Glaszetter Rotterdam Zuid

  1. Glaszetter Rotterdam Zuid nodig?
  2. Bel Glaszetter Rotterdam Zuid 010-3105140
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een barst in uw ruit is zo ontstaan. Het kan ook zijn dat u ongewenst bezoek heeft gehad. Wat de oorzaak ook is, als u contact opneemt met Glaszetter Direct, zijn wij binnen een half uur op locatie. Ook tijdens feestdagen, ‘s avonds en in het weekend. Nadat u het type glas en de afmetingen aan ons hebt doorgegeven, bepalen wij of de ruit direct leverbaar is, of dat wij de ruit de komende dag komen plaatsen. Dit in verband met onze glashandel, die alleen tijdens kantooruren geopend is. Ga in geen geval zelf glasresten verwijderen, maar laat dit over aan de vakman. Afhankelijk van het tijdstip zal hij eerst een noodvoorziening plaatsen om uw veiligheid te waarborgen waarna het definitieve raam wordt geplaatst. Neem direct contact op met 010-3105140 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

Glasschade Rotterdam Zuid

Ook in Rotterdam Zuid is Glaszetter Direct binnen een half uur op locatie. Handig als u met een gebroken ruit in uw woning of winkelpand zit. Maar ook voor verbouwplannen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag mee en voorzien u van advies. Door onze contacten met aannemers hebben wij korte lijnen voor het leveren van bijvoorbeeld een serre of glazen gevelbekleding. Met een serre of schuifpui maakt u uw woning ruimer en lichter en neemt de waarde van het pand toe. Wilt u uw nieuwe kantoorpand laten afwerken met glazen gevel platen. Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij komen graag op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Kortom, bij Glaszetter Direct kunt u terecht voor een eenmalige klus of een langlopend project.

24 uurs glasservice Rotterdam Zuid

Bij een ruitbreuk kunt u dag en nacht bij ons terecht. Schade aan uw woning door vandalisme ontstaat namelijk meestal ‘s nachts. En u wilt niet met een onveilig blijven zitten doordat uw ruit eruit ligt. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, staan wij binnen een half uur voor de deur. Doordat wij werken volgens de laatste inzichten en uw ruit plaatsen met garantie, kunt u ervan uitgaan dat het werk op betrouwbare wijze wordt uitgevoerd. En als u kiest voor veiligheidsglas, dan komt uw woning ook in aanmerking voor het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW), waarmee u korting kunt bedingen op uw inboedelverzekering. Met veiligheidsglas ontstaat er bij vandalisme wel een barst of ster in de ruit maar kan het raam niet breken. Dit komt doordat het glas is voorzien van een speciale coating.

Door ons landelijk dekkend netwerk zijn wij binnen een half uur op locatie in geval van ruitbreuk. Maar ook als u enkel glas wilt laten vervangen door dubbel glas, kunt u bij ons terecht. Wij leveren alle typen kozijnen, zoals: hout, kunststof en aluminium. Wij komen graag op locatie om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Glaszetter Direct is een gecertificeerd bedrijf wat betekent dat onze vakmensen de materialen volgens de laatste inzichten en met garantie komen plaatsen. Zo kunt u ervan op aan dat de klus wordt op veilige en betrouwbare wijze wordt uitgevoerd. Neem direct contact op met 010-3105140 voor een glaszetter bij u in de buurt of vraag diverse offertes aan bij verschillende aanbieders voor het beste aanbod.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Rotterdam Zuid. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Rotterdam Zuid op 010-3105140 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Rotterdam Zuid uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier