1. Glaszetter Heerhugowaard nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Heerhugowaard

Voor het plaatsen van een nieuw raam bent u bij ons aan het juiste adres. Belangrijk is te weten dat glaszetter Heerhugowaard er voor u is. Dag en nacht staan wij klaar om bij u langs te gaan zodra u melding maakt van een kapotte ruit. Wij gaan snel en vakkundig te werk. Met een goed team glaszetters is de ellende zo weer hersteld. Als er een ruit kapot is durf je je huis niet meer uit. Tegenwoordig weet je nooit of al je spullen er nog staan als je terug komt. Daarom moet je er op kunnen vertrouwen dat er een bedrijf is die zorgvuldig handelt. Bel dus snel naar 072-7600790 en wij komen direct langs. Glaszetter Heerhugowaard is uw specialist in Heerhugowaard en omstreken.

Glasschade Heerhugowaard

Het glaszetters team gaat snel en zorgvuldig te werk. Het zijn toppers in het geven van service en aandacht, want  het is al erg genoeg om met een gebroken ruit te zitten. Evengoed bent u er maar druk mee, want al dat glas tussen uw spullen en op de grond. Misschien heeft het breken van de ruit zelfs schade gegeven aan uw meubels of vloer.  Deskundige montage,  betrouwbare glaszetters en 24-uurs service, dat is onze kracht. Binnen een half uur ter plaatse.

24-uurs glasservice

Denkt u net van uw werk eindelijk even te gaan zitten, gaat er spontaan een bal door het raam. En uitgerekend bij u. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Bel snel naar 072-760090. U hoeft niet bang te zijn dat u lang met het probleem opgezadeld zit, want wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Daarin onderscheidt Glaszetter Heerhugowaard zich van alle andere glaszetbedrijven. Het maakt ons uniek en dat is weer terug te zien in het vakwerk dat wij afleveren. Ook wanneer uw dubbel glas in Heerhugowaard kapot is kunnen wij snel leveren en zorgen wij voor een goede noodoplossing.

072-7600790

Raam kapot Heerhugowaard

Raam kapot? Wat een strop! Daarom wilt u dat het snel en vakkundig hersteld is. Natuurlijk bent u verzekerd voor dit soort schade. Belangrijk is wel dat u weet wie u moet bellen. En dat is Glaszetter Heerhugowaard. Ook voor het plaatsen van een noodruit. Dit is een prima oplossing om eventueel veilig en zonder kou de nacht door te komen. De volgende dag komen de glaszetters gewoon terug om de klus verder af te maken. telefoon: 072-7600790.

Raam vervangen Heerhugowaard

Snel en vakkundig uw raam vervangen? Dat kan met Glaszetter Heerhugowaard. Binnen een half uur ter plaatse. En met een trouwe staat van dienst binnen enkele uren weer alles spik en span. Wij zijn er uiteraard ook wanneer u van enkel glas naar dubbel glas wilt. In een handomdraai heeft u een huis wat is bestand tegen kou en storm. Blijf niet zitten, maar kom in actie en laat nog voor de winter uw hele huis van dubbel glas voorzien. Bel voor een deskundig advies nu: 072-7600790. Geheel vrijblijvend.

072-7600790
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Heerhugowaard

Wist u dat Glashandel Heerhugowaard u ook een flink aantal jaren garantie geeft? En dat wij de  montagekosten niet meerekenen? Dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Voor alle glasschade in en om het huis. Dag en nacht bereikbaar en dus met 24-uurs service altijd direct aan de telefoon. Ook werken we direct samen met glashandel Alkmaar. Als u nog aan de telefoon hangt zijn de glaszetters al onderweg naar u. Bel ons direct en wij lossen het voor u op. U bent echt niet het enige huishouden wie dit  overkomt. Het gebeurt op een onverwachts moment en geloof het of niet: het komt nooit uit!

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Heerhugowaard. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Heerhugowaard op 072-7600790 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Heerhugowaard uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
072-7600790
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.