1. Glaszetter Hoofddorp nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Hoofddorp

Wil je jouw glas laten vervangen? Wil je dubbel glas plaatsen? Wil je dat jouw kapotte ruit wordt gerepareerd? Je kunt bij Glaszetter Hoofddorp met dit soort vragen terecht. Laat je zich dus adviseren door onze glasspecialisten. Met hun jarenlange ervaring hebben ze op al deze vragen het meest gepaste antwoord. Wacht dus niet langer en neem contact op met glaszetter Hoofddorp. Bij glasschade hoef je dus niet lang te zoeken, naar iemand die je uit de brand kan helpen. Je zult namelijk geen betere vinden, dan onze 24/7 glasservice. Bij spoed plakken wij jouw raam af, zodat je geen verdere problemen van het kapotte glas ondervindt. Op een latere afspraak zullen onze vakmannen aan jouw wensen voldoen.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Hoofddorp

Glasschade is een veel voorkomend probleem. De glasspecialisten van glaszetter Hoofddorp weten hier wel raad mee. De manier waarop wij dan ook te werk gaan, is zeer professioneel. Ook over het tempo hoef je niet te klagen. Uiteraard gaat onze snelheid niet ten koste van kwaliteit. Dit alles kun je zelf bewonderen, wanneer wij je te hulp schieten. Dient jouw glas dus gerepareerd te worden? Wij leveren hier graag een bijdrage aan. Wanneer nodig plaatsen wij eerst een noodvoorziening, zodat we op een later tijdstip perfect resultaat kunnen afgeven.

Bel de lokale glaszetter: 023 2049720

24-uurs glasservice Hoofddorp

Ja ja, je hoort het goed. Glaszetter Hoofddorp is 24 uur per dag voor jou geopend. En dat 7 dagen in de week! Mooier kun je het toch niet hebben? Wanneer je dus terecht komt in de vervelende situatie waarin jouw raam er simpelweg gewoon uitligt, neem dan contact op met onze glasservice. Wij zeggen gewoon dat het plaatsen van een nieuw glas voor ons een klus is, die zo geklaard is.

Raam vervangen Hoofddorp

Heb je de verstandige beslissing genomen, om te kiezen voor dubbel glas, brandwerend glas, inbraakbestendig glas of een ander speciaal soort glas? Het enige dat je nu nog hoeft te regelen, is een glashandel die alleen glas levert met een topkwaliteit en die het vakkundig voor je wilt plaatsen. Laat jouw raam dus op tijd door ons vervangen en voorkom verdere problemen!

Dubbel glas Hoofddorp

‘Dubbel glas.’ De term zegt het eigenlijk al: het lijkt dubbel zoveel bescherming te bieden als enkel glas. Dit is zeker waar. Een steen zal eerder door het enkel glas gaan, dan door het dubbel glas. Vandaar dat je er verstandig aan doet, wanneer je besluit te kiezen voor dubbel glas. Het kan zijn dat je de oude ruit wilt vervangen voor een betere kwaliteit. Het is ook heel goed mogelijk, dat je bezig bent met een nieuwbouwproject en uw voorkeur uitgaat naar dubbel glas. In al deze gevallen kun jij je gewoon even laten adviseren door glaszetter Hoofddorp.

Bel de lokale glaszetter: 023 2049720
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Hoofddorp

Ben je op zoek naar een erkende glaszetter in de omgeving van Hoofddorp? Stop dan met zoeken. Wij van Glaszetter Hoofddorp bieden je namelijk de beste glasservice aan. Is jouw ruit volledig in scherven gevallen, of zit er slechts een barst in? Bel ons. Of ben je verstandig en besluit je over te stappen naar dubbel glas, inbraakwerend glas, isolatieglas of veiligheidsglas? Ook nu is de slimste oplossing, dat jij je laat informeren en adviseren door onze glasspecialisten.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hoofddorp. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Hoofddorp en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Hoofddorp uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 023 2049720
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.