Glaszetter Heiloo

  1. Glaszetter Heiloo nodig?
  2. Bel Glaszetter Heiloo 072-7600790
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Is het glas van jouw raam gebroken en bevindt jouw huis zich in de omgeving van Hilversum? Blijf dan gewoon rustig en neem even contact op met glaszetter Hilversum. Voor al dit soort problemen kun je terecht bij onze glasspecialisten. Zij weten voor iedere kwestie wel een passende oplossing.

Wij helpen jou graag met het repareren van uw glas. Al 60 jaar is dit namelijk onze passie. Aan ervaring ontbreekt het onze werknemers dus uiteraard niet. Heb je te maken met een volledig kapotte ruit, of misschien wel alleen een barstje in het raam? Vraag over dubbel glas? Bij ons kun je gerust even aankloppen. Onze glasspecialisten staan dag en nacht voor jou klaar.

Glasschade Heiloo

Glasschade komt overal in de wereld voor en het is overal even vervelend. Het enige wat belangrijk is, is dat het probleem snel en vakkundig wordt verholpen. Hoe staat vaak niet ter discussie. De snelheid wel. Partijen die niet snel genoeg handelen, worden niet meer ingeschakeld. Glaszetter Heiloo is zich dit zeer bewust en zorgt er altijd voor de glasschade zo snel mogelijk verholpen wordt.

24-uurs glasservice Heiloo

Een van de manier om dat voor elkaar te krijgen is de 24-uurs glasservice. Onze glaszetters zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. En dat is wel zo fijn, want glasschade kan op elk moment van de dag plaatsvinden. Nadat je gebeld hebt, zorgen wij ervoor dat we binnen een halfuur bij jou aanwezig zijn. Je kunt dan alvast de (grote) scherven opruimen, zodat onze ervaren en professionele glaszetters snel aan de slag kunnen. Vaak wordt er een noodraam geplaatst. Na die plaatsing worden de mogelijkheden besproken en wordt meteen de afspraak gepland voor de dag, dat jouw nieuwe raam geplaatst wordt.

Glaszetter Heiloo wordt niet alleen ingezet bij het vervangen van kapotte ramen. Ook verouderde ramen of ramen met enkel glas, worden regelmatig door onze ervaren glaszetters vervangen. En dat is wel zo fijn: want door het vervangen van een raam, kun je energiekosten gaan besparen. En dat is niet het enige. Als het raam al erg oud is, kan het van ouderdom gaan barsten. En het zou toch zonde zijn, als je op die manier na een gezellige avond met jouw gezin verrast wordt.

Wanneer het raam dan toch kapot is, rest er maar één ding. Zo snel mogelijk voor een oplossing zorgen. Je kunt het gat natuurlijk met plastic dichtplakken en een dag later zelf aan de slag gaan. Je kunt er ook voor kiezen, om de professionaliteit van glaszetter Heiloo in huis te halen. Het grote voordeel hiervan, is dat je zelf niks hoeft te doen en kunt wachten tot het nieuwe raam, zonder dat het je energie kostte, vervangen is.

Ben je toch heel erg handig en van plan om het raampje zelf te vervangen? Dan heb je natuurlijk groot gelijk. Zorg er alleen wel voor, dat je de juiste materialen in huis hebt en dan vooral het glas. Glas van goede kwaliteit gaat beduidend langer mee en isoleert beter. Dat merk je op termijn duidelijk in jouw portemonnee. Onze glaszetters kunnen jou adviseren over alle maten, vormen en kleuren.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Heiloo. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt Glaszetter Heiloo en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt Glaszetter Heiloo uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier