Glaszetter Nieuwegein

  1. Glaszetter Nieuwegein nodig?
  2. Bel Glaszetter Nieuwegein 030-7601228
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Bent u met spoed opzoek naar een vakkundige glaszetter in Nieuwegein of omgeving? Bij glaszetter Nieuwegein staan wij altijd voor u klaar. Onze glasspecialisten zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U hoeft enkel te bellen en een afspraak te maken om uw glasschade te verhelpen.

In het geval van spoed kunnen onze glasspecialisten zelfs binnen 30 minuten bij u op locatie zijn! Ook de soort glas of de vorm van het raam maakt geen verschil. Met meer dan 60 jaar aan ervaring zal geen enkel raam teveel gevraagd zijn voor onze glasspecialisten. Benieuwd of last van glasschade? Bel 030-7601228 om meteen een afspraak te maken.

Glasschade Nieuwegein

Voor al u glasschade gerelateerde problemen kunt u altijd terecht bij onze glasspecialisten. Bij glaszetter Nieuwegein staat het wegnemen van uw zorgen voorop. Hierom zijn onze glasspecialisten ten alle tijden bereikbaar, en kunnen ze binnen een half uur bij u zijn. We kunnen glasschade niet leuker maken, wel minder storend.

24-uurs glasservice Nieuwegein

Bij Glaszetter Nieuwegein snappen we hoe vervelend glasschade kan zijn. Het komt meestal compleet onverwacht, en het is weer een extra zorg waar u rekening mee moet houden. Zeker in een drukke werkweek kan dit erg lastig zijn om te verhelpen. Bij Glaszetter Nieuwegein zijn we ons hier bewust van. Om dit iets makkelijker voor u te maken, zijn wij daarom ook buiten de werktijden open. 24 uur per dag, om precies te zijn. Zelfs in het weekend bieden wij deze 24-uurs service aan. Zo kunt u de afspraak maken op een moment dat u uitkomt. Om te profiteren van deze service kunt u ons op elk moment van de dag telefonisch bereiken via 030-7601228, of u nou simpelweg meer wilt weten of een afspraak wil maken.

Wilt u uw raam vervangen? Misschien last van een beschadigd of verouderd raam? Uw raam vervangen is van tijd tot tijd erg verstandig, en kan met Glaszetter Nieuwegein snel en pijnloos zijn. Of u nou enkel of dubbel glas heeft, een vierkante of ronde raam, de situatie maakt voor onze glasspecialisten geen verschil. Uw raam hebben onze glasspecialisten bovendien in een handomdraai vervangen, schadeloos en efficiënt. Dit gecombineerd met een snelle responstijd (gemiddeld minder dan 30 minuten) bij spoed, betekent dat glasschade nooit veel van u dag zal eisen als klant van Glaszetter Nieuwegein.

Heeft u enkel glas maar wilt u graag de overstap maken? Ook hier kunnen onze glasspecialisten u gemakkelijk en snel bij helpen. Dubbel glas is niet alleen een stuk minder kwetsbaar, het isoleert geluid en warmte een stuk beter. De overstap naar dubbel glas is in onze ogen dan ook altijd een goede keuze. Wilt u eerst meer informatie of advies? U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 030-7601228.

Op zoek naar een erkende glashandel in Nieuwegein of omstreken? Ook daarvoor kunt u altijd bij ons terecht. Naast een breed assortiment aan glassoorten hanteren wij een hoge standaard qua kwaliteit bij het kopen van glas. Zo kunt u altijd volledig achter uw materiaal staan. Bij Glashandel Nieuwegein is glas meer dan ons vak, het is onze passie. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 030-7601228 voor informatie, advies of voor het plaatsen van een bestelling.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nieuwegein. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Nieuwegein op 030-7601228 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Nieuwegein uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier