1. Glaszetter Heemskerk nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Heemskerk

Woont u in Heemskerk? En zoekt u iemand die een nieuw raam plaatst in uw huis? Dan bent u aan het goede adres. Want glaszetter Heemskerk is een begrip voor heel Kennemerland. Jarenlange ervaring en een perfecte staat van dienst. Ja, de mannen van Glaszetter Heemskerk gaan iedere uitdaging aan. Zij gaan vakkundig en snel te werk. Het is toch fijn als u zich niet druk hoeft te maken bij het zetten van een nieuw raam.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas
Wij zijn dag en nacht bereikbaar en altijd binnen een half uur ter plaatse. U kunt ons bereiken op 0251 760064. Met een team van goed opgeleide jongens kunt u altijd op ons rekenen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal. Wist u dat u ook meer dan tien jaar garantie heeft op een door ons geplaatste ruit?

Glasschade Heemskerk

Te laat, het kwaad is al geschied! Op de eerste dag van de schoolvakanties spelen kinderen uitgelaten in de achtertuin een potje voetbal. En daar hebben we de poppen aan het dansen! Uw hele ruit van uw woonkamer is aan diggelen. Ook dat nog! Glaszetter omgeving Heemskerk nodig? Als dit het scenario is bel dan direct met Glaszetter Heemskerk. Telefoon: 0251 760064. Wij komen direct langs en zorgen dat binnen een paar uur de schade is hersteld. Vele klanten zijn u al voor gegaan en hebben ons telefoonnummer ondertussen in hun mobieltje gezet.

Bel de lokale glaszetter: 0251 760064

24-uurs service

Wij hebben geen sluitingstijd. U kunt ons altijd bereiken, of u nu overdag belt of ’s nachts. Wij zorgen er voor dat we binnen een half uur ter plaatse zijn. Als een ruit aan diggelen is, is er eigenlijk altijd sprake van een noodgeval. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk de ruit hersteld wilt zien. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar. Twijfel geen seconde en bel naar Glaszetter Heemskerk. Het telefoonnummer is: 0251 760064. Binnen een half uur staan we op de stoep.

Raam vervangen Heemskerk

Zijn uw meubels aan het verschieten doordat ze de hele dag vol in de zon staan? Vraag dan naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld ander glas te laten zetten in uw voorraam. Glaszetter Heemskerk krijgt jaarlijks duizenden van deze vragen. Niets is ons te gek! Zelfs als u last heeft van inkijk en u zit verlegen om meer privacy, kunt u ons altijd bellen. Vrijblijvend en kosteloos. Bel ons vandaag nog: 0251 760064. Advies op maat bij Glaszetter Heemskerk. Kwaliteit is onze kracht. Een raam vervangen is voor ons dagelijkse kost.

Raam kapot

Het kan ons allemaal overkomen. Op een onverwachts moment. Uw kind rent in en om het huis op een woensdagmiddag. Uitgelaten met een bal en een horde kinderen er achteraan. En dan opeens..knal. Het leed is al geschied. Maar het blijft schrikken en heel vervelend. Geen persoonlijke ongelukken? Maar dan nog, uw hele kamer ligt vol met glas! Is het raam kapot? Schroom niet en bel direct met 0251 760064. Wij komen direct langs en zijn binnen een half uur ter plaatse. Glaszetter Heemskerk, daar kunt u op vertrouwen.

Bel de lokale glaszetter: 0251 760064
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Dubbel glas Heemskerk

Voor al uw ongelukken met glasschade, maar ook voor het vervangen van enkel glas naar dubbel glas. Oude vrijstaande woningen geven wij in een handomdraai weer een eigentijdse uitstraling. Zonder bijvoorbeeld die beslagen ramen als er een feestje is. Dubbel glas nodig? Wij bieden vertrouwde kwaliteit. Precies wat u maar ook uw vader of grootvader van ons gewend was. Al zeker 40 jaar de nummer één op het gebied van glas zetten. Nu ook kattenluikjes van glas. Glad geslepen randjes waar uw kat in een paar seconden doorheen glijdt.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Heemskerk. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Heemskerk op 0251 760064 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Heemskerk uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0251 760064
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.