Glaszetter Epe

  1. Glaszetter Epe nodig?
  2. Bel Glaszetter Epe 0578-215020
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

In het prachtige Gelderse Epe, zult u ongetwijfeld heerlijk en ontspannen kunnen wonen. Toch is er ook hier altijd een kans op glasschade. Of het nu een fiets is die door een glazen deur valt, een bal van spelende buurtkinderen die door uw raam vliegt of een hevige hagelbui, glasschade is zo gemaakt. Wanneer u met een gebroken raam zit dan is het begrijpelijk dat de paniek toeslaat, vooral als het ook nog eens buiten de normale werkuren gebeurt, of zelfs ‘s avonds of ‘s nachts. Gelukkig hoeft u niet te lang in de stress te zitten, want u heeft Glaszetter Epe bij u in de buurt.

Waarom u kiest voor ons?

Gelokaliseerd in de gemeente Epe, kennen wij de gemeente en de omgeving van Epe. Dit is wel zo vertrouwd en zo kunnen wij snel bij u zijn. Daarnaast bieden wij een uitstekende service, zoals het dag en nacht bereikbaar zijn. Glasschade komt altijd op de meeste onverwachtse momenten en de meest onvoorspelbare tijdstippen. Ook op tijdstippen dat niemand meer bereikbaar is, kunt u in noodgevallen altijd onze 24-uurs glasservice bellen. Omdat wij bij u in de buurt zitten kunnen we daarom al binnen 30 minuten bij u op locatie zijn om uw glasschade te beoordelen. Soms kunnen we direct uw glas vervangen en soms wordt uw raam eerst voorzien van een noodvoorziening. Naderhand zullen wij dan in overleg met u op het door u gewenste tijdstip het glas vervangen. Met ons weet u dat u altijd een betrouwbare en vakkundige glasservice bij in de buurt heeft.

Raam kapot

Wanneer uw raam kapot is dan wilt u daar ook zo snel mogelijk een oplossing voor hebben. Immers kou, regen en tocht hebben zo vrij spel. En dat niet alleen. Ook uw veiligheidsgevoel wordt aangetast doordat uw woning niet meer optimaal beveiligd is tegen ongenode gasten. Als uw raam op werkdagen kapot gaat, dan is het wat gemakkelijker om hier wat aan te doen dan wanneer uw raam in het midden van de nacht kapot gaat. Wij zien niet graag dat mensen zich onveilig in hun eigen woning voelen, doordat hun raam kapot is en daarom is onze 24-uurs glasservice de perfecte oplossing voor u. Wij zullen snel bij u op de stoep staan en de situatie met u beoordelen en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Heeft u een raam dat kapot is gegaan, maar waar een bijzondere glassoort in zit? Dan hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Wij hebben een grote voorraad glas van allerlei types. Of het nu enkel glas is, dubbel glas of veiligheidsglas, wij kunnen het voor u leveren. En als wij het glas niet op voorraad hebben, dan spreken wij ons uitgebreide netwerk aan, zodat het desbetreffende glas alsnog snel bij u geplaatst kan worden. Ook wanneer uw raam een speciale maat heeft, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw nieuwe glas op maat voor u gesneden wordt en een perfecte vervanger wordt van het oude glas in uw raam. Wanneer levering van een speciaal soort glas wat langer op zich laat wachten, dan zorgen wij voor een prima noodvoorziening, zodat u geen last heeft van alle bijkomende ongemakken.

Naast noodgevallen met gesneuvelde ramen, kunt u natuurlijk ook terecht bij ons als u andere wensen heeft. Heeft u bijvoorbeeld nog enkel glas in uw woning, dan zullen de berichten over het isoleren en verduurzamen van woningen u ongetwijfeld ook bereikt hebben. En het klopt ook, dat enkel glas tegenwoordig absoluut niet duurzaam meer is. En dat nog niet alleen, met enkel glas betaalt u veel te veel aan energiekosten, want veel warmte gaat verloren en wordt niet door enkel glas vastgehouden. Het wordt daarom misschien tijd om uw enkele glas eens te vervangen door het duurzame dubbele glas? Uw investering in dubbel glas heeft u binnen de kortste keren weer terugverdiend, want u zult direct merken dat u niet meer zoveel hoeft te stoken en daardoor veel minder aan energiekosten betaalt. Wij plaatsen voor u op professionele wijze hoogrendementsglas dat aan de nieuwste eisen voldoet, zodat u jaren vooruit kunt. Neemt u daarom voor dubbel glas gerust contact met ons op en laat u door ons adviseren.

Als uw raam stuk is en u bent op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt dan zit u bij ons goed. Het maakt niet uit op welk tijdstip u ons belt, wij zullen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan en kunnen u snel van professioneel en vakkundig advies voorzien. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met alle problemen op glasgebied. Of uw raam nu op een ongunstig tijdstip kapot gaat, of u nu dubbele beglazing wilt of specifieke wensen heeft omtrent een speciale glassoort, wij kunnen u helpen. U hoeft zich bij glasschade in Epe geen zorgen meer te maken, want de glasexpert zit bij u in de buurt. Neemt u voor uw glasschade dus gerust contact met ons op. En u weet: het kan 24 uur per dag.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Epe. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Epe op 0578-215020 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Epe uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier