1. Glaszetter Hoorn nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Hoorn

Is uw ruit kapot? Of is het raam in stukken gevallen? Glaszetter Hoorn weet hier wel raad mee. Bent u op zoek naar de beste en goedkoopste glaszetter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang zijn onze glasspecialisten werkzaam op dit gebied en wij bieden dan ook alleen kwaliteitsglas. Aan vakkundigheid ontbreekt het ons uiteraard niet. Op het nummer 0229-317021 kunt u ons dag en nacht bereiken wanneer u te kampen heeft met stuk glas.

Glasreparatie is voor ons een klus die wij met alle plezier op ons nemen. Schroom dus niet om ons een belletje te geven wanneer uw raam gebroken is. Tevens bieden wij verschillende soorten glas aan, van draadglas tot brandwerend glas. U zegt het en wij plaatsen het. Bij ons gaat de lage prijs niet ten koste van de hoge kwaliteit.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Hoorn

Is uw ruit ernstig beschadigd geraakt doordat er een bal tegenaan is geschoten? In deze en in een soortgelijke situatie kunt u terecht bij Glaszetter Hoorn. Beschadigd glas kan namelijk tot het gevolg hebben dat het glas op een gegeven moment volledig breekt. Wij weten als geen ander hoe fijn het is om zo snel mogelijk de situatie te herstellen van voor het gebroken glas. Dus wanneer u kampt met glasschade, neem dan gerust contact op met onze 24/7 glasservice. Het repareren van het glas is voor ons een kleine moeite.

0229-317021

24-uurs glasservice Hoorn

Het kan zijn dat uw glas breekt midden in de nacht. U heeft waarschijnlijk geen idee wie u nu om hulp kunt vragen. Wees echter niet getreurd, want Glaszetter Hoorn is dag en nacht voor u geopend. Het tijdstip doet er niet toe, wij staan voor uw deur wanneer u een beroep op ons doet. Wij zorgen ervoor dat een nieuw glaswerk veilig en precies in uw kozijn wordt geplaatst. Waarschijnlijk zullen we wegens spoed eerst komen met een noodvoorziening. Het raam zal dan worden afgeplakt. Op een volgende afspraak kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Raam vervangen Hoorn

Het is verstandig dat u nadenkt over de vraag of het glas in uw ruit wel voldoende bescherming biedt tegen bijvoorbeeld brand of slechte weersomstandigheden. U kunt er daarom voor kiezen om uw raam te laten vervangen door Glaszetter Hoorn. Wij leveren topkwaliteit glas. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor brandwerend glas of dubbel glas. U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen en wij adviseren u met alle plezier. Bel 0229-317021 voor de meest betrouwbare glasservice in de omgeving Hoorn.

Dubbel glas Hoorn

Heeft u besloten om te kiezen voor het plaatsen van dubbel glas bij uw verbouwingsproject? Of wilt u graag uw enkel glas vervangen zien door dubbel glas? Voor al dit soort klussen kunt u terecht bij Glaszetter Hoorn. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het vervangen van ramen, ruiten en glaswerken. Dubbel glas is een goede keuze, want het isoleert uw huis stukken beter. Laat uw wooncomfort dus niet meer bepalen door de weersomstandigheden en neem contact op met onze dag- en nacht glasservice.

0229-317021
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Hoorn

Zoekt u een glashandel waarop u kunt vertrouwen? Eén waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit? Eén die bekend staat om haar professionele werkwijze en haar tempo? Zoek dan niet langer verder! Glaszetter Hoorn is er voor al uw problemen betreffende kapot glas, gebroken ruiten etc. Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent. Daarom zullen onze glasspecialisten er alles aan doen om aan uw wensen gemoed te komen. Geef ons een belletje en laat u zich adviseren over de mogelijkheden.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hoorn. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Hoorn op 0229-317021 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Hoorn uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0229-317021
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.