1. Glaszetter Nieuw-Vennep nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Nieuw-Vennep

Uw buurjongen oefent op zaterdag een truc met zijn nieuwe voetbal. Hij let even niet op en de bal vliegt zo door uw ruit heen. Geen probleem voor glaszetter Nieuw-Vennep. Wij plaatsen, zelfs in het weekend, een nieuwe ruit in uw kozijn. We leveren en installeren enkel- of dubbelglas voor uw woning. Zelfs glas in een ongebruikelijke vorm of kleur is geen probleem. Met onze 24-uurs service staan we dag en nacht voor u klaar. U bereikt ons op 0252 258270 voor een directe afspraak en service op locatie. Met ruim 60 jaar ervaring is geen barst te gek voor glaszetter Nieuw-Vennep.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Nieuw-Vennep

Een gebroken ruit is een van de meest voorkomende schades in en rond het huis. Maar wat als het u overkomt? glaszetter Nieuw-Vennep biedt de oplossing voor al uw glasschade en gebroken ruiten. U bereikt ons op 0252 258270 voor een snelle afspraak. Binnen een half uur zijn onze glasspecialisten ter plaatse. Heeft u schade aan dubbel glas op de tweede of derde verdieping? Geen probleem voor Glaszetter Nieuw-Vennep. Zelf op glas in een andere vorm of kleur leveren onze glasspecialisten snelle en betrouwbare service.

Bel de lokale glaszetter: 0252 258270

24-uurs glasservice Nieuw-Vennep

Wanneer u beroep doet op glaszetter Nieuw-Vennep, doet u beroep op snelle service op locatie. Barst het glas in de avond of zelfs in de nacht? Ook dan bereikt u glaszetter Nieuw-Vennep op 0252 258270. Wij bieden dag en nacht service voor uw gebroken ruit. Zelfs in het weekend staan we voor u klaar. Voor een kapotte ruit of gebarsten glas zijn we binnen een half uur ter plaatse. Wij komen niet alleen bij schade. Uw wens om enkelglas om te zetten naar dubbel glas is voor Glaszetter Nieuw-Vennep een koud kunstje.

Raam vervangen Nieuw-Vennep

U denkt er over om uw enkelglas te vervangen met dubbelglas. Misschien vertonen uw ruiten sporen van slijtage. Wellicht denkt u erover om dat oude glas-in-lood te vervangen voor steviger, nieuw glas. Voor advies op maat en service op locatie bent u bij Glaszetter Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Met onze betrouwbare glasspecialisten bent u snel geholpen, zelfs in het weekend. Met onze 24-uurs service staan we altijd voor u klaar.

Raam kapot Nieuw-Vennep

Een kapot raam is een veiligheidsrisico voor uw huis, uw eigendommen en uw gezin. Voor uw gebroken ruiten en kapot glas belt u met Glaszetter Nieuw-Vennep. Wij zorgen dat we binnen een half uur op uw adres zijn. Wij zijn bekend met glas van alle type en formaten. Dus de volgende keer dat u per ongeluk iets te hard tegen uw raam stoot, onthoud: Glaszetter Nieuw-Vennep biedt de oplossing.

Bel de lokale glaszetter: 0252 258270
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Dubbel glas Nieuw-Vennep

Met ruim 60 jaar ervaring onder de riem is Glaszetter Nieuw-Vennep uw oplossing voor ruit advies en vervanging op locatie. Denkt u er al langer over om uw enkelglas te vervangen met dubbelglas? Is de dubbele ruit per ongeluk gebarsten? Kijk niet verder en neem contact op met Glaszetter Nieuw-Vennep. Wij bieden advies op maat en snelle service op uw nieuwe dubbel glas ramen.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nieuw-Vennep. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Nieuw-Vennep op 0252 258270 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Nieuw-Vennep uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0252 258270
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.