade is ontstaan, wil je dat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Op dat moment schakel je de 24-uurs glasservice van de glaszetters in Eindhoven in. De medewerkers staan altijd voor u klaar. Het enige wat je hoeft te doen, is bellen naar het witte telefoonnummer in het blauwe vakje. De glaszetters zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Precies wat je nodig hebt bij een noodgeval.

Bel de lokale glaszetter: 040 2319688

Raam vervangen Eindhoven

Een kapot raam heb je altijd op het verkeerde moment. Net als het financieel niet uit komt. Net als het gewoon enorm koud is. Of als het op een plek is, waardoor jouw huis in een aquarium verandert. In ieder geval moet er zo snel mogelijk een oplossing komen. De glaszetters van Eindhoven begrijpen dat en staan dan ook 24 uur per dag voor jou klaar. Na jouw telefoontje, wordt je dan direct van noodvoorziening voorzien. Bel naar het witte telefoonnummer in het blauwe vakje, om de hulp van de glaszetter in te schakelen.

Raam kapot Eindhoven

Is het raam voorzien van enkel glas of dubbel glas? Of is het raam klein, groot, rond of hoekig van vorm? Dat is allemaal geen probleem, voor de glaszettters van Eindhoven. Met ruim 60 jaar aan ervaring, kunnen zij met alle situaties overweg. Want het vervangen van ramen is voor de glaszetters niet alleen hun vak, maar ook hun passie.

Bel de lokale glaszetter: 040 2319688
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Eindhoven

Wil je graag zelf aan de slag met glas en zoek je nog een partij, die je van glas kunt voorzien? Dan zijn de glaszetters in Eindhoven de ideale partij voor u. Kwaliteit staat bij hun bovenaan en dat is te zien aan het glas dat zij verkopen. Één vast adres, voor het beste glas in de regio!

Wil je informatie, advies, of wil je een bestelling plaatsen? Bel dan met het witte telefoonnummer, in het blauwe vakje.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Eindhoven. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt naar een glaszetter uit Eindhoven en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt de glaszetter uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staat de glaszetter op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als de glaszetter is langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 040 2319688
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.