1. Glaszetter Geldrop nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Geldrop

Voor een betrouwbare glasspecialist bij u in de buurt moet u bij glaszetter Geldrop zijn. Al tientallen jaren een goede kwaliteit-prijs verhouding die u van ons gewend bent. Iedere klus wordt door onze glaszetters op een bekwame manier uitgevoerd. Wij staan dag en nacht paraat om u te helpen in geval van glasschade. Maar wij leveren meer diensten dan alleen het vervangen van een ruit. Wij zorgen ook dat uw oude woning met enkel glas binnen afzienbare tijd is omgetoverd tot een goed geventileerde woning met dubbel glas. En wat dacht u van speciaal soort glas zoals zonwerend glas of vlamwerend glas. Nadat wij een belletje van u hebben gehad haasten wij ons op weg naar het afgesproken adres. Binnen een half uur zullen wij de klus gaan klaren. Bel ons 040-2319688.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Geldrop

Zet ons vandaag nog in uw adressenlijst, glaszetter Geldrop, voor alle uiteenlopende diensten op het gebied van glas. Voor een barst in uw ruit belt u met glaszetter Geldrop. Voor het vervangen van een ruit belt u met glaszetter Geldrop. Voor dubbele beglazing belt u glaszetter Geldrop. Maar ook voor een vrijblijvend advies kunt u ons bellen. In een handomdraai zetten wij een nieuw raam. Snel en vakkundig, tegen een altijd vriendelijke prijs. Wij denken niet in problemen, wij denken in oplossingen! glaszetter Geldrop, uw glasspecialist.

24-uurs glasservice Geldrop

Wij houden ons niet aan sluitingstijden. Wij gaan door, daar waar anderen hun winkel dicht doen. Wij zijn niet van 09.00 tot 18.00 open. Nee hoor, wij gaan helemaal niet dicht. Zelfs ’s nachts voor een spoedklus haasten wij ons naar u toe. De 24 uurs glasservice staat altijd voor ons klaar. Wij laten u niet in de kou zitten. Ook in de weekenden zijn wij gewoon bereikbaar. We garanderen binnen een half uur ter plaatse te zijn. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Ons telefoonnummer is 040-2319688.

040-2319688

Raam vervangen Geldrop

Moet er een nieuw raam geplaatst worden? Als u in de omgeving van Geldrop woont, kunt u ons daar voor bellen, want wij zijn de glasspecialist. Voor ons is het plaatsen van een nieuw raam een koud kunstje. Of er nu een grote barst in de ruit zit of uw huis is toe aan dikker glas, wacht niet langer en bel met glaszetter Geldrop. Vakkundig en snel zorgen wij dat u er weer warmpjes bij zit.

Ruit gebroken Geldrop

Het aantal inbraken is in de afgelopen jaren schrikbarend toegenomen. Daarom is het helemaal niet gek als u ons belt om te zeggen dat uw huis vol glasscherven ligt. Scherven brengen geluk. Maar liever heeft u ze niet. Wij zorgen dat alle ellende snel weer achter de rug is. Binnen een paar uur is alles opgeruimd en heeft u weer een nieuwe ruit. Wij weten van aanpakken! Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week. Ook zijn we binnen een half uur ter plekke. Bel ons, het telefoonnummer is 040-2319688.

Glashandel Geldrop

glaszetter Geldrop is de nummer één glashandel in de regio Geldrop. Wij leveren verschillende diensten op het gebied van glas. Wij zijn een erkend bedrijf en geregistreerd bij Kamer van Koophandel. Met glaszetter Geldrop weet u wat u in huis haalt. Vele klanten zijn u al voorgegaan. Onze glaszetters zijn al onderweg naar u als u ons nog aan de lijn heeft. Wij handelen snel en adequaat. Ook zit onze kracht in een goede kwaliteit-prijs verhouding. Bel ons vandaag nog voor informatie 040-2319688.

040-2319688
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Geldrop. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Geldrop op 040-2319688 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Geldrop uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
040-2319688
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.