Glaszetter Lelystad

  1. Glaszetter Lelystad nodig?
  2. Bel Glaszetter Lelystad 0320-331022
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Heeft u direct een glaszetter nodig? En woont u in de omgeving van Lelystad? Dan is glaszetter Lelystad hét bedrijf dat u zoekt. De glasspecialist bij u in de buurt die alle glasproblemen op het gebied van ramen in een handomdraai oplost voor u. vakkundig en snel. Wist u dat wij ook geopend zijn in het weekend? Met onze 24-uurs zorg staan wij paraat wanneer u belt. Het telefoonnummer is 0320-331022.

Doordat Glaszetter Lelystad al meer dan 60 jaar ervaring heeft in het plaatsen van ramen of het vervangen van ruiten, weet u wat u in huis haalt: een betrouwbaar bedrijf met een perfecte staat van dienst. En dat maakt nu juist het verschil! Wij zijn dag en nacht bereikbaar en altijd binnen een half uur ter plaatse.

Glasschade Lelystad

Als de vakantietijd aanbreekt, breekt ook een rustige tijd aan in de buurt waar u woont. En laat dat nu een ideale tijd zijn voor inbrekers om een ruit in de achtertuin bij u in te slaan en al uw waardevolle spullen bij u weg te roven. Dan is het fijn om te weten dat glaszetter Lelystad nooit op vakantie gaat en dus zodra zij gebeld worden er op af gaan om bij u een nieuwe ruit te plaatsen.

24-uurs Glasservice Lelystad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar als de fiets van uw puberdochter te hard tegen het voorraam tikt dat er een barst in de ruit schiet, dan heeft u een groot probleem. Het is fijn om te weten dat u altijd kunt vertrouwen op glaszetter Lelystad. Bel met 0320-331022 en de glaszetters komen er aan. Ook ’s avonds of ’s nachts. Vaak zullen zij de gebarsten ruit afplakken en er de volgende dag een nieuwe in zetten.

Glaszetter Lelystad biedt u veel meer dan alleen een kapot raam vervangen voor een nieuw raam. Ook vervangen wij enkelglas in oude huizen voor dubbel glas, zodat u eindelijk korte Mette kunt maken met beslagen ramen op een feestje of die vreselijke tocht in de herfst. Daarnaast bespaart u goed op uw energierekening. Natuurlijk kunt u een vrijblijvend advies vragen aan onze specialisten en bellen met 0320-331022. Gegarandeerd vakkundig geplaatst, met garantie en dag en nacht bereikbaar. Glaszetter Lelystad, daar kunt u op vertrouwen.

Ruitschade geeft altijd veel stress en daarom moet u kunnen vertrouwen op iemand die weet wat ie moet doen in dat geval. Gelukkig is Glaszetter Lelystad er voor u en zit u er snel weer netjes bij. Wij repareren uw kapotte raam in een handomdraai. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 0320-331022 en altijd binnen een half uur ter plaatse. Overdag plaatsen we direct het nieuwe raam. ’s Nachts zullen wij eerst een noodvoorziening plaatsen en maken wij de klus af direct de volgende ochtend.

Voor alles op het gebied van ramen of glas kunt u naar Glashandel Lelystad. Altijd bij u in de buurt. Wij leveren op maat en wij plaatsen vakkundig. Een service die u vertrouwd is. Enkelglas, dubbel glas of brandwerend glas. Maar ook andere soorten glas, zoals draadglas of zonwerend glas waardoor de bekleding van uw bank niet kan verschieten. Noem het maar op en Glashandel Lelystad levert waar u om vraagt. Bel voor meer informatie of een gratis adviesgesprek met 0320-331022.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Huizen. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Huizen en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Huizen uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier