Glaszetter Maastricht

  1. Glaszetter Maastricht nodig?
  2. Bel Glaszetter Maastricht 043-2061019
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Maastricht staat al jaren bekend als een voordelige glaszetter waar je op kunt rekenen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar als u glasschade heeft in de omgeving van Maastricht. Omdat glasschade vaak dringend is, staan we binnen 30 minuten voor de deur om uw probleem te verhelpen. We kunnen meteen een noodvoorziening plaatsen, zodat alles weer veilig is. Later komen we terug om een nieuw raam te plaatsen. Onze glaszetters zijn experts op het gebied van alle soorten en maten glas. U hoeft niet verder te kijken, we bieden de oplossing voor al uw glasschade. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze service of als u een afspraak wilt maken. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 043-2061019.

Glasschade Maastricht

Een gebroken ruit is altijd even schrikken. De meeste mensen weten niet meteen wat ze moeten doen als hun raam stuk is. Glaszetter Maastricht weet hier wel raad mee. Onze medewerkers hebben al jaren ervaring met ruitschade. Binnen 30 minuten staan we bij u op de stoep om de ruitschade voor u op de lossen. We plaatsen eerst een noodvoorziening zodat u geen last meer heeft van bijvoorbeeld tocht. Later maken we een vervolgafspraak om de juiste ruit te plaatsen. Zodat u zich weer ergens ander mee bezig kunt houden.

24-uurs glasservice Maastricht

Als uw raam stuk is en vervangen moet worden, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Daarom staan onze ervaren glaszetters 24 uur per dag voor u klaar. Glaszetter Maastricht is ’s avonds en in het weekend ook goed bereikbaar. We zijn altijd open en hebben een snelle service. Bij spoedgevallen zijn we gegarandeerd binnen een half uur bij u. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Onze 24-uurs glasservice is dagelijks bereikbaar via 043-2061019.

Wilt u een nieuw raam laten plaatsen? Dan bent u bij Glaszetter Maastricht aan het juiste adres. We plaatsen allerlei soorten en maten glas op deskundige wijze. Er zijn verschillende redenen waarom u een raam wilt vervangen. Soms zit er een kleine barst of een scheur in het raam of zit er een groot gat in het raam, ook als het raam lekt dan is dit een goede reden om het raam te vervangen. Twijfelt u over de situatie bij u thuis? U kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies met 043-2061019.

Heeft u ook altijd zulke hoge stookkosten? Het kan een hoop schelen om enkel glas te vervangen door dubbel glas. Dubbele beglazing is niet alleen erg milieubewust,  maar u merkt dit ook elke maand in uw portemonnee door een lagere energierekening. Verder houdt dubbel glas geluiden van buiten veel beter tegen dan enkel glas. Hierdoor heeft u minder geluidsoverlast. Huizen met dubbel glas zijn ook beter beschermd tegen inbraak dan huizen met enkel glas. We krijgen alleen maar positieve reacties van klanten na het plaatsen van dubbel glas ramen.

Onze glaszetters zijn ervaren en deskundig. Dit komt omdat glaszetter Maastricht al decennia lang glas plaatst. Verder zijn onze glaszetters gespecialiseerd in maatwerk, we houden altijd rekening met al uw wensen. Wilt u dubbel glas, zonwerend glas, brandwerend glas of  een ander soort glas? We regelen het voor u. Door de goede kwaliteit die we leveren houden we onze klanten tevreden.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Maastricht. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Maastricht op 043-2061019 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Maastricht uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier