Glaszetter IJmuiden

  1. Glaszetter IJmuiden nodig?
  2. Bel Glaszetter IJmuiden 0255-216031
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Woon je in IJmuiden of omgeving? Weet dan dat wij er zijn, voor al jouw problemen omtrent glasschade. We zijn een gerenommeerd bedrijf, dat bekend staat om vriendelijke en kwalitatieve service. Je doet er goed aan om te bellen naar Glaszetter IJmuiden. Binnen no time is de schade hersteld. We plakken het kapotte raam vakkundig af. Eventueel plaatsen wij eerst een noodvoorziening en maken de klus dan spoedig af.

Wij zijn zeven dagen per week geopend en dag en nacht bereikbaar. We proberen binnen een half uur ter plaatse te zijn. Dubbel glas, enkelglas, brandwerend glas of ander speciaal glas zoals zonwerend glas, jouw vakman heeft het! Je kunt vrijblijvend informatie opvragen. In de regio staan wij bekend als de snelste en de beste glaszetters en die eer houden we graag hoog.

Glasschade IJmuiden

Net nu de vakantie begonnen is en jij jouw rust kan nemen, sneuvelt er een raam. Groot probleem! Maar niet voor de glaszetters uit IJmuiden, want voor hen is dit dagelijkse kost. Dus weg stress. Vertrouw op een vakkundige afhandeling van jouw glasspecialist. Laat je informeren over de mogelijkheden. Want misschien dat nu het goede moment is om in het gesneuvelde raam dikker glas te zetten, zodat je weer snel kunt genieten van jouw welverdiende rust.

24-uurs glasservice IJmuiden

Speciaal voor jou zijn wij altijd bereikbaar. Van maandag tot en met zondag, 24 uurs service. Glaszetter IJmuiden staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Door kennis en ervaring kun je er op vertrouwen, dat in een handomdraai al jouw glasproblemen weer zijn opgelost. We zijn binnen een half uur ter plaatse. Een kapot raam in jouw huis blijft een spoedgeval. Of het nu overdag is, je kunt geen kant meer op. Of dat het ’s nachts gebeurt, je doet geen oog meer dicht.

Wil je de ramen vervangen in het huis dat je aan het opknappen bent? Dan ben je bij glaszetter IJmuiden aan het goede adres. Enkel glas geeft vaak tocht en kou in huis. Vooral in die vochtige en gure maanden aan het einde van het jaar. Ook beslaan jouw ramen, als je een feestje zou geven. Dat ziet er niet prettig uit. Vraag daarom naar de mogelijkheden. Met dubbel glas bespaar je aanzienlijk op jouw energierekening.

Heb je glas- of ruitschade? Neem dan contact op met Glaszetter IJmuiden, want wij helpen jou onmiddellijk uit de brand. Door inbraak of een ongelukje, het maakt niet uit. Je wilt er wel zo spoedig mogelijk weer van af zijn. Je kunt ons dag en nacht bereiken. Ook zijn wij zeven dagen in de week geopend. Wist je dat wij ook dikker glas hebben dan het normale glas, wat vaak standaard in huizen wordt geplaatst? Het dikke glas kan een ‘stootje’ hebben.

Wil je kwaliteit voor een redelijke prijs? Bij glaszetter IJmuiden betaal je geen cent teveel. Wist je, dat wij geen montage kosten of voorrijkosten in rekening brengen? Dat is de service die wij bieden en daar kun je op vertrouwen. Vakkundig en met zorg, leveren wij jou alle soorten glas. Wij hebben een uitgebreid assortiment glas: waaronder extra dik glas, zon- of brandwerend glas en draadglas.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Ijmuiden. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Ijmuiden en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Ijmuiden uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier