Glaszetter Nuenen

  1. Glaszetter Nuenen nodig?
  2. Bel Glaszetter Nuenen 040-2319688
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Heb je glasschade in jouw woning of winkelpand? Laat dan direct een glaszetter op locatie komen. Kies je voor veiligheidsglas voor in je winkelpand, dan kom je mogelijk in aanmerking voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) van het Centrum voor Criminaliteitsbestrijding en Veiligheids preventie (CCV). Dit keurmerk voorziet in een pakket maatregelen, waarmee je de veiligheid in jouw winkelgebied of bedrijventerrein verhoogt en waardoor de criminaliteit daalt. Veiligheidsglas maakt onderdeel uit van dit pakket. Het zal vandalen ontmoedigen om zich op jouw winkel te richten. Bel met het nummer in het groene vak, voor meer informatie over het KVO.

Glashandel Nuenen

Dankzij de eigen glashandel kunnen de glaszetters uit Nuenen direct uit voorraad diverse soorten glas leveren. Door deze korte lijnen profiteer jij van een snelle service. Heb jij glasschade? De glaszetters kunnen vaak direct op locatie zijn en jouw ruit vervangen. Zelfs als het gaat om isolatieglas of veiligheidsglas. Wel gelden er buiten kantooruren andere levertijden. Het is dus mogelijk dat er bijvoorbeeld ‘s nachts eerst een noodvoorziening wordt geplaast, om jouw veiligheid te waarborgen. Dan komen de glaszetters de volgende dag terug, om de definitieve ruit te plaatsen. Laat in ieder geval de glasscherven in de sponningen met rust. De glaszetters komen alles vakkundig verwijderen en installeren de vervangende ruit.

24 uurs glasservice Nuenen

De service die de glaszetters uit Nuenen leveren is een 24 uursservice. Dit betekent dat zij altijd voor jou klaar staan, ook ‘s avonds en in het weekend. Dit komt goed uit, want dit zijn bij uitstek de tijden waarop criminelen actief zijn. De glaszetters die in Nuenen werken zijn gecertificeerd, altijd op de hoogte van de laatste technologieën en geven altijd garantie bij de ramen die ze plaatsen. Zo weet je zeker dat er kwaliteit wordt geleverd. Bovendien leveren ze alle soorten glas direct uit voorraad, via een eigen glashandel. Ook als het niet gaat om een noodgeval, kun je bij de glaszetters terecht voor al jouw verbouwingsprojecten. Bijvoorbeeld voor het laten vervangen van enkel glas door dubbel glas. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw specifieke wensen en stellen een maatwerk offerte op.

Heb je schade aan jouw ruiten en moet jouw raam direct worden vervangen? Of ben je bezig met aanpassingen aan jouw woning of kantoorpand zoals een serre, een schuifpui of systeemwanden? Zowel voor het vervangen van een raam, als voor langlopende projecten kun je bij de glaszetters uit Nuenen terecht. Een maatwerk project bij jou thuis of op kantoor voeren zij graag voor jou uit. Zij komen op locatie om jouw specifieke wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Met glazen systeemwanden deel je jouw kantoor op in aparte ruimtes, zoals een vergaderruimte of aparte werkplekken. De wanden zijn ook weer gemakkelijk te demonteren.

Jouw kinderen spelen met een bal, of door tocht in huis slaat het raam met een klap dicht en breekt het glas in duizend stukken. Als je glasschade hebt, neem je het beste contact op met een glaszetter uit Nuenen. Zij zijn direct op locatie om jouw ruit te vervangen. Geef de maten en het type glas aan hun door, en ze leveren direct uit voorraad het juiste maat glas. Ook voor isolatieglas of veiligheidsglas kun je bij de glaszetters terecht. Met veiligheidsglas kan je ook nog eens in aanmerking komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), waarmee je korting op jouw inboedelverzekering kunt bedingen. Met veiligheidsglas komt er wel een ster of barst in de ruit. Maar de ruit zal niet breken, dankzij speciale coating. Meer weten over het PKVW? Bel dan met het nummer in het groene vak.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nuenen. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt naar een glaszetter uit Nuenen en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt de glaszetter uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staat de glaszetter op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als de glaszetter is langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier