1. Glaszetter Naarden nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Naarden

Ben je op zoek naar een vakkundige glaszetter in Naarden? Glaszetter Direct is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten glas en het oplossen van ruitschade. Als glas wat ouder is, kan het zijn dat er bij temperatuurverschillen en barst ontstaat. Bij thuiskomst kun je dan een kapot raam aantreffen. Niet erg fijn als je bijvoorbeeld net terugkomt van vakantie. Het is dan fijn als je een bedrijf kent, dat de glasschade betrouwbaar en snel voor u afhandelt.

Glaszetter Naarden is hierin gespecialiseerd. Onze ervaren glaszetters beoordelen de situatie en meten de maat van het raam op. Daarna bieden we direct een passende oplossing aan. En wij geven 15 jaar fabrieksgarantie op het glas. Je weet dan direct waar je aan toe bent. Meer weten? Bel naar glaszetter Naarden, als je direct advies wilt over dubbel glas of glasschade.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Naarden

Je kunt natuurlijk ook glasschade ervaren als je gewoon thuis bent. Terwijl je lui op de bank ligt, vliegt er opeens een bal door de ruit. Of jouw kind let even niet op en laat de deur open staan. Eén harde windvlaag en jouw ruit is aan diggelen. Hoe de glasschade ook ontstaat, het is altijd belangrijk dat er snel een oplossing komt.

Bel de lokale glaszetter: 035 7601188

24-uurs glasservice Naarden

Glasschade is een zeer vervelende schade. Je voelt je vaak niet helemaal veilig met een kapotte ruit en als het in het verkeerde seizoen gebeurt, zit je ook nog eens in de kou. Daarom biedt Glaszetter Naarden een 24-uursservice, die 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is. Na jouw belletje zijn wij altijd binnen een halfuur ter plaatse. En dat is fijn, want op die manier wordt jouw angst en stress beperkt. Onze ervaren glaszetters weten voor elk probleem een oplossing en zullen ervoor zorgen dat je met een gerust hart kunt slapen.

Raam vervangen Naarden

Natuurlijk zijn er ook andere redenen waarom een raam vervangen dient te worden. Zo kan het zijn dat er nog enkel glas in een bepaalde raam zit. Maar het kan ook zijn dat het raampje gewoon zo oud is, dat het een wonder is dat het nog in het venster zit. Op dat moment is het verstandig, om het raam op voorhand te vervangen. Dan staat je nooit voor onverwachte verrassingen. En dat biedt een zorgeloos leven.

Raam kapot Naarden

Ben je dan toch te laat en is het raam toch gesprongen? Dat zul je het wel moeten (laten) vervangen. Glaszetter Naarden weet raad met het vervangen van alle soorten ramen. De grootte, de vorm en de kleur maken allemaal niet uit: de glaszetter weet wat hem of haar te doen staat. Snel en gemakkelijk, daar houden we van.

Bel de lokale glaszetter: 035 7601188
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Naarden

Vind je het een prettiger idee om het raam zelf te vervangen? Of heb je echt geen mogelijkheid om thuis te blijven, om onze glaszetter te ontvangen? Dan kun jij jouw raam ook zelf kopen bij Glaszetter Naarden. Wij zijn de specialist in glas in de regio. Of je nu zoekt naar een bepaalde afmeting, vorm of kleur: wij weten jou altijd zo te begeleiden, dat je het glas kunt plaatsen dat jij wenst.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Naarden. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Naarden en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Naarden uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 035 7601188
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.