1. Glaszetter Hilversum nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Hilversum

Is het glas van uw raam gebroken en bevindt uw huis zich in de omgeving Hilversum? Blijft u dan gewoon rustig en neem even contact op met Glaszetter Hilversum. Voor al dit soort problemen kunt u terecht bij onze glasspecialisten. Zij weten voor iedere kwestie wel een passende oplossing. Op het nummer 035-7601188 kunt u ons bereiken.

Wij helpen u graag met het repareren van uw glas. Al 60 jaar is dit namelijk onze passie. Aan ervaring ontbreekt het onze werknemers dus uiteraard niet. Heeft u te maken met een volledig kapotte ruit of misschien wel alleen een barstje in het raam? Vraag over dubbel glas? Bij ons kunt u gerust even aankloppen. Onze glasspecialisten staan dag en nacht voor u klaar.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Hilversum

Een boom, een steen, een bal, noem het maar op, het kan allemaal fataal zijn voor uw mooie voorruit. Extreem vervelend is het zeker wanneer uw raam volledig aan diggelen ligt. Wij van Glaszetter Hilversum gaan ervan uit dat u dit zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Vandaar dat wij snelheid voorop zetten. U hoeft echter niet bang te wezen dat vakkundigheid bij ons daarom op de achtergrond verdwijnt. Wij leveren namelijk gegarandeerd glas van top kwaliteit. Ook precies en zorgvuldig werk staat bij onze glasservice hoog op de agenda. Wacht dus niet langer en geef ons een belletje.

035-7601188

24-uurs glasservice Hilversum

Ligt u lekker warm in bed en hoort u beneden een hard geluid en ziet u dat uw raam volledig in scherven is gevallen? Of komt u in de late uurtjes thuis van een gezellig avondje uit en kunt u haast door uw voorraam stappen om binnen te komen? Dit lijkt in beiden gevallen niet helemaal uw bedoeling te zijn geweest. Wat kunt u nu doen? Dit lijkt een lastige vraag, omdat u ervan uitgaat dat u niemand uit zijn bed kan lichten om maar eventjes te komen helpen. Niets is echter minder waar. Wij van Glaszetter Hilversum zijn namelijk dag en nacht voor u geopend. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt u bij ons aankloppen.

Raam vervangen Hilversum

Is uw raam, ruit of glas stuk? Ik denk dat u het graag vervangen ziet. Daarvoor dient u toch echt even contact op te nemen met de glasspecialisten van Glaszetter Hilversum. Wij staan bekend om het leveren van vakwerk en wij vertrouwen er daarom op dat u voor ons zult kiezen wanneer u te kampen heeft met glasschade. Ook wanneer u van plan bent te kiezen voor dubbel glas of brandwerend glas dan kunt u zich laten adviseren door onze werknemers.

Raam kapot Hilversum

Een barst in uw raam? Laat dit niet te ver komen! Bel naar 035-7601188 en bespreek met onze vakmannen de mogelijkheden. Het kan ook zijn dat uw raam kapot is gegaan door een vervelende omstandigheid. Ook dan is het verstandig even contact op te nemen met Glaszetter Hilversum. Want waar u er niet meer uit komt, komen wij in beeld.

035-7601188
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Hilversum

De meest ervaren en vakkundige glashandel vindt u in Hilversum. Glaszetter Hilversum komt namelijk tegemoet aan al uw wensen betreffende kwaliteit van glas. Tevens gaan onze glasspecialisten zorgvuldig te werk. U zult niet merken dat het glas van uw raam een paar uur geleden nog overal door de kamer lag. Ook het opruimen van de scherven nemen wij op ons. Het laatste wat wij willen is dat u zich bezeerd. Wij achten het daarom ook belangrijk dat u geen verdere problemen ondervindt van de vervelende situatie. Kapot glas repareren is onze passie dus laat dat maar aan ons over!

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hilversum. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Hilversum op 035-7601188 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Hilversum uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
035-7601188
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.