1. Glaszetter Ridderkerk nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Ridderkerk

Bent u op zoek naar een berdrijf dat is gespecialiseerd in glasrenovatie? Glaszetter Ridderkerk levert en plaatst het soort glas dat u wenst. Ons assortiment strekt zich uit van enkel glas tot alle speciale soorten isolatieglas. Ook voor spiegels kunt u bij ons terecht. Als kwaliteit iets is dat u gegarandeerd wilt zien, klop dan aan bij onze glasspecialisten. Is uw raam stuk gegaan of is uw glas gebroken? Geef ons een belletje en wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse. Op het nummer 0180 229099 kunt u ons bereiken. Het plaatsen van nieuwe ramen, het vervangen van kapotte ruiten of het repareren van glas kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Ridderkerk

Glas is zweer kwetsbaar en daardoor komt het regelmatig voor dat het breekt bij een verkeerde beweging. Dit is voor de meesten geen onbekende zaak. Met een stoffer en blik lijkt het vaak snel opgelost te zijn. De situatie is echter een stuk vervelender wanneer het de voorruit van een huis betreft. Wanneer het raam kapot is gegaan, wilt u het zo snel mogelijk weer gerepareerd hebben. Wij van Glaszetter Ridderkerk begrijpen dat als geen ander. Met glasschade hebben onze vakmannen dagelijks te maken. zij kunnen de oude situatie perfect herstellen. Neem daarom bij een kapotte ruit contact met ons op!

Bel de lokale glaszetter: 0180 229099

24-uurs glasservice Ridderkerk

Ja, u leest het goed. Glaszetter Ridderkerk is 24 uur per dag geopend. Alsof het allemaal al niet mooi genoeg klinkt, bieden wij onze diensten ook 7 dagen per week aan. Én dat 365 dagen per jaar. Is er midden in de nacht in uw huis ingebroken en is het glas gebroken? Bent u zelf door het glas van de schuifpui gevallen in een onhandige bui? Heeft u dus te maken met een spoedgeval? Onze glasspecialisten komen met een noodvoorziening. Vervolgens plaatsen wij een nieuwe ruit van topkwaliteit.

Raam vervangen Ridderkerk

Wilt u uw raam vervangen in de omgeving Ridderkerk? Neem dan contact op met Glaszetter Ridderkerk. Het kan zijn dat uw ruit is gebroken en dat onze glasspecialisten nodig een nieuw raam moeten plaatsen. Onze glashandel is het voordeligst in het plaatsen van dubbel glas. Vraag daarom een offerte aan of bel ons voor advies. Laat een nieuwe ruit plaatsen in overeenstemming met uw wensen. Denkt u eraan dat er verschillende soorten glas zijn waar u tevreden mee kunt zijn. Overstappen van enkel glas naar dubbel glas is dus helemaal niet zo gek. Bel ons voor vrijblijvende info en advies.

Raam kapot Ridderkerk

Is uw raam kapot gegaan, zit er een barst of kras in uw ruit of is uw glas lek? Voor een specialist in glasherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Ook ongewenste graffiti of aanslag op uw ramen verwijdert Glaszetter Ridderkerk graag voor u. Uw ramen zijn namelijk het visitekaartje van uw huis en dat realiseren wij ons als geen ander. Wij achten het, naast de bescherming die de ramen moeten bieden, ook belangrijk dat ze netjes zijn en glanzen. Bel ons op het nummer 0180 229099 voor verdere informatie.

Bel de lokale glaszetter: 0180 229099
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Ridderkerk

Een glashandel die al uw wensen betreffende glas vervult? Dat is niet iets waar u alleen maar van kunt dromen. Glaszetter Ridderkerk is namelijk de glashandel die uw wensen laat uitkomen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit glas voor de voordeligste prijs. Wij bieden enkel glas aan en allerlei andere speciale glassoorten. Denk hierbij aan veiligheidsglas of zonwerend glas. Betrouwbaar en professioneel gaan onze vakmannen te werk. Schroom dus niet en schakel hun hulp in!

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Ridderkerk. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Ridderkerk op 0180 229099 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Ridderkerk uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0180 229099
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.