1. Glaszetter Helmond nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Helmond

Het is een vervelend feit, maar helaas is er weinig aan te doen. Nog steeds is Helmond een van de meest criminele steden van Nederland. En dat betekent dat de kans op een gebroken raam altijd aanwezig is. Het is dan handig om van het bestaan van glaszetter Helmond te weten. Wij weten wat er kan gebeuren in de regio en spelen daar op in. Glaszetter Helmond heeft een nooddienst, die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Dat is erg handig als tijdens een inbraak uw ruit kapot is geslagen. De glaszetters worden namelijk direct na uw telefoontje ingezet. En na het bezoek van de nooddienst wordt u meteen gebeld voor het maken van de afspraak voor het plaatsen van het nieuwe raam. In Helmond zult u geen betere en snellere glaszetter vinden. Bel 0492-760075 en wij komen direct langs. Want zo geeft u inbrekers geen (tweede) kans.

Glasschade Helmond

Glasschade komt in Helmond regelmatig voor. Dat maakt dat het kennen van een goede en snelle glaszetter handig is. Glaszetter Helmond heeft betrouwbare en professionele glaszetters in dienst die al uw glasproblemen kunnen oplossen door hun jarenlange ervaring. Of u nu getroffen bent door een inbraak, of dat een kwajongen een sneeuwbal door uw ruit heeft gegooid, Glaszetter Helmond biedt altijd binnen 24 uur een passende oplossing.

24-uurs glasservice Helmond

Glaszetter Helmond begrijpt het belang van snel handelen. Zeker als de glasschade ontstaan is door een inbraak, zijn wij ons bewust van de noodzaak van het snel plaatsen van een noodoplossing. U weet immers nooit of de inbreker terugkomt. Die gedachte kan u best weleens van uw nachtrust beroven. Niet nodig. Nadat u gebeld heeft naar 0492-760075 wordt u zo snel mogelijk geholpen. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Zo bent u weer verzekerd van een goede nachtrust.

0492-760075

Raam vervangen Helmond

Het vervangen van een raam kan helaas niet altijd meteen dezelfde dag gebeuren. Het kan zijn dat Glaszetter Helmond niet het juiste materiaal of het juiste formaat op voorraad heeft. Op dat moment verzorgt Glaszetter Helmond een noodvoorziening. Het enige wat u hoeft te doen is bellen naar 0492-760075 en te wachten tot de glaszetter bij u arriveert. Hij zal u altijd op de hoogte brengen van de verdere procedure.

Raam kapot Helmond

We horen regelmatig dat ramen door geweld kapot zijn. Maar dit is niet altijd het geval. Voetballende buurjongens kunnen ook een gevaar zijn voor uw ramen. En het vervelende is dat zij altijd het meest onpraktische raam weten te breken. Net dat raampje met dubbel glas in de vorm van een driehoek is de pineut. Voor Glaszetter Helmond is dit geen enkel probleem. Wij hebben elke glassoort in elke soort vorm.

Glashandel Helmond

Bent u van plan om zelf uw raam te vervangen, maar weet u geen goed adres om uw glas aan te schaffen? Neem dan contact op met Glaszetter Helmond. Wij hebben elke glassoort waar u naar op zoek kunt zijn. Ook het maken van de juiste vorm of het aanpassen van de afmetingen is geen enkel probleem bij Glaszetter Helmond. Enkel glas, dubbel glas of sierglas, Glaszetter Helmond is de beste partij voor al uw vragen over glas.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 0492-760075.

0492-760075
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Helmond. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Helmond op 0492-760075 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Helmond uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0492-760075
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.