Glaszetter Heerlen

  1. Glaszetter Heerlen nodig?
  2. Bel Glaszetter Heerlen 045-2078006
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Heeft u schade aan uw ruiten door een ongeluk in huis of door vandalisme? In feite doet dit er niet toe, als de ruit maar zo snel mogelijk weer hersteld wordt. Dat komt goed uit, Glaszetter Direct is namelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Op het moment dat u contact met ons opneemt, zijn wij binnen een half uur op locatie. Deze snelheid kunnen wij bieden dankzij ons landelijk dekkend netwerk, waarbij er altijd een glaszetter bij u in de regio actief is. Neem direct contact op met 045-2078006 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

Glashandel Heerlen

Ongeacht welk type glas u nodig heeft, wij komen het graag bij u installeren. Wij kunnen direct uit voorraad alle soorten en maten glas leveren via onze eigen glashandel. Of het nu gaat om enkel, dubbel of veiligheidsglas, uw ruit is direct leverbaar. Denkt u aan het verbouwen van uw huis om het beter te isoleren? Kies dan voor hoogrendementsglas, de nieuwe standaard voor dubbel glas. Het is een aanzienlijke investering, maar die betaalt zich terug in een lagere energierekening en een betere geluidsisolatie. En kiest u voor veiligheidsglas, dan komt uw woning ook nog eens in aanmerking voor het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW) waarmee u korting op uw inboedelverzekering kunt bedingen.

24 uurs glasservice Heerlen

U komt terug van een avondje stappen of vakantie, en u treft een ruitbreuk aan. Wat blijkt? Er is ingebroken. Heel vervelend, zeker als dit buiten kantoortijden plaatsvindt. Maakt u zich geen zorgen, Glaszetter Direct is 24 uur bereikbaar. Gezien het tijdstip kunnen wij de ruit mogelijk niet direct plaatsen, zeker als het isolatieglas betreft. In dat geval plaatsen wij eerst een noodvoorziening. Op een tweede afspraak komen wij dan het definitieve raam plaatsen. Dit alles vindt vanzelfsprekend in overleg met u plaats, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Raak in geen geval de glasresten aan, maar laat alles in de sponningen zitten. Onze vakkundige glaszetter komt alles professioneel verwijderen en een nieuw ruit installeren.

Voor dubbel glas bent u bij ons aan het goede adres. H++ of hoogrendementsglas is tegenwoordig het meest geleverde glas. Daardoor zijn de prijzen gedaald. Het moment dus om uw woning te laten voorzien van isolatieglas. Ook voor het vervangen van een beschadigde of gebroken ruit kunt u bij ons terecht. Wij installeren nieuw isolatieglas in alle type kozijnen, ongeacht of het gaat om kunststof, hout of aluminium. Geef door om welk type kozijn en welke afmetingen het gaat, en wij komen direct op locatie om het raam te vervangen. Wilt u uw ramen laten voorzien van ventilatieroosters? Ook dat is mogelijk.

Wilt u uw ramen laten vervangen? Graag komen wij op locatie bij u thuis om uw wensen te bespreken eneen maatwerk offerte op te stellen. Glaszetter Direct is zeer ervaren in het plaatsen van hoogrendementsglas. Mogelijk heeft u hiervoor ook nieuwe kozijnen nodig. Ook die leveren wij graag. De investering is aanzienlijk, maar uw woning krijgt hierdoor een beter energielabel waardoor u in aanmerking komt voor een aantrekkelijk hypotheektarief. Bovendien neemt uw huis in waarde toe. Overigens kunt u ook gewoon voor het eenmalig vervangen van een ruit bij ons terecht. Neem direct contact op met 045-2078006 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

Offerteformulier

Offerteformulier