1. Glaszetter Haarlem nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Haarlem

Woont u in Haarlem en heeft u een glaszetter nodig bij u in de buurt? Is uw raam kapot of wilt u het raam vervangen? Glaszetter Haarlem begrijpt hoe vervelend het voor u is wanneer er een ruit kapot is. Daarom is onze nooddienst 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wij streven ernaar om altijd binnen een half uur bij u te zien. Het plaatsen van een noodverziening kan altijd direct gebeuren. Vervolgens kunnen wij direct een afspraak maken om het raam te vervangen.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas
Onze vakkundige glaszetters zijn dag en nacht voor u bereikbaar. Wij staan bekend als de snelste, meest ervaren en voordeligste glaszetter van Haarlem en omgeving. Bel 023 2049720 en wij komen direct langs. Dat is wel zo fijn als uw raam in stukken ligt.

Glasschade Haarlem

Als glaszetter in Haarlem is het meest voorkomende probleem glasschade. Een voetbal door de voorruit komt vaak voor in voetbalgek Nederland. In de winter kan er nog weleens een sneeuwbal door een raam worden gegooid door een net iets de enthousiaste puber. Een vogel die tegen een raam aan vliegt en daardoor een barst in de ruit veroorzaakt. Er zijn zoveel situaties te bedenken waarin een professionele en vakkundige glaszetter u van dienst kan zijn. Wij hebben decennialange ervaring met het plaatsen en vervangen van ruiten.

Bel de lokale glaszetter: 023 2049720

24-uurs glasservice Haarlem

Wanneer je te maken hebt met glasschade dan is dit in negen van de tien gevallen een spoedgeval. Een gat in je ruit wil je natuurlijk meteen hebben opgelost. Daarom hebben wij een speciale 24-uurs glasservice voor heel de regio Haarlem. Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar. Bel 023 2049720 en wij komen meteen naar u toe. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. U kunt vertrouwen op de glasservice van Glaszetter Haarlem Direct.

Raam vervangen Haarlem

Is het raam kapot of gebroken? Zit er een klein barstje in of ligt heel de ruit in gruzelementen? Een raam kapot overkomt je altijd wanneer je het niet verwacht. Daarom dat Glaszetter Haarlem 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij kunnen direct een noodvoorziening voor u plaatsen. Bel 023 2049720 om direct hulp in te schakelen. Het kapotte raam komen wij direct voor u afplakken zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen.

Raam kapot Haarlem

Heeft u last van glasschade of ruitschade en wilt u daarom het raam laten vervangen? Glaszetter Haarlem plaatst alle soorten glas. Heeft u een dubbel glas ruit of een enkel glas ruit nodig? Is het een klein rechthoekig raam, of een groot raam in een speciale vorm? Met onze ruim 60 jaar ervaring bieden wij de oplossing voor al uw situaties. Het vervangen van ramen is ons vak en onze passie.

Bel de lokale glaszetter: 023 2049720
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Haarlem

Bent u op zoek naar een gerenomeerde glashandel in Haarlem die enkel de beste kwaliteit glas levert? Bent u iemand die kwaliteit belangrijk vind? Bij Glashandel Haarlem is kwaliteit een hoofdzaak. Of u nou dubbel glas, enkel glas, brandwerend glas of andere speciale soorten glas nodig heeft. Bij Glaszetter Haarlem bent u aan het juiste adres. Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 023 2049720.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Haarlem. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Haarlem op 023 2049720 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Haarlem uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 023 2049720
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.