1. Glaszetter Schagen nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Schagen

Glaszetter Schagen is er voor u, ook in het weekend. Een gebroken ruit of gebarsten glas is geen probleem voor onze vakkundige glasspecialisten. Heeft u interesse in nieuwe ruiten? Wilt u het fragiele glas-in-lood vervangen door stevig dubbel glas? Maak direct een afspraak via 0224 239030 en we staan binnen een half uur op uw adres. Onze glasspecialisten helpen u ook met ruiten in verschillende vormen en kleuren. Twijfelt u nog over glaszetter Schagen als uw ruitspecialist? Misschien dat de 60 jaar aan ervaring u over de streep trekken!

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Schagen

De ruiten in uw kozijnen beschermen u tegen kou, regen en sneeuw. Maar wist u dat uw ruiten de meest breekbare objecten in uw huis zijn? Als dit u bezorgd maakt, heeft u nog nooit kennis gemaakt met de glasspecialisten van glaszetter Schagen. Onze glasspecialisten zijn bekend met glas in alle vormen en maten. Wist u dat ze binnen een half uur op uw adres kunnen zijn? Voor meer informatie over uw gebroken ruiten, gebarsten glas of vragen over enkelglas of dubbel gas, belt u naar 0224 239030. We helpen u graag verder voor de bescherming van uw huis en uw gezing! Zelfs in het weekend!

Bel de lokale glaszetter: 0224 239030

24-uurs glasservice Schagen

U kent het wel. U vergat eerder vandaag een boodschap bij de supermarkt. U kijkt op de klok en ziet dat de winkel nét gesloten is. Vervelend? Dat vinden onze glasspecialisten wel. Glaszetter Schagen biedt u hulp, ook buiten kantoortijden. Met onze 24-uurs glasservice staan we dag en nacht voor u klaar. Want niets is zo vervelend dan een kapotte ruit nét voor het slapengaan. Glaszetter Schagen is er voor u. Zelfs in het weekend helpen we u met vakkundig advies op maat.

Raam vervangen Schagen

Of uw glas nu kapot is of niet, soms zijn de ruiten van uw woning toe aan vernieuwing. Misschien denkt u al enige tijd na over het plaatsen van dubbel glas? Heeft u misschien vragen over het zetten van een ruit in een vreemde vorm of kleur? De glasspecialisten van glaszetter Schagen biedt u het antwoord voor al uw vragen over glas en ruit. Voor uw vragen en meer informatie vind u ons via 0224 239030. Wij helpen u graag verder.

Raam kapot Schagen

Ongelukjes in en rond uw huis lost u vaak zelf op. Maar sommige glasschade biedt een meer vakkundige aanpak. Bijvoorbeeld bij het breken van uw ramen. U wilt toch niet dat iemand zich daaraan openhaalt? Voor deze klus belt u de glasspecialisten van Glaszetter Schagen. Binnen een half uur zijn we bij u op locatie en zorgen we voor een veilige oplossing voor uw gebroken ruit. Voor meer informatie belt u 0224 239030. Onze glasspecialisten staan dag, nacht én in het weekend voor u klaar

Bel de lokale glaszetter: 0224 239030
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Dubbel glas Schagen

Bent u al bekend met de voordelen van dubbel glas? De unieke bouw van dubbel glas absorbeert het binnenkomend vocht, het houdt de kou buiten en de warmte binnen. Glaszetter Schagen is bekend met dubbel glas in alle vormen en maten. Denkt u er al langer over om uw enkelglas om te zetten in dubbel glas? Neem contact op Glaszetter Schagen voor meer informatie over dubbel glas of maak direct een afspraak. U vindt ons via 0224 239030, ook ’s avonds en in het weekend. Met onze 24-uurs dienst staat Glaszetter Schagen voor u klaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Schagen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Schagen op 0224 239030 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Schagen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0224 239030
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.