1. Glaszetter Etten-Leur nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Etten-Leur - 076-2059390

Oh oh! Tijdens een gezellig potje voetbal in de straat vliegt de voetbal door uw ruit. Een gezellig avondje samen krijgt even een domper. Of juist niet en klimt u meteen in de telefoon nadat de schade opgenomen is? U doet natuurlijk het laatste, want u heeft het nummer van glaszetter Etten-Leur bij de hand. U weet namelijk dat de glaszetters van Glaszetter Etten-Leur uw probleem oplossen voordat u zich er druk over kunt maken. U belt 076-2059390 en wij komen direct langs. U weet ook dat het glas niet direct vervangen zal worden. Dat wordt besteld en de glaszetters plaatsen een noodvoorziening zodat u toch verder kunt totdat de nieuwe raam geplaatst wordt. U vindt Glaszetter Etten-Leur een uitkomst. Een bedrijf om op te vertrouwen.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Etten-Leur

Natuurlijk ontstaat glasschade niet altijd door middel van een avondje voetballen. Ouderdom van het glas of criminaliteit zijn ook veelgenoemde oorzaken van gebroken glas in huis. En het is logisch dat u een partij wil inschakelen die de schade snel en vakkundig verhelpt. Glaszetter Etten-Leur is de partij die u dan zoekt. De ervaren en professionele glaszetters weten voor ieder probleem een oplossing en zullen ook altijd streven naar een oplossing die uw goedkeuring heeft.

24-uurs glasservice Etten-Leur

En vaak probeert Glaszetter Etten-Leur ervoor te zorgen dat het vervangen van het glas zo snel mogelijk gebeurt. Op het moment dat het glas kapot is gegaan, kunt u contact opnemen met de 24-uurs glasservice van Glaszetter Eten-Leur. Dit telefoonnummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. En dan wordt het proces in werking gesteld. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. De nooddienst is te bereiken via telefoonnummer 076-2059390. Want een oplossing is door ons zo geregeld.

076-2059390
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Raam vervangen Etten-Leur

Of het nu om een barstje gaat, een volledig kapot raam of het vervangen van enkel glas, bij Glaszetter Etten-Leur bent u aan het juiste adres voor al uw glaszaken. Het vervangen van een raam wordt door onze ervaren glaszetters gedaan en zij zorgen ervoor dat het raam opgeleverd wordt naar uw wensen. Niet helemaal tevreden? Geef het aan en onze glaszetters zullen er alles aan doen om het probleem met u op te lossen.

Raam kapot Etten-Leur

Als het raam kapot is, om wat voor reden ook, staat er één ding vast. Het raam moet vervangen worden. Dit klusje zelf klaren is best lastig. Glas is erg breekbaar en het snijden van glas is een bijzonder vervelend karwei. Het is daarom altijd handig om dit uit te besteden. Glaszetter Etten-Leur is een partij die dit met liefde voor u uitvoert. Want liefde voor glas, dat is wat onze medewerkers hebben. En daar plukt u de vruchten.

076-2059390
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.

Glashandel Etten-Leur

Bent u heel handig en besluit u om het kapotte raam toch zelf te maken? Dan is het goed om te weten waar u terecht kunt voor het juiste kwalitatieve glas. Want het zo zonde zijn als het bij de eerste stoot weer breekt. Bij Glaszetter Etten-Leur bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om enkel glas of dubbel glas of glas in een bijzondere vorm. Geef het door aan onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat uw raam zo snel mogelijk besteld of geleverd wordt.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 076-2059390.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Etten-Leur. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Etten-Leur op 076-2059390 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Etten-Leur uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
076-2059390