1. Glaszetter Ijmuiden nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter IJmuiden

Woont u in IJmuiden of omgeving? Weet dan dat wij er zijn voor al uw problemen omtrent glasschade. We zijn een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om vriendelijke en kwalitatieve service. U doet er goed aan om te bellen naar Glaszetter IJmuiden, telefoon 0255 216031. Binnen no time is de schade hersteld. We plakken het kapotte raam vakkundig af. Eventueel plaatsen wij eerst een noodvoorziening en maken de klus dan spoedig af.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas
Wij zijn zeven dagen per week geopend en dag en nacht bereikbaar. We proberen binnen een half uur ter plaatse te zijn. Dubbel glas of enkelglas, brandwerend glas of ander speciaal glas zoals zonwerend glas, uw vakman heeft het! U kunt vrijblijvend informatie opvragen. In de regio staan wij bekend als de snelste en de beste glaszetters en die eer houden we graag hoog.

Glasschade IJmuiden

Net nu de vakantie begonnen is en u uw rust kan nemen sneuvelt er een raam. Groot probleem! Maar niet voor de glaszetters IJmuiden, want voor hen is dit dagelijkse kost. Dus weg stress en bel even naar 0255 216031. Vertrouw op een vakkundige afhandeling van uw glasspecialist. Laat u informeren over de mogelijkheden, want misschien dat nu het goede moment is om in het gesneuvelde raam dikker glas te zetten, zodat u weer snel kunt genieten van uw welverdiende rust.

Bel de lokale glaszetter: 0255 216031

24-uurs glasservice IJmuiden

Speciaal voor u zijn wij altijd bereikbaar. Van maandag tot en met zondag, 24 uurs service. Glaszetter IJmuiden staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Door kennis en ervaring kunt u er op vertrouwen dat in een handomdraai al uw glasproblemen weer zijn opgelost. We zijn binnen een half uur ter plaatse. Een kapot raam in uw huis blijft een spoedgeval. Of het nu overdag is, u kunt geen kant meer op. Of dat het ’s nachts gebeurd, u doet geen oog meer dicht. Bel voor een gratis advies met 0255 216031.

Raam vervangen IJmuiden

Wilt u de ramen vervangen in het huis dat u aan het opknappen bent? Dan bent u bij Glaszetter IJmuiden aan het goede adres. Enkelglas geeft vaak tocht en kou in huis. Vooral in die vochtige en gure maanden aan het einde van het jaar. Ook beslaan uw ramen als u een feestje zou geven. Dat ziet er niet prettig uit. vraag daarom naar de mogelijkheden. Met dubbel glas bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Bel vandaag nog 0255 216031.

Raam kapot IJmuiden

Heeft u glas- of ruitschade? Neem contact op met Glaszetter IJmuiden, want wij helpen u onmiddellijk uit de brand. Door inbraak of een ongelukje, het maakt niet uit. U wilt er wel zo spoedig mogelijk weer van af zijn. Bel daarom met 0255 216031 en wij komen er aan. U kunt ons dag en nacht bereiken. Ook zijn wij zeven dagen in de week geopend. Wist u dat wij ook dikker glas hebben dan het normale glas wat vaak standaard in huizen wordt geplaatst? Het dikke glas kan een ‘stootje’ hebben.


Bel de lokale glaszetter: 0255 216031
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel IJmuiden

Wilt u kwaliteit voor een redelijke prijs? Bij Glaszetter IJmuiden betaalt u geen cent teveel. Wist u dat wij geen montage kosten of voorrijkosten in rekening brengen? Dat is de service die wij bieden en daar kunt u op vertrouwen. Vakkundig en met zorg leveren wij u alle soorten glas. Wij hebben een uitgebreid assortiment glas, waaronder extra dik glas, zon- of brandwerend glas en draadglas.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Ijmuiden. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Ijmuiden op 0255 216031 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Ijmuiden uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0255 216031
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.