Glaszetter Schiedam

  1. Glaszetter Schiedam nodig?
  2. Bel Glaszetter Schiedam 010-3105140
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Woont u in Schiedam of omgeving en heeft u met spoed een glaszetter nodig? Misschien last van een beschadigd raam? Of zelfs een raam dat compleet in stukken ligt? Ongeacht de situatie, bij glaszetter Schiedam helpen onze vakkundige medewerkers u graag. Met meer dan 60 jaar aan ervaring met het plaatsen en vervangen van ramen kunnen onze glasspecialisten elke situatie aan. Bovendien staan onze glasspecialisten altijd voor u klaar, dankzij onze 24-uurs dienst. Met deze 24 uur dienst en een team vol ervaren Glaszetters staat Glaszetter Schiedam altijd voor u klaar. Ook behoefte aan de beste Glaszetter van Schiedam en omgeving? Bel 010-3105140 en we komen meteen bij u langs.

Glasschade Schiedam

Met 60 jaar ervaring hebben onze glaszetters wel geleerd dat er veel verschillende oorzaken voor glasschade kunnen zijn. Zeker in een stad als Schiedam gebeurt dit vaker dan men zou willen. Ongeacht de situatie, onze glasspecialisten helpen u graag verder bij het plaatsen of vervangen van uw ramen.

24-uurs glasservice Schiedam

Glasschade is jammer genoeg niet iets wat je kunt voorspellen. Omdat het vaak zelfs op de meest onverwachte momenten toeslaat, werken we bij Glaszetter Schiedam met een 24-uurs glasservice. We snappen dat u meer dingen te doen heeft, en dat een afspraak binnen de werkdag niet altijd past. Daarom kunt u ons 24 uur per dag bellen voor een afspraak of een spoedverzoek. Bij een verzoek voor een spoedservice kunnen onze glasspecialisten binnen een half uur ter plekke zijn. De glaszetters van Schiedam staan altijd voor u klaar.

Heeft u een kapot raam en weet u niet wat u moet doen? Of er nou een klein barstje in zit of glas dat over de hele vloer ligt, bij Glaszetter Schiedam helpen wij u graag. Zelfs zo graag dat wij 24 uur per dag voor u klaar staan. In een spoedgeval kunnen wij binnen 30 minuten bij u zijn om een noodvoorziening te plaatsen. Vervolgens zullen wij een afspraak met u maken of de gehele ruit te vervangen. Op deze wijze kunt u met een gerust hart naar bed, en op uw eigen tempo een afspraak maken voor de complete vervanging. Bij Glaszetter Schiedam is u rust onze eerste prioriteit. Of het nou gaat om een spoedoplossing of een vervanging op een apart tijdstip, u kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen via 010-3105140.

Is uw raam kapot? Onze glasspecialisten plaatsen allerlei soorten glas. Of u nou dubbel of enkel glas heeft, een klein rechthoekig raam of een groot rond raam, het maakt voor de glaszetters van Schiedam geen verschil. Met 60 jaar aan ervaring en een passie voor glas gaan wij elke uitdaging aan. Profiteer net als vele anderen van deze combinatie, en bel nu 010-3105140 voor een afspraak.

Wilt u graag glas inkopen maar neemt u alleen genoegen met glas van de hoogste kwaliteit? Dan hebben wij iets in gemeen! Bij glashandel Schiedam treft u alleen de beste kwaliteit glas aan. Of het nou om dubbel, enkel of speciale glassoorten zoals brandwerend glas gaat. Onze glasspecialisten verliezen nooit de kwaliteit voor glas uit het oog. Of u nou informatie, advies of een bestelling zoekt, u kunt ons altijd telefonisch bereiken via 010-3105140.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Schiedam. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Schiedam op 010-3105140 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Schiedam uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier