Glaszetter Rijswijk

  1. Glaszetter Rijswijk nodig?
  2. Bel Glaszetter Rijswijk 070-2002345
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Een goede glaszetter in Rijswijk gezocht? Of beter nog, een specialist die meteen beschikbaar is? Wij staan binnen 30 minuten bij jou voor de deur. Dus is er een bal door de ruit gegaan, heeft een inbreker een ruit ingeslagen of is er iets anders aan de hand? Bel ons op, dan stappen we meteen voor je in de auto.

24 uur per dag en 7 dagen per week

We zijn iedere dag bereikbaar, en dat 24 uur lang. Dat betekent dat je ons 7 dagen per week en 365 dagen per jaar kunt bellen. Er is altijd iemand beschikbaar, ook ’s avonds en natuurlijk in het weekend. En sterker nog, zelfs op feestdagen zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk naar je toe komen.
Dus is het raam kapot op het moment dat het precies niet uitkomt? Of dacht je alles te hebben gehad, maar heb je nu ook nog te maken met een barst in de ruit? Wat er ook aan de hand is, wij zorgen ervoor dat we het zo snel mogelijk voor je oplossen.

Raam kapot in Rijswijk

Als er een raam kapot is in Rijswijk wordt het snel koud in huis. En belangrijker nog, het is bepaald geen veilige situatie. Met een kapot raam kunnen inbrekers makkelijk naar binnen. Dat weten ze, dus ze zijn er altijd naar op zoek. Daarom adviseren we je om meteen contact op te nemen. Dat voorkomt dat je ’s nachts zelf bij het raam moet blijven om in de gaten te houden of er niets gebeurt.
En weet je wat er is gebeurd of juist niet? Soms kan het ons helpen, maar dat hoeft niet. Dus kom je thuis en zie je dat er een raam kapot is? Geen probleem, we kunnen je daar in Rijswijk en omgeving uitstekend mee helpen. We komen naar je toe, om het glas te vervangen of in ieder geval een noodvoorziening voor je te plaatsen.

We werken met alle soorten glas, zodat we je daar eigenlijk altijd goed mee van dienst kunnen zijn. Dus gaat het om dubbel glas, om HR++-glas of om echt speciaal glas? We vervangen bijvoorbeeld brandwerend glas, verduisterend glas en ook ander isolerend glas. Wat dat betreft hebben we alles al een keer voorbij zien komen. En weten we dus wat er moet gebeuren om het glas te vervangen.

Heeft het glas een afwijkende maat of gaat het bijvoorbeeld om een ronde ruit? Zelfs die kunnen we zonder problemen vervangen. We hebben het glas vaak niet bij ons, maar regelmatig wel op voorraad. En is dat ook niet het geval? Dan kunnen we dat als glaszetter in Rijswijk natuurlijk gewoon voor je bestellen.

Is er gelukkig geen glas kapot, maar denk je wel na over dubbel glas bij jou thuis? Het is een uitstekende investering in een lagere energierekening. We plaatsen als glaszetter het nieuwe glas, waarna je zal merken dat je veel minder hoeft te stoken. De warmte blijft beter hangen, waardoor de energierekening omlaag kan.

Dat betekent dat dubbel glas op twee manieren voordeel oplevert. Ten eerste zorgt het voor een lagere energierekening. Daarnaast draagt het bij aan een fijn binnenklimaat. Het is heel aangenaam in huis, zonder dat je daarvoor steeds de verwarming aan moet hebben staan.

Dus ben je toe aan dubbel glas in Rijswijk en ben je op zoek naar een specialist die dit voor je kan zetten? Wij hebben de ervaring en berekenen scherpe tarieven. Zo kunnen we je er goed mee van dienst zijn, net als met andere soorten glas.

Zoek je een glaszetter in Rijswijk die je vlot van dienst kan zijn en die weet wat er moet gebeuren? Wij komen uit de omgeving, dus kennen de verschillende soorten glas. We kennen de aparte ruitjes en het glas met brandvertraging, verduistering en andere specifieke opties.

Bovendien zitten we in de buurt. Dat betekent dat we al binnen 30 minuten bij jou voor de deur kunnen staan. Dus is er nood aan de man en zoek je zo snel mogelijk een glaszetter? Wij komen naar je toe in Rijswijk, zodat je zeker weet dat het snel geregeld is.

Zo werken wij: glaszetten volgens een stappenplan

Is de ruit kapot? Wat vervelend!

Neem contact met ons op.

We komen meteen naar je toe.

Neem alvast wat foto’s voor de verzekering.

Wij herstellen de ruit zo snel mogelijk.

Vragen over ons als glaszetter in Rijswijk? Bel ons op telefoonnummer 070-2002345, stuur ons een e-mail naar info@glaszetterdirect.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

Offerteformulier

Offerteformulier