1. Glaszetter Nuenen nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Nuenen

Heeft u glasschade in uw woning of winkelpand? Laat dan direct een glaszetter op locatie komen. Kiest u voor veiligheidsglas, dan komt u mogelijk in aanmerking voor keurmerk veilig ondernemen (KVO) van het centrum voor criminaliteitsbestrijding en veiligheids preventie (CCV). Dit keurmerk voorziet in een pakket maatregelen waarmee u de veiligheid in uw winkelgebied of bedrijventerrein verhoogt en waardoor de criminaliteit daalt. Veiligheidsglas maakt onderdeel uit van dit pakket. Het zal vandalen ontmoedigen om zich op uw winkel te richten. Neem direct contact op met 040-2319688 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

Glashandel Nuenen

Dankzij de eigen glashandel kan Glaszetter Direct direct uit voorraad diverse soorten glas leveren. Door deze korte lijnen profiteert u van een snelle service. Heeft u glasschade? Wij kunnen vaak direct op locatie zijn en uw ruit vervangen, zelfs als het gaat om isolatieglas of veiligheidsglas. Wel gelden er buiten kantooruren andere levertijden. Het is dus mogelijk dat wij bijvoorbeeld 's nachts eerst een noodvoorziening plaatsen om uw veiligheid te waarborgen en de volgende dag terugkomen om de definitieve ruit te plaatsen. Laat in ieder geval de resten glas in de sponningen met rust. Onze glaszetters komen alles vakkundig verwijderen en installeren de vervangende ruit.

040-2319688
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

24 uurs glasservice Nuenen

Glaszetter Direct is een 24 uursservice wat betekent dat wij altijd voor u klaar staan, ook 's avonds en in het weekend. Dit komt goed uit, want dit zijn bij uitstek de tijden waarop criminelen actief zijn. Doordat wij een gecertificeerd glaszetter zijn, worden de ramen volgens de laatste kennis geplaatst en voorzien van alle garanties. Zo weet u zeker dat er kwaliteit wordt geleverd. Bovendien leveren wij alle soorten glas direct uit voorraad via onze eigen glashandel. Ook als het niet gaat om een noodgeval, kunt u bij ons terecht voor al uw verbouwingsprojecten. Bijvoorbeeld het laten vervangen van enkel glas door dubbel glas. Wij gaan graag met u in gesprek over uw specifieke wensen en stellen een maatwerk offerte op.

Raam vervangen Nuenen

Heeft u schade aan uw ruiten en moet uw raam direct worden vervangen? Of bent u bezig met aanpassingen aan uw woning of kantoorpand zoals een serre, een schuifpui of systeemwanden? Zowel voor het vervangen van een raam als voor langlopende projecten kunt u bij ons terecht. Een maatwerk project bij u thuis of op kantoor voeren wij graag voor u uit. Wij komen op locatie om uw specifieke wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Met glazen systeemwanden deelt u uw kantoor op in aparte ruimtes zoals een vergaderruimte of aparte werkplekken. De wanden zijn ook weer gemakkelijk te demonteren.

040-2319688
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.

Glasschade Nuenen

Uw kinderen spelen met een bal of door tocht in huis slaat het raam met een klap dicht en breekt het glas in duizend stukken. Als u glasschade heeft, neemt u het best contact op met Glaszetter Direct. Wij zijn direct op locatie om uw ruit te vervangen. Geef de maten en het type glas aan ons door, en wij leveren direct uit voorraad de juiste maat glas. Ook voor isolatieglas of veiligheidsglas kunt u bij ons terecht. Met het laatste komt u ook nog eens in aanmerking voor het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW), waarmee u korting op uw inboedelverzekering kunt bedingen. Met veiligheidsglas komt er wel een ster of barst in de ruit, maar zal zij niet breken in verband met een speciale coating. Neem direct contact op met 040-2319688 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nuenen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Nuenen op 040-2319688 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Nuenen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
040-2319688