Glaszetter Sneek

  1. Glaszetter Sneek nodig?
  2. Bel Glaszetter Sneek 0515-221020
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Bekend om haar historische binnenstad en natuurlijk Sneek-week is Sneek een zeer geliefde stad voor de bewoners en toeristen. Helaas kan een leuk avondje feesten ook resulteren in onhandige bewegingen waardoor er ruitschade kan ontstaan. Wij begrijpen dan heel goed dat u zo spoedig mogelijk geholpen wilt worden. Glaszetter Sneek staat 24 uur per dag voor u klaar, zelfs tijdens Sneek-week, om u te helpen in het geval van ruitschade. U kunt altijd binnen een half uur een vakbekwame glasspecialist van ons verwachten die u direct verder helpt. Bel 0515-221020 en wij helpen u gelijk verder.

Glasschade Sneek

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daardoor kan glasschade ontstaan. Glasschade kan variëren van een kleine barst in uw ruit tot een gebroken raam. In alle gevallen is het natuurlijk van belang dat er zo snel mogelijk een oplossing komt voor het probleem. Onze specialisten kunnen u in de meeste gevallen snel helpen en uw ruit vervangen. Mocht het gaan om een raam van een speciaal formaat of kleur, dan kunnen wij altijd een noodvoorziening plaatsen totdat wij uw ruit goed op maat hebben gemaakt. Snel hulp nodig? Bel dan 0515-221020!

24-uurs glasservice Sneek

Schade aan een raam is niet alleen heel vervelend maar kan ook gevaarlijk zijn door de losliggen glasscherven en scherpe punten in het gebroken raam. Gelukkig is er altijd een glasspecialist die altijd voor u klaar staat en en u snel helpt. Glaszetter Sneek is 24 uur per dag bereikbaar voor u en wij zorgen er altijd voor dat u snel door de beste glasspecialisten wordt geholpen. U kunt altijd binnen een half uur een vakspecialist verwachten die u snel verder helpt.

Vanwege haar historische stadscentrum kent Sneek veel oude panden. Helaas is het zo dat er nog altijd veel huizen staan met enkel glas ramen. Enkelglas ramen kunnen een huis niet optimaal isoleren waardoor in de winter veel warmte verloren gaat en in de zomer juist veel hitte wordt binnengelaten. Dit is niet alleen onprettig maar ook slecht voor uw portemonnee. Het is dan natuurlijk veel slimmer om over te gaan op dubbel glas ramen zodat uw huis goed geïsoleerd blijft. Wilt u meer informatie over dubbel glas ramen? Bel dan 0515-221020 en wij kijken met u verder.

Kleine kinderen en huisdieren kunnen zich verwonden aan de scherpe hoeken van gebroken glas en glasscherven. Glasschade is niet alleen erg vervelend maar kan ook heel onveilig zijn. Wij snappen dat u snel hulp nodig heeft als het gaat om ruitschade. Is uw ruit kapot? Bel dan snel Glaszetter Sneek op het nummer 0515-221020 en wij schieten u direct te hulp zodat u zich weer veilig voelt thuis.

Met haar vele historische panden is er vaak behoefte aan speciale ramen in Sneek. Door onze uitgebreide kennis en ervaring met de verschillende soorten panden kunnen wij aan alle eisen voldoen. Wilt u graag een glas-in-lood raam vervangen of juist plaatsen? Heeft uw raam een bijzondere vorm of formaat? Geen probleem voor Glaszetter Sneek! Natuurlijk hebben wij een ruime voorraad en vele soorten ramen maar wij begrijpen dat er ook uitzonderlijke gevallen zijn en ook daarin kunnen wij in uw behoefte voorzien. Wij kijken met u naar uw wensen en behoeften zodat u zo goed mogelijk wordt geholpen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken voor een afspraak of meer informatie.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Sneek. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Sneek op 0515-221020 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Sneek uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier