Glaszetter Nieuw-Vennep

  1. Glaszetter Nieuw-Vennep nodig?
  2. Bel Glaszetter Nieuw-Vennep 0252-258270
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Jouw buurjongen oefent op zaterdag een truc met zijn nieuwe voetbal. Hij let even niet op en de bal vliegt zo door jouw ruit heen. Geen probleem voor glaszetter Nieuw-Vennep. Wij plaatsen, zelfs in het weekend, een nieuwe ruit in jouw kozijn. We leveren en installeren enkel- of dubbelglas voor jouw woning. Zelfs glas in een ongebruikelijke vorm of kleur is geen probleem. Met onze 24-uurs service staan we dag en nacht voor jou klaar. Met ruim 60 jaar ervaring is geen barst te gek voor glaszetter Nieuw-Vennep.

 

Glasschade Nieuw-Vennep

Een gebroken ruit is een van de meest voorkomende schades in en rond het huis. Maar wat als het jou overkomt? Glaszetter Nieuw-Vennep biedt de oplossing voor al jouw glasschade en gebroken ruiten. Binnen een half uur zijn onze glasspecialisten ter plaatse. Heb jij schade aan dubbel glas op de tweede of derde verdieping? Geen probleem voor glaszetter Nieuw-Vennep. Zelfs op glas in een andere vorm of kleur, leveren onze glasspecialisten snelle en betrouwbare service.

24-uurs glasservice Nieuw-Vennep

Wanneer je beroep doet op glaszetter Nieuw-Vennep, doe je beroep op snelle service op locatie. Barst het glas in de avond of zelfs in de nacht? Ook dan bel je glaszetter Nieuw-Vennep. Wij bieden dag en nacht service voor jouw gebroken ruit. Zelfs in het weekend staan we voor jou klaar. Voor een kapotte ruit of gebarsten glas zijn we binnen een half uur ter plaatse. Wij komen niet alleen bij schade. Jouw wens om enkelglas om te zetten naar dubbel glas, is voor Glaszetter Nieuw-Vennep een koud kunstje.

Je denkt er over na, om jouw enkelglas te vervangen met dubbel glas. Misschien vertonen jouw ruiten sporen van slijtage. Wellicht denk je erover om dat oude glas-in-lood te vervangen voor steviger, nieuw glas. Voor advies op maat en service op locatie, ben je bij Glaszetter Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Met onze betrouwbare glasspecialisten ben je snel geholpen, zelfs in het weekend. Met onze 24-uurs service staan we altijd voor jou klaar.

Een kapot raam is een veiligheidsrisico voor jouw huis, jouw eigendommen en jouw gezin. Voor jouw gebroken ruiten en kapot glas bel je met glaszetter Nieuw-Vennep. Wij zorgen dat we binnen een half uur op jouw adres zijn. Wij zijn bekend met glas van alle types en formaten. Dus onthoud: de volgende keer dat je per ongeluk iets te hard tegen uw raam stoot, glaszetter Nieuw-Vennep biedt de oplossing.

Met ruim 60 jaar ervaring onder de riem, is glaszetter Nieuw-Vennep dé oplossing voor ruit advies en vervanging op locatie. Denk je er al langer over, om jouw enkel glas te vervangen met dubbel glas? Is de dubbele ruit per ongeluk gebarsten? Kijk niet verder en neem contact op met glaszetter Nieuw-Vennep. Wij bieden advies op maat en snelle service op jouw nieuwe dubbel glas ramen.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nieuw-vennep. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Nieuw-vennep en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Nieuw-vennep uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier