1. Glaszetter Tilburg nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Tilburg

Met spoed een glasvervanging nodig? Glaszetter Tilburg vervangt al 60 jaar diverse soorten glas met plezier. Onze specialisten weten hoe vervelend een kapot glas kan zijn, en proberen daarom altijd binnen een half uur bij u te zijn. Deze glasvervanging service is bovendien 24 uur per dag bereikbaar, de hele week lang. Door de vele jaren ervaring zijn onze glazenzetters vakkundig, professioneel en snel. Voordat u het weet is uw glas weer nieuw. U kunt bij ons de hele dag een noodvoorziening plaatsen. Hierna zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met uw maken, en vervolgens zullen onze glasspecialisten op het afgesproken moment uw glazen repareren of vervangen. Woont u dus in Tilburg of omgeving en zit u met een kapotte ruit? Neem dan nu contact op met ons via 013 2070371 om zo snel mogelijk uw glas te vervangen.

Glasschade Tilburg

Woont u in een drukke buurt en krijgt uw raam vaak een flinke opdonder? Onze glasspecialisten hebben elke oorzaak al voorbij zien komen, en kunnen ook uw probleem snel en professioneel verhelpen. Of u nou last heeft van een barst, compleet kapotte ruit of simpelweg uw verouderd glas wilt vervangen, wij helpen u graag. Met 60 jaar aan ervaring als glaszetter is geen enkel glas een probleem voor ons, ongeacht vorm of materiaal. Neem net als veel anderen voor al uw glasschade dus contact op met Glaszetter Tilburg!

24-uurs glasservice Tilburg

Komt u er midden in de nacht achter dat uw glas kapot is? Dit maakt het slapen toch een beetje ongemakkelijk! Bij Glaszetter Tilburg zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, en kunnen wij u dus ook midden in de nacht helpen. Zowel in Tilburg als de omgeving Tilburg kunnen wij binnen een half uur op locatie zijn. Onze glasspecialisten helpen u vervolgens in een mum van tijd weer aan een nieuw glas. Dus of uw ruit nou een barst heeft of compleet in stukken ligt, bel Glaszetter Tilburg (013 2070371) om zo snel mogelijk weer verder te kunnen.

Bel de lokale glaszetter: 013 2070371

Raam vervangen Tilburg

Zijn uw ramen verouderd? Verouderde ramen verliezen vaak hun stevigheid en isolatie. Bij Glaszetter Tilburg vervangen wij niet alleen kapotte ruiten, ook doen wij aan preventieve glasvervanging. Of u nou last heeft van glasschade of de schade graag voor bent, onze glasspecialisten zijn in de hele omgeving Tilburg 24 uur per dag bereikbaar. Om gebruik te maken van onze glasspecialisten kunt u dus de hele dag telefonisch contact met ons opnemen. Glaszetter Tilburg is bereikbaar via 013 2070371.

Dubbel glas Tilburg

Wilt u graag overstappen naar dubbel glas? Dubbel glas laat een stuk minder geluid door, en is bovendien ook een stuk steviger. Ook tegen inbraak is dubbel glas een stuk effectiever. Als u wilt overstappen naar dubbel glas bent u bij Glaszetter Tilburg aan het juiste adres. Onze glasspecialisten hebben al jaren ervaring met het zetten van dubbel glas, in allerlei vormen en maten. Werken met glas is onze passie en wij hopen deze passie ook voor u toe te mogen passen!

Bel de lokale glaszetter: 013 2070371
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Tilburg

Naast het zetten van glas zijn wij ook trots op onze positie als professionele en betrouwbare glashandelaar binnen Tilburg! Bent u geïnteresseerd in brandwerend glas? Of wilt u uw voorraad enkel en dubbel glas aansterken? Bij Glashandel Tilburg helpen wij u graag verder, of het nou om advies, informatie of materialen gaat. Wij kunnen u aan allerlei verschillende soorten glas en speciaal glas helpen, ongeacht de soort. Onze specialisten werken al 60 jaar met glas en helpen u graag verder. Voor al uw glas benodigdheden kunt u dus terecht bij Glashandel Tilburg. Wilt u meer weten? U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken via 013 2070371!

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Tilburg. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Tilburg op 013 2070371 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Tilburg uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 013 2070371
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.