Glaszetter Hardenberg

  1. Glaszetter Hardenberg nodig?
  2. Bel Glaszetter Hardenberg 0523-225200
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Woont u in het mooie Overijsselse Hardenberg en bent u op zoek naar dé glasexpert bij u in de buurt? Dan bent u bij Glaszetter Hardenberg aan het juiste adres. Voor het beter beveiligen en isoleren van uw bedrijfspand of woning wilt u natuurlijk de meest ervaren en betrouwbare glaszetters. Glaszetter Hardenberg staat voor u klaar omtrent al uw vragen en problemen omtrent uw glaswerk. Heeft u schade aan een raam of ruit of wilt u toch overgaan op dubbel glas? Geen vraag of verzoek is ons te gek. Neem contact met ons op via het nummer  0523-225200 en wij helpen u snel verder.

Glasschade Hardenberg

Glasschade heeft verschillende oorzaken. Helaas komt het vaak voor dat bedrijfspanden en woningen schade oplopen door inbraak(pogingen) en u wilt dan natuurlijk wel dat er dan snel hulp wordt geboden. Wat de reden ook mag zijn, wij helpen u graag verder. Glaszetter Hardenberg staat op ieder moment van de dag klaar voor u. Wij garanderen u dat er altijd binnen een half uur hulp wordt geboden. Met onze dag- en nachtservice zijn wij tevens ook altijd te bereiken op het nummer 0523-225200. Is uw ruit niet op voorraad? Geen probleem, wij kunnen uw ruit snel op maat laten maken en in de tussentijd een noodvoorziening plaatsen zodat u niet lang met glasschade hoeft te blijven.

24-uurs glasservice Hardenberg

Ruitschade ontstaat helaas vaak in de avonduren. Een feestje kan wel eens uit de hand lopen waardoor er een raam sneuvelt. Ook worden de meeste inbraakpogingen in de late uren verricht en dit kan schade opleveren aan uw ramen. Wij realiseren ons goed dat u op ieder moment dan bijgestaan wilt worden door de beste glasspecialisten bij u in de buurt. Daarom verlenen wij van Glaszetter Hardenberg 24 uur per dag service zodat u in geval van nood altijd geholpen kunt worden.

Er zijn verschillende redenen om een raam te laten vervangen. Zo kan het zijn dat uw ramen al wat ouder en verkleurd zijn. Het oog wil natuurlijk ook wat en u wilt dan nieuwe en mooie ramen laten plaatsen. Ook kan het zijn dat u uw huis beter wilt beveiligen door middel van brandwerend glas of juist beter wilt isoleren door dubbel glas te laten plaatsen. Door onze ruime voorraad aan verschillende soorten ramen en glaswerk kunnen wij u altijd verder helpen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak met Glaszetter Hardenberg belt u 0523-225200.

U komt thuis van uw werk of van vakantie en u treft een ravage aan in een van uw kamers! Overal liggen glasscherven en het raam is kapot. Wat nu?! Schade aan een raam kan voor paniek zorgen en het liefst wilt u dat alles weer als vanouds is zodat u weer veilig in uw huis kunt zijn. Glaszetter Hardenberg staat dag en nacht klaar om u te helpen in het geval van glasschade. Wacht niet langer en bel ons gelijk voor direct hulp aan huis!

Heeft u toch liever dubbel glas in plaats van oude enkel glas ramen? Wilt u graag een mooie glazen wand laten plaatsen van craquelé glas? Of wilt u toch een mooi stukje glas-in-lood laten plaatsen in uw deuren? Glaszetter Hardenberg staat bekend om haar brede assortiment aan verschillende soorten en formaten ramen. Wilt u meer weten? Wij kijken graag naar uw wensen zodat u keurig geholpen wordt. Bel voor meer informatie 0523-225200 en wij kijken met u naar de mogelijkheden.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hardenberg. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Hardenberg op 0523-225200 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Hardenberg uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier