Glaszetter Leeuwarden

  1. Glaszetter Leeuwarden nodig?
  2. Bel Glaszetter Leeuwarden 058-2037207
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Zegt u ook regelmatig tegen uw zoon of dochter dat er voorzichtig met glas omgegaan moet worden omdat het zo breekbaar is? Natuurlijk weten we allemaal hoe kinderen zijn, dus we weten ook dat het altijd opletten geblazen is met kinderen in huis. Of het nu gebeurt door een voetbal of een deur die net iets te hard dicht slaat, een kapot raam kan altijd voorkomen. En u bent dan voorbereid, want u belt glaszetter Leeuwarden en u bent overtuigd van een snelle oplossing. Wel zo prettig met kinderen in uw huis. Het enige wat u hoeft te doen, is gebruik te maken van de 24-uursservice. Bel met 058-2037207 en wij komen direct langs. Om de woning voor u en uw kinderen veilig te houden plaatsen onze ervaren glaszetters meteen een noodraam. Daarnaast voorzien ze u van advies en geven ze aan wanneer u het definitieve raam zult ontvangen. Wel zo fijn, want meer ongelukjes kunt u zich natuurlijk niet veroorloven.

Glasschade Leeuwarden

Natuurlijk zijn niet altijd de kinderen de oorzaak van een gebroken ruit. Het weer kan een duit in het zakje doen, maar ook een inbreker kan voor glasscherven in huis komen. Wat ook de reden is, het is altijd fijn om een betrouwbare partij in de regio te hebben die het problemen snel en gedegen oplost. Bij Glaszetter Leeuwarden bent u hiervan verzekerd. Onze professionele en ervaren glaszetters zorgen altijd voor een oplossing die bij uw situatie past.

24-uurs glasservice Leeuwarden

Een van de dingen waar u bij Glaszetter Leeuwarden op aan kunt, is een snelle oplossing. Als u belt naar 058-2037207 komt u meteen terecht bij onze 24-uursservice. Elke dag van de week, 24 uur per dag, is deze lijn beschikbaar om uw telefoontje aan te nemen. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. We willen namelijk niet dat u onnodig in een ‘gevaarlijke’ situatie zit.

Als onze ervaren glaszetters bij u aanwezig zijn, zullen zij niet alleen zorgen dat er een noodraam wordt geplaatst, ook zullen zij u informatie verschaffen over het verloop van de rest van het proces. Wanneer wordt de ruit geleverd? En wanneer komen de glaszetters het kapotte raam vervangen? Al deze vragen worden beantwoord. Heeft u nog andere vragen waar u snel een antwoord op wil? Bel dan gewoon even met 058-2037207 en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Twijfelt u of Glaszetter Leeuwarden uw raam kan maken omdat het een bepaalde vorm of glassoort heeft? Stop met twijfelen. Bij ons kunt u namelijk altijd terecht voor enkel en dubbel glas, maar ook glas in een bepaalde kleur of vorm. Dus dat kapotte zolderraam met groen glas in de vorm van een cirkel kunnen wij ook zonder problemen voor u vervangen. Geen punt bij Glaszetter Leeuwarden.

Bent u handig en vindt u het vervangen van een raam een eitje, dan bent u bij Glaszetter Leeuwarden ook aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook een glashandel waar u terecht kunt voor alle soorten en maten glas. En hebben we het niet op voorraad? Dan is het geen enkel probleem om het glas dat u wenst te bestellen bij de leverancier. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen en uw vraag bij een van onze adviseurs neerleggen.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 058-2037207.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Leeuwarden. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Leeuwarden op 058-2037207 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Leeuwarden uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
  7.  

Offerteformulier

Offerteformulier