1. Glaszetter Oss nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Oss

Een hevige hoosbui en het kan zover zijn… Een van uw ruiten sneuvelt. En dat is balen, want dat betekent dat er een nieuw raam moet komen en dat het oude glas vervangen moet worden. De kans dat u dat zelf makkelijk en snel kunt, is natuurlijk niet zo groot. Daarom is het handig als u een adresje weet dat u snel en professioneel bij deze klus kan helpen. Bij glaszetter Oss bent u aan het juiste adres. Wij hebben een 24-uurs service die niet alleen, zoals het woord al zegt, 24 uur per dag bereikbaar is, maar ook nog eens 7 dagen in de week voor u klaar staat. Service met een gouden randje mag je verwachten bij Glaszetter Oss. De glaszetters komen na uw telefoontje meteen in actie en zorgen ervoor dat er niet alleen een noodoplossing geplaatst wordt, maar ook dat meteen de afspraak voor het plaatsen van het nieuwe raam gemaakt wordt. Een betere en snellere glaszetter zult u in de omgeving niet snel vinden. Bel 0412-760666 en wij komen direct langs. En dat is fijn, want dan kunt u de weersomstandigheden weer zonder slag of stoot doorstaan.

Glasschade Oss

Natuurlijk ontstaat glasschade niet altijd alleen door slecht weer en een oude ruit. Andere oorzaken in de top 3 van glasschade zijn de vandalen en de criminelen. Een inbreker komt vaak ook binnen door het intikken van een ruitje. En vooral die twee laatste oorzaken zijn vervelend, omdat ze u een minder veilig gevoel bezorgen. Glaszetter Oss begrijpt dit helemaal en zorgt ervoor dat uw ruit ongeacht welke oorzaak ook op een professionele en snelle manier vervangen wordt.

24-uurs glasservice Oss

Als er door vandalisme of criminaliteit een ruit sneuvelt, schrikt u zich rot. Dat is logisch, uw veilige haven wordt aangetast. U voelt u niet veilig meer. Zeker niet als er een raam kapot is. Vooral in deze gevallen zijn wij ons bewust van uw gevoelens. Mede daarom biedt Glaszetter Oss een 24-uursservice aan, 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. En dat niet alleen, nadat u gebeld heeft naar 0412-760666 zijn wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Want ook wij willen graag dat u zich snel weer helemaal veilig voelt in uw eigen huis.

0412-760666

Dubbel glas vervangen Oss

Enkel glas of dubbel glas, er zit toch wel een heel verschil in. Zeker als het vervangen moet worden. Of dat nu is omdat de ruit kapot is of dat u eindelijk om bent en het enkel glas voor dubbel glas wil vervangen, Glaszetter Oss staat altijd voor u klaar. Samen met u worden de mogelijkheden besproken, nadat u contact heeft opgenomen via 0412-760666. Onze ervaren medewerkers weten u altijd passend advies te geven en een goede oplossing te bieden.

Raam kapot Oss

Als uw ruit kapot is, zit er natuurlijk maar één ding op: het glas vervangen. Dit is een karwei dat u waarschijnlijk niet zelf kunt. Zeker niet als het raam een bepaalde vorm heeft. Vormen en formaat zijn voor Glaszetter Oss geen enkel probleem. Of het nu gaat om een hoekig of rond raam, wij kunnen u helpen. Ook totale glaswanden kunnen door Glaszetter Oss vervangen worden. Eén partij voor al uw klussen rondom glas.

0412-760666
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Oss

Bezig met een speciaal project en geen idee waar u aan dat ene type glas kunt komen? Of wilt u gewoon zelf uw kapotte ruit vervangen en zoekt u een leverancier? Zoek dan niet verder. Glaszetter Oss is de partij om alle soorten glas bij in te kopen. Of dit nu gaat om dubbel of enkel glas, een groot of klein raam, Glaszetter Oss bekijkt en bespreekt alle mogelijkheden met u.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 0412-760666.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Oss. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Oss op 0412-760666 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Oss uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0412-760666
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.