1. Glaszetter Tilburg nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Tilburg

Met spoed een glasvervanging nodig? De Tilburgse glaszetters vervangen al 60 jaar diverse soorten glas met plezier. Deze specialisten weten hoe vervelend een kapot glas kan zijn en proberen daarom altijd binnen een half uur bij jou te zijn. Deze service is bovendien 24 uur per dag bereikbaar, de hele week lang. Door de vele jaren ervaring zijn deze glazenzetters vakkundig, professioneel en snel. Voordat je het weet, is het glas weer nieuw. De glaszetters werken als volgt: Eerst wordt een noodvoorziening geplaatst. Daarna wordt er een afspraak met jou gemaakt, waarop de klus afgemaakt wordt. Woon jij dus in Tilburg of omgeving en zit je met een kapotte ruit? Schakel dan de Tilburgse glaszetters in, via het witte telefoonummer.

Glasschade Tilburg

Woon je in een drukke buurt en krijgt jouw raam vaak een flinke opdonder? De Tilburgse glasspecialisten hebben elke oorzaak al voorbij zien komen en kunnen ook jouw probleem snel en professioneel verhelpen. Of je nou last hebt van een barst, compleet kapotte ruit. Met 60 jaar aan ervaring als glaszetter is geen enkel klus een probleem voor hun.

24-uurs glasservice Tilburg

Kom je er midden in de nacht achter, dat jouw glas kapot is? Dit maakt het slapen toch een beetje ongemakkelijk. Gelukkig zijn de Tilburgse glaszetters 24 uur per dag bereikbaar. Zij kunnen jou dus ook midden in de nacht helpen. Het maakt niet uit waar jij je bevindt in Tilburg, de specialisten kunnen binnen een half uur op locatie zijn. En helpen jou vervolgens in een mum van tijd weer aan nieuw glas. Dus of het nou 1 uur 's nachts is of 4 uur 's middags: schakel de Tilburgse glaszetters in, om zo snel mogelijk weer verder te kunnen.

Bel de lokale glaszetter: 013 2070371

Raam vervangen Tilburg

Zijn jouw ramen verouderd? Verouderde ramen verliezen vaak hun stevigheid en isolatie. De glaszetters in Tilburg vervangen niet alleen ruiten als ze kapot zijn, maar vervangen ook ruiten vóórdat ze kapot gaan. Het maakt de glaszetters dus niet uit, wat de reden is voor vervanging. Je kunt ze altijd inschakelen, via het witte nummer.

Dubbel glas Tilburg

Wil je graag overstappen naar dubbel glas? Dubbel glas laat een stuk minder geluid door, en is bovendien ook een stuk steviger. Een andere voordeel van dubbel glas, is dat het beter bestand is tegen schade door inbraak. De overstap mag dan wel een stevige prijskaart hebben, maar op lange termijn zal dubbel glas je meer opleveren dan dat het je heeft gekost. Overtuigd door de voordelen van dubbel glas? Neem dan contact op met de glaszetters in Tilburg. Deze glasspecialisten hebben al jaren ervaring met het zetten van dubbel glas, in allerlei vormen en maten.

Bel de lokale glaszetter: 013 2070371
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Tilburg

De glaszetters in Tilburg nemen graag jou werk uit handen. Maar als je tóch zelf wilt werken met glas, heb je nog steeds een goede aan hun. Zij kunnen namelijk aan jouw glasbehoeften voldoen. Heb je interesse in brandwerend glas? Of wil je jouw voorraad dubbel glas aansterken? De Tilburgse glaszetters helpen jou graag verder. Heb je geen glas nodig, maar wil je advies over het klussen met glas? Ook dat is bij de Tilburgse glaszetters mogelijk.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Tilburg. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt naar een glaszetter uit Tilburg en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt de glaszetter uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staat de glaszetter op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als de glaszetter is langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 013 2070371
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.