Glaszetter Hoorn

  1. Glaszetter Hoorn nodig?
  2. Bel Glaszetter Hoorn 0229-317021
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Is jouw ruit kapot? Of is het raam in stukken gevallen? Glaszetter Hoorn weet hier wel raad mee. Ben je op zoek naar de beste en goedkoopste glaszetter, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang zijn onze glasspecialisten werkzaam op dit gebied en wij bieden dan ook alleen kwaliteitsglas. Aan vakkundigheid ontbreekt het ons uiteraard niet.

Glasreparatie is voor ons een klus, die wij met alle plezier op ons nemen. Schroom dus niet om ons een belletje te geven, wanneer uw raam gebroken is. Tevens bieden wij verschillende soorten glas aan: van draadglas tot brandwerend glas. Jij zegt het en wij plaatsen het. Bij ons gaat de lage prijs niet ten koste van de hoge kwaliteit.

Glasschade Hoorn

Is jouw ruit ernstig beschadigd geraakt, doordat er een bal tegenaan is geschoten? In deze en soortgelijke situaties, kun je terecht bij glaszetter Hoorn. Beschadigd glas kan namelijk tot gevolg hebben, dat het glas op een gegeven moment volledig breekt. Wij weten als geen ander hoe fijn het is, om zo snel mogelijk de situatie te herstellen van voor het gebroken glas. Dus wanneer je kampt met glasschade, neem dan gerust contact op met onze 24/7 glasservice. Het repareren van het glas is voor ons een kleine moeite.

24-uurs glasservice Hoorn

Het kan zijn dat jouw glas midden in de nacht breekt. Je hebt waarschijnlijk geen idee wie je nu om hulp kunt vragen. Wees echter niet getreurd, want glaszetter Hoorn is dag en nacht voor jou geopend. Het tijdstip doet er niet toe: wij staan voor jouw deur, wanneer je een beroep op ons doet. Wij zorgen ervoor dat een nieuw glaswerk veilig en precies in jouw kozijn wordt geplaatst. Waarschijnlijk zullen we wegens spoed eerst komen met een noodvoorziening. Het raam zal dan worden afgeplakt. Op een volgende afspraak kunnen wij aan al jouw wensen voldoen.

Het is verstandig dat je nadenkt over de vraag, of het glas in jouw ruit wel voldoende bescherming biedt tegen bijvoorbeeld brand of slechte weersomstandigheden. Je kunt er daarom voor kiezen, om jouw raam te laten vervangen door glaszetter Hoorn. Wij leveren topkwaliteit glas. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor brandwerend glas of dubbel glas. Je hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen en wij adviseren je met alle plezier.

Heb je besloten om te kiezen voor het plaatsen van dubbel glas bij jouw verbouwingsproject? Of wil je graag jouw enkel glas vervangen zien worden door dubbel glas? Voor al dit soort klussen, kun je terecht bij Glaszetter Hoorn. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het vervangen van ramen, ruiten en glaswerken. Dubbel glas is een goede keuze, want het isoleert jouw huis stukken beter. Laat jouw wooncomfort dus niet meer bepalen door de weersomstandigheden en neem contact op met onze dag- en nacht glasservice.

Zoek je een glashandel waarop je kunt vertrouwen? Eén waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit? Eén die bekend staat om haar professionele werkwijze en haar tempo? Zoek dan niet langer verder! Glaszetter Hoorn is er voor al jouw problemen betreffende kapot glas, gebroken ruiten etc. Het belangrijkste voor ons is dat je tevreden bent. Daarom zullen onze glasspecialisten er alles aan doen om aan jouw wensen tegemoet te komen.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hoorn. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Hoorn en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Hoorn uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier