1. Glaszetter Heiloo nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Heiloo

Heiloo is zo’n plaats waar je zelden iets over hoort. Nooit is het in het nieuws. Nooit lijkt er iets te gebeuren. Niets is minder waar. Ook in Heiloo wordt ingebroken en ook de stormen zijn daar niet mis. Alleen weet de gemeente dat allemaal goed voor zich te houden. Eén ding weten de bewoners van Heiloo zeker: voor glasschade nemen ze contact op met glaszetter Heiloo. De ervaren glaszetters weten voor elk probleem een oplossing en komen na jouw belletje, direct naar jou toe. Op het moment dat de schade opgenomen is, gaan ze meteen aan de slag. Over het algemeen wordt een noodraam geplaatst. Daarna worden de mogelijkheden besproken en de afspraak gemaakt voor het plaatsen van het raam. Want we willen jou natuurlijk niet in onzekerheid laten zitten.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Heiloo

Glasschade komt overal in de wereld voor en het is overal even vervelend. Het enige wat belangrijk is, is dat het probleem snel en vakkundig wordt verholpen. Hoe staat vaak niet ter discussie. De snelheid wel. Partijen die niet snel genoeg handelen, worden niet meer ingeschakeld. Glaszetter Heiloo is zich dit zeer bewust en zorgt er altijd voor de glasschade zo snel mogelijk verholpen wordt.

24-uurs glasservice Heiloo

Een van de manier om dat voor elkaar te krijgen is de 24-uurs glasservice. Onze glaszetters zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. En dat is wel zo fijn, want glasschade kan op elk moment van de dag plaatsvinden. Nadat je gebeld hebt, zorgen wij ervoor dat we binnen een halfuur bij jou aanwezig zijn. Je kunt dan alvast de (grote) scherven opruimen, zodat onze ervaren en professionele glaszetters snel aan de slag kunnen. Vaak wordt er een noodraam geplaatst. Na die plaatsing worden de mogelijkheden besproken en wordt meteen de afspraak gepland voor de dag, dat jouw nieuwe raam geplaatst wordt.

Bel de lokale glaszetter: 072 7600790

Raam vervangen Heiloo

Glaszetter Heiloo wordt niet alleen ingezet bij het vervangen van kapotte ramen. Ook verouderde ramen of ramen met enkel glas, worden regelmatig door onze ervaren glaszetters vervangen. En dat is wel zo fijn: want door het vervangen van een raam, kun je energiekosten gaan besparen. En dat is niet het enige. Als het raam al erg oud is, kan het van ouderdom gaan barsten. En het zou toch zonde zijn, als je op die manier na een gezellige avond met jouw gezin verrast wordt.

Raam kapot Heiloo

Wanneer het raam dan toch kapot is, rest er maar één ding. Zo snel mogelijk voor een oplossing zorgen. Je kunt het gat natuurlijk met plastic dichtplakken en een dag later zelf aan de slag gaan. Je kunt er ook voor kiezen, om de professionaliteit van glaszetter Heiloo in huis te halen. Het grote voordeel hiervan, is dat je zelf niks hoeft te doen en kunt wachten tot het nieuwe raam, zonder dat het je energie kostte, vervangen is.

Bel de lokale glaszetter: 072 7600790
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Heiloo

Ben je toch heel erg handig en van plan om het raampje zelf te vervangen? Dan heb je natuurlijk groot gelijk. Zorg er alleen wel voor, dat je de juiste materialen in huis hebt en dan vooral het glas. Glas van goede kwaliteit gaat beduidend langer mee en isoleert beter. Dat merk je op termijn duidelijk in jouw portemonnee. Onze glaszetters kunnen jou adviseren over alle maten, vormen en kleuren.Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Heiloo. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt Glaszetter Heiloo en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt Glaszetter Heiloo uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 072 7600790
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.