1. Glaszetter Rotterdam nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Rotterdam – 010 3105140

Helaas is het een feit dat Rotterdam niet een van de meest veilige steden in Nederland is. Regelmatig is in het nieuws dat er een geweldsdelict in de stad heeft plaatsgevonden en zelf wacht u bijna op het moment dat u aan de beurt bent. Totdat een dief bij u binnen probeert te dringen en een raampje kapot slaat. U weet wat er kan gebeuren en bent daarom op de hoogte van de mogelijkheden van glaszetter Rotterdam. De glaszetter in Rotterdam die door middel van jarenlange ervaring ervoor zorgt dat u nooit lang in ellende zit. U belt namelijk met 010 3105140 en wij komen direct naar u toe. U kunt dan even bijkomen van de schrik, terwijl de glaszetter zijn werk doet.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Rotterdam

Natuurlijk is het niet altijd geweld dat zorgt voor glasschade. Een hard dichtslaande deur, storm, een uit de hand gelopen voetbalpartij of gewoon slijtage, er zijn genoeg redenen waarom een raam kan breken. Glasschade hoeft niet echt te zijn. Zeker niet als je Glaszetter Rotterdam inschakelt. De glaszetter die door de inzet van professionals altijd zorgt voor een snelle en veilige oplossing.

Bel de lokale glaszetter: 010 3105140

24-uurs glasservice Rotterdam

En die veilige oplossing wordt snel geboden. Glaszetter Rotterdam snapt namelijk hoe belangrijk het – zeker in Rotterdam -  is om weer veilig in uw woning te kunnen zijn. Om snel te kunnen handelen, is er een 24-uurs glasservice, bereikbaar 7 dagen per week en 24 uur per dag. U belt naar 010 3105140 en wij zorgen ervoor dat we altijd binnen een halfuurtje ter plaatse zijn. De glaszetters komen de schade opnemen en zorgen voor een snelle, veilige en gedegen oplossing. Het verloop van het verdere proces wordt door de glaszetter met u besproken. De afspraak voor het zetten van het echt raam wordt direct gemaakt en voor u het weet voelt u zich weer volledig veilig in uw eigen woning.

Raam vervangen Rotterdam

Een raam hoeft natuurlijk altijd alleen maar vervangen te worden als het kapot is. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een verouderde ruit hebt of dat u nog kampt met enkel glas. Ook op die moment kan Glaszetter Rotterdam u van dienst zijn. Onze professionals weten voor elke vraag met betrekking tot uw raam een oplossing te bedenken.

Raam kapot Rotterdam

Een echt kapot raam kan uiteraard niet meer geplakt worden. U kunt er voor kiezen om zelf de raam te vervangen, maar waarom zou u dat vervelende klusje zelf doen als u er ook Glaszetter Rotterdam voor kunt inzetten? Precies. U hoeft alleen maar te bellen met 010 3105140 en onze glaszetters zullen ervoor zorgen dat dat kapotte raam zo snel mogelijk vervangen wordt. Geen stress, geen lastige klusjes voor u. Gewoon wachten en het werk voor u laten doen.

Bel de lokale glaszetter: 010 3105140
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Rotterdam

Toch besloten om het glas zelf te vervangen? Of op zoek naar een bepaalde glassoort? Of bent u gewoon op zoek naar informatie over de situatie bij u thuis? Voor al uw glasvragen kunt u terecht bij Glaszetter Rotterdam. Onze glaszetters zijn niet alleen gespecialiseerd in het zetten van ramen, maar weten ook genoeg van glas af. En dat maakt Glaszetter Rotterdam de beste partij voor de inkoop van als uw glas wanneer u zelf aan het klussen gaat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Rotterdam. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Rotterdam op 010 3105140 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Rotterdam uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 010 3105140
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.