1. Glaszetter Hilversum nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Hilversum

Is het glas van jouw raam gebroken en bevindt jouw huis zich in de omgeving van Hilversum? Blijf dan gewoon rustig en neem even contact op met glaszetter Hilversum. Voor al dit soort problemen kun je terecht bij onze glasspecialisten. Zij weten voor iedere kwestie wel een passende oplossing.

Wij helpen jou graag met het repareren van uw glas. Al 60 jaar is dit namelijk onze passie. Aan ervaring ontbreekt het onze werknemers dus uiteraard niet. Heb je te maken met een volledig kapotte ruit, of misschien wel alleen een barstje in het raam? Vraag over dubbel glas? Bij ons kun je gerust even aankloppen. Onze glasspecialisten staan dag en nacht voor jou klaar.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Hilversum

Een boom, een steen, een bal, noem het maar op: het kan allemaal fataal zijn, voor jouw mooie voorruit. Extreem vervelend is het zeker, wanneer jouw raam volledig aan diggelen ligt. Wij van glaszetter Hilversum gaan ervan uit, dat je dit zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Vandaar dat wij snelheid voorop zetten. Je hoeft echter niet bang te zijn, dat vakkundigheid bij ons daarom op de achtergrond verdwijnt. Wij leveren namelijk gegarandeerd glas van top kwaliteit. Ook precies en zorgvuldig werk staat bij onze glasservice hoog op de agenda. Wacht dus niet langer en geef ons een belletje.

Bel de lokale glaszetter: 035 7601188

24-uurs glasservice Hilversum

Lig je lekker warm in bed en hoor je beneden een hard geluid en zie je dat jouw raam volledig in scherven is gevallen? Of kom je in de late uurtjes thuis van een gezellig avondje uit en kun je haast door jouw voorraam stappen, om binnen te komen? Dit lijkt in beiden gevallen niet helemaal jouw bedoeling te zijn geweest. Wat kun je nu doen? Dit lijkt een lastige vraag: omdat je ervan uitgaat, dat je niemand uit zijn bed kan lichten om maar eventjes te komen helpen. Niets is echter minder waar. Wij van glaszetter Hilversum zijn namelijk dag en nacht voor jou geopend. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kun je bij ons aankloppen.

Raam vervangen Hilversum

Is jouw raam, ruit of glas stuk? Wij denken dat je het graag vervangen ziet. Daarvoor dien je toch echt even contact op te nemen, met de glasspecialisten van glaszetter Hilversum. Wij staan bekend om het leveren van vakwerk en wij vertrouwen er daarom op, dat je voor ons zult kiezen wanneer je te maken hebt met glasschade. Ook wanneer je van plan bent te kiezen voor dubbel glas of brandwerend glas, kun je zich laten adviseren door onze werknemers.

Raam kapot Hilversum

Een barst in jouw raam? Laat dit niet te ver komen! Het kan ook zijn dat uw raam kapot is gegaan door een vervelende omstandigheid. Ook dan is het verstandig even contact op te nemen met glaszetter Hilversum. Want waar je er niet meer uit komt, komen wij in beeld.

Bel de lokale glaszetter: 035 7601188
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Hilversum

De meest ervaren en vakkundige glashandel vind je in Hilversum. Glaszetter Hilversum komt namelijk tegemoet aan al jouw wensen, betreffende kwaliteit het van glas. Tevens gaan onze glasspecialisten zorgvuldig te werk. Je zult niet merken dat het glas van jouw raam een paar uur geleden nog overal door de kamer lag. Ook het opruimen van de scherven nemen wij op ons. Het laatste wat wij willen, is dat je zich bezeerd. Wij vinden het daarom ook belangrijk, dat je geen verdere problemen ondervindt van de vervelende situatie. Kapot glas repareren is onze passie, dus laat dat maar aan ons over!

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hilversum. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Hilversum en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Hilversum uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 035 7601188
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.