1. Glaszetter Eindhoven nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Eindhoven

Dat is balen, uw raam is kapot. Het is dan fijn als u als bewoner van Eindhoven meteen een glaszetter uit de buurt kunt inschakelen. Glaszetter Eindhoven begrijpt uw wens en zal er dan ook alles aan doen om uw ruit zo snel mogelijk te vervangen. De nooddienst van Eindhoven is 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u met een kapot raam blijft zitten. De noodservice wordt namelijk altijd direct na uw telefoontje ingeschakeld. Dezelfde dag wordt de afspraak gepland om de ruit te vervangen. In Eindhoven vindt u geen betere en snellere glaszetter dan glaszetter Eindhoven. Bel 040-2319688 en wij komen direct langs. Want niemand wil lang met een kapot raam zitten.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Eindhoven

Glasschade komt helaas vaak voor. Uw buurjongen kijkt even niet uit en trapt een balletje door het raam of het heeft gesneeuwd en het raam sneuvelt tijdens een sneeuwballengevecht. Toch is het altijd balen als een raam kapot is. Het veroorzaakt overlast en geeft vaak een gevoel van onveiligheid. Op zo’n moment komt een professionele glaszetter van pas. Glaszetter Eindhoven heeft al decennia lang ervaring met het vervangen en plaatsen van ramen. Deze ervaring zetten wij in om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

24-uurs glasservice Eindhoven

Nadat er glasschade is ontstaan, wilt u dat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Op dat moment schakelt u de 24-uurs glasservice Eindhoven in. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen, is bellen naar 040-2319688 en onze ervaren glaszetters springen meteen in de bus. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Makkelijk en snel, dat is Glaszetter Eindhoven. Precies wat u nodig heeft bij een noodgeval.

040-2319688

Raam vervangen Eindhoven

Een kapot raam heb je altijd op het verkeerde moment. Of het komt financieel niet uit, of het is gewoon enorm koud. Of het is op een plek waardoor uw huis in een aquarium verandert. In ieder geval, er moet zo snel mogelijk een oplossing komen. Glaszetter Eindhoven begrijpt dat en staat dan ook 24 uur per dag voor u klaar. Onze glaszetters verzorgen dan direct een noodvoorziening, zodat u niet in de kou hoeft te zitten. Bel 040-2319688 om onze hulp in te schakelen. Angst voor eventuele inbrekers nemen wij voor u weg.

Raam kapot Eindhoven

Is er een ruit kapot dat een speciaal glas heeft? Geen probleem. Glaszetter Eindhoven beschikt over alle soorten glas. Enkel glas of dubbel glas? Geef het aan ons aan en wij regelen het. Een klein, groot, rond of hoekig raam? Of echt een raam in een heel speciale vorm? Geen probleem. Ook dat maken wij in orde. Met ruim 60 jaar ervaring is geen enkel probleem voor ons te gek. Het vervangen van ramen is al jaren ons vak en blijft onze passie.

040-2319688
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Eindhoven

Bent u op zoek naar een bepaald soort glas voor u of iemand anders? Dan is Glaszetter Eindhoven de ideale partij voor u. Kwaliteit staat bij ons bovenaan en dat is te zien aan de glassoorten die bij Glaszetter Eindhoven verkocht worden. Elk soort glas dat u zoekt vindt u hier. Één vast adres voor het beste glas in de regio!

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 040-2319688.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Eindhoven. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Eindhoven op 040-2319688 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Eindhoven uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
040-2319688
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.