Glaszetter Roermond

  1. Glaszetter Roermond nodig?
  2. Bel Glaszetter Roermond 0475-227144
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Is uw ruit gesneuveld in de regio Roermond? Neem direct contact op met 0475-227144. Wij zijn binnen een half uur op locatie om uw ruit te vervangen, ook ‘s nachts en in het weekend. Eerst plaatsen wij een noodvoorziening waarna de glaszetter op een nieuwe afspraak de definitieve ruit komt plaatsen. Daarnaast kunt u bij de glaszetter terecht voor maatwerk klussen zoals glazen systeemwanden op kantoor of het plaatsen van een serre bij u thuis. Wij komen graag op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Liever eerst aanbieders met elkaar vergelijken? Vraag dan diverse offertes aan bij verschillende glaszetters in de regio voor het beste aanbod.

Glasschade Roermond

Voor glasschade in de regio Roermond neemt u direct contact met ons op. U komt terug van een avondje stappen of een vakantie en wat blijkt? U hebt ongewenst bezoek gehad. Niet alleen zit u met de schade, maar als dit in het verkeerde seizoen gebeurt, zit u ook nog in de kou. Laat uw ruit dus snel vervangen door een professionele glaszetter. En als u kiest voor veiligheidsglas komt u meteen in aanmerking voor het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW). Hierdoor ontvangt u korting op uw inboedelverzekering. Heeft u schade als ondernemer? Ga dan voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), waardoor de veiligheid zowel subjectief als objectief toeneemt. Vraag direct een offerte aan bij een glaszetter in de regio.

24 uurs glasservice Roermond

Heeft u een ongeluk gehad in huis en is er een ruit gesneuveld? Wij komen 24 uur per dag op locatie om een noodvoorziening te plaatsen, ook ‘s avonds en in het weekend. Er wordt direct een nieuwe afspraak gepland om de definitieve ruit te komen plaatsen. Ook als u uw glas wil laten vervangen door dubbel of hoogrendementsglas (HR glas) kunt u bij ons terecht. Wij leveren ook maatwerk diensten zoals het plaatsen van een serre, glazen systeemwanden of een schuifpui. Wij komen graag op locatie om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. U kunt ook eerst diverse offertes aanvragen om prijzen te vergelijken.

Voor het vervangen van uw ramen neemt u direct contact met ons op. Wij helpen u ook met het beter isoleren van uw woning. In verband met de energietransitie krijgt u bovendien subsidie als u uw woning beter laat isoleren. Zeker als u kiest voor HR glas, wat door de grote vraag steeds betaalbaarder wordt, kunt u een flinke energiebesparing realiseren. Door de goede contacten met de glashandel kunnen wij een staffelkorting bedingen. Hierdoor liggen de investeringen voor u relatief laag. Laat vandaag nog je ramen vervangen. Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie.

Veel oudere huizen hebben nog enkel glas. Hiermee verlies je in de winter veel warmte en schiet je energierekening omhoog. Laat je ruiten dus snel vervangen door een glaszetter in de regio. Hiermee realiseer je een aanzienlijke kostenbesparing. Ook voor het plaatsen van een serre of een schuifpui kunt u bij ons terecht. En zelfs glas in lood wordt door ons vakkundig geplaatst. Hiervoor is het wel nodig om een maatwerk offerte op te stellen. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Heeft u een glazen systeemwand nodig voor op kantoor. Ook die komen wij vakkundig voor u installeren. Wij komen bij u op locatie thuis of op kantoor om de situatie te inventariseren. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op met 0475-227144.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Roermond. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Roermond op 0475-227144 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Roermond uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier