Glaszetter Lemmer

  1. Glaszetter Lemmer nodig?
  2. Bel Glaszetter Lemmer 0514-760050
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Heeft u snel een vakbekwame glaszetter nodig in het Friese plaatsje Lemmer omdat u ruitschade heeft? Of wilt u uw oude ramen vervangen door splinternieuwe, dubbel glas ramen? Dan bent u bij glaszetter Lemmer aan het juiste adres! Voor een razendsnelle service zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar.  Onze glasspecialisten zorgen ervoor dat ze binnen een half uur bij u op de stoep staan zodat u snel en goed geholpen kunt worden. Mocht uw formaat of type raam niet direct beschikbaar zijn, dan kunnen wij altijd tijdelijk een noodvoorziening plaatsen zodat u niet langer met ruitschade hoeft te blijven. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 0514-760050!

Glasschade Lemmer

Het pittoreske Lemmer trekt natuurlijk veel mensen. Met haar vele gezinswijken is het daarom niet zo gek dat er wel eens een raam sneuvelt door kinderen die iets te fanatiek buiten een balletje aan het trappen zijn. Wij van Glaszetter Lemmer snappen dan dat u snel geholpen wilt worden. Zeker wanneer het buiten wat kouder is en u de warmte niet uit huis wilt laten ontsnappen. Door onze snelle service en onze dag- en nachtservice kunt u ons altijd snel bereiken. Wij zorgen dan dat u de beste hulp krijgt en dat uw raam snel weer wordt gerepareerd.

24-uurs glasservice Lemmer

Glasschade vereist snel, veilig en accuraat handelen. Dan wilt u natuurlijk een glaszetter die decennialange ervaring heeft met het vervangen en repareren van ramen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het nummer 0514-760050 voor een snelle en uitstekende service. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een half uur een glasspecialist voor de deur heeft staan zodat u snel geholpen kunt worden. Onze glasspecialisten hebben voor iedere situatie een passende en snelle oplossing.

Er zijn verschillende redenen om een raam te vervangen. Veel mensen krijgen helaas te maken met ruitschade. Glas is vrij kwetsbaar en kan om verschillende redenen beschadigd raken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u graag mooie, nieuwe ramen wilt omdat u bezig bent met een opknapbeurt van uw huis of u wilt graag uw enkel glas ramen vervangen met dubbel glas ramen. Voor al uw vragen kunt u 24 uur per dan bij ons terecht en dag helpen wij van Glaszetter Lemmer u graag verder.

Ruitschade komt helaas vaak voor in Nederland. Oorzaken kunnen variëren van inbraakschade tot een vogel die tegen een raam is gevlogen. Wat de reden ook mag zijn, het is noodzakelijk dat u snel geholpen wordt. Wij hebben voor iedere situatie een passende en snelle oplossing. Mocht u raam niet voorradig zijn, dan kunnen wij nog altijd een noodvoorziening plaatsen. Direct hulp nodig? Bel dan  0514-760050 en wij helpen u snel verder!

Bent u bezig met het renoveren van uw huis en wilt u goede maar ook mooie ramen? Heeft u een raam nodig in speciaal formaat of kleur? Ook dan kunt u bij Glaszetter Lemmer terecht. Door onze decennialange ervaring met het plaatsen van ramen, hebben wij een ruime voorraad aan kwalitatief uitstekende ramen. Is uw raam niet op voorraad? Dan kunnen wij deze altijd speciaal voor u laten maken. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u helemaal naar wens wordt geholpen! Meer informatie?

 Bel dan 0514-760050.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Lemmer. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Lemmer op 0514-760050 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Lemmer uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier