1. Glaszetter Huizen nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Huizen

Is uw glas kapot, uw ruit gebroken of uw raam stuk? Glaszetter Huizen weet hier wel raad mee. Ook wanneer u hebt besloten om uw ruit te laten vervangen door een nieuw raam, helpen wij u graag. Veel klanten stappen namelijk over van enkel glas naar een speciaal soort glas. Wij leveren allerlei soorten hiervan, zoals brandwerend glas, inbraakwerend glas, dubbel glas en veiligheidsglas.

Neemt u daarom contact op met onze glasspecialisten en bel ons op het nummer 035-7601188. Het advies is geheel gratis en vrijblijvend. Ook bij spoed kunt u ons dag en nacht bereiken. Bent u dus op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en kwaliteit leverende glashandel, klopt u dan gerust even bij ons aan.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Huizen

Schade aan uw ruit is erg vervelend. Wij van Glaszetter Huizen weten dit als geen ander. Dagelijks hebben onze glasspecialisten te maken met gebroken glas doordat er bijvoorbeeld een bal doorheen is gegaan of doordat een inbreker in de late uurtjes uw ruit heeft ingeslagen. Het is een erg onprettige situatie wanneer overal scherven op de grond liggen. Glasschade in uw woning? Onze werknemers ruimen daarom graag de troep voor u op. Naast deze service repareren zij uiteraard uw raam. Glasreparatie is iets waar zij al 60 jaar lang mee bezig zijn.

035-7601188

24-uurs glasservice Huizen

Wel 24 uur per dag is Glaszetter Huizen geopend om haar diensten aan te bieden. Dit is 7 dagen per week het geval. In de weekenden zijn wij dus ook bereikbaar. Gaat het om spoed, dan komen wij met een noodvoorziening en plakken uw raam af. Vervolgens zullen wij een nieuwe afspraak met u maken waarop wij zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet zullen komen. Dus is het zover en heeft u de hulp nodig van onze betrouwbare glasspecialisten, neem dan even contact op met het nummer 035-7601188.

Dubbel glas Huizen

Het is een verstandige keuze wanneer u besluit over te stappen van enkel glas naar dubbel glas. Veel klanten van Glaszetter Huizen ging u al voor. Wij leveren namelijk de beste kwaliteit van glassoorten. Daarbij komt dat wij een uitstekende service aanbieden. Dubbel glas zorgt er onder anderen voor dat uw huis beter geïsoleerd is en dat u minder te maken heeft met geluidsoverlast. Laat u zich dus gerust even informeren over de mogelijkheden. Onze glasspecialisten zullen u altijd de meest geschikte oplossing adviseren. Daarnaast bieden wij ook nog eens lage prijzen aan.

Raam kapot Huizen

Heeft u direct de hulp nodig van een vakkundige glaszetter? Neem dan contact op met Glaszetter Huizen. Wij zijn dag en nacht geopend. Naast het vervangen van glas houden wij ons bezig met glasherstel. In het geval van een gebroken ruit, een stuk raam of een kapot glaswerk heeft u de hulp hard nodig van onze werknemers. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in glasrenovatie. U kunt hierbij ook denken aan een kras of barst in het raam die wij laten verdwijnen of bijvoorbeeld aan aanslag of graffiti op uw ruit dat wij graag voor u verwijderen. U hoeft het alleen maar even te vragen.

035-7601188
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Huizen

Glaszetter Huizen is de specialist in glasrenovatie. Dag en nacht zijn onze vakmannen bereikbaar op het nummer 035-7601188. Bent u dus op zoek naar de beste kwaliteit en naar professioneel afgeleverd werk? Graag adviseren wij u en schieten wij u te hulp. Ook van dubbel glas weten wij alles af. Voor de kosten hoeft u het trouwens niet te laten. Advies is namelijk gratis en vrijblijvend en de prijzen voor het zetten van glas zijn zeer scherp. Geef ons dus een belletje en wij staan binnen een halfuurtje op uw stoep.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Huizen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Huizen op 035-7601188 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Huizen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
035-7601188
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.