1. Glaszetter Huizen nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Huizen

Is jouw glas kapot, jouw ruit gebroken of jouw raam stuk? Glaszetter Huizen weet hier wel raad mee. Ook wanneer je hebt besloten om jouw ruit te laten vervangen door een nieuw raam, helpen wij jou graag. Veel klanten stappen namelijk over van enkel glas naar een speciaal soort glas. Wij leveren allerlei soorten hiervan: zoals brandwerend glas, inbraakwerend glas, dubbel glas en veiligheidsglas.

Neem daarom contact op met onze glasspecialisten. Het advies is vrijblijvend. Ook bij spoed kun je ons dag en nacht bereiken. Ben je dus op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en kwaliteit leverende glashandel, klop dan gerust even bij ons aan.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Huizen

Schade aan jouw ruit is erg vervelend. Wij van Glaszetter Huizen weten dit als geen ander. Dagelijks hebben onze glasspecialisten te maken met gebroken glas: doordat er bijvoorbeeld een bal doorheen is gegaan, of doordat een inbreker in de late uurtjes jouw ruit heeft ingeslagen. Het is een erg onprettige situatie wanneer overal scherven op de grond liggen. Glasschade in jouw woning? Onze werknemers ruimen daarom graag de troep voor jou op. Naast deze service repareren zij uiteraard jouw raam. Glasreparatie is iets waar zij al 60 jaar lang mee bezig zijn.

Bel de lokale glaszetter: 035 7601188

24-uurs glasservice Huizen

24 uur per dag is Glaszetter Huizen geopend om haar diensten aan te bieden. Dit is 7 dagen per week het geval. In de weekenden zijn wij dus ook bereikbaar. Gaat het om spoed, dan komen wij met een noodvoorziening en plakken jouw raam af. Vervolgens zullen wij een nieuwe afspraak met jou maken, waarop wij zoveel mogelijk aan jouw wensen tegemoet zullen komen. Dus is het zover en heb je de hulp nodig van onze betrouwbare glasspecialisten, neem dan even contact op.

Dubbel glas Huizen

Het is een verstandige keuze, wanneer je besluit over te stappen van enkel glas naar dubbel glas. Veel klanten van glaszetter Huizen gingen jou al voor. Wij leveren namelijk de beste kwaliteit van glassoorten. Daarbij komt dat wij een uitstekende service aanbieden. Dubbel glas zorgt er onder andere voor, dat jouw huis beter geïsoleerd is en dat je minder te maken hebt met geluidsoverlast. Laat je dus gerust even informeren over de mogelijkheden. Onze glasspecialisten zullen jou altijd de meest geschikte oplossing adviseren. Daarnaast bieden wij ook nog eens lage prijzen aan.

Raam kapot Huizen

Heb je direct de hulp nodig van een vakkundige glaszetter? Neem dan contact op met Glaszetter Huizen. Wij zijn dag en nacht geopend. Naast het vervangen van glas, houden wij ons bezig met glasherstel. In het geval van een gebroken ruit, een stuk raam of een kapot glaswerk, heb je de hulp hard nodig van onze werknemers. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in glasrenovatie. Je kunt hierbij ook denken aan een kras of barst in het raam die wij laten verdwijnen, of bijvoorbeeld aan aanslag of graffiti op jouw ruit dat wij graag voor jou verwijderen. Je hoeft het alleen maar even te vragen.

Bel de lokale glaszetter: 035 7601188
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Huizen

Glaszetter Huizen is de specialist in glasrenovatie. Dag en nacht zijn onze vakmannen bereikbaar. Ben je dus op zoek naar de beste kwaliteit en naar professioneel afgeleverd werk? Graag adviseren wij jou en schieten wij jou te hulp. Ook van dubbel glas weten wij alles af. Zelfs voor de kosten hoef je het niet te laten. Geef ons dus een belletje en wij staan binnen een halfuurtje op jouw stoep.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Huizen. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Huizen en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Huizen uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 035 7601188
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.