1. Glaszetter Uden nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Uden

Veel mensen hebben een raam in hun achterdeur of schuurdeur. Vaak is men zich er niet bewust van dat deze ramen veel kans op breken hebben. De deuren worden vaak vergeten en slaan met een windvlaag dicht. Of voor het gemak schop je de deur gewoon dicht. Elke keer als zo’n deur dichtvalt, krijgt het glas een klap. En ooit wordt dat het glas in de deur fataal. Dan breekt het en is het fijn als er een betrouwbare partij in de buurt is om het raam snel en professioneel te vervangen. Glaszetter Uden is de beste partij wanneer u te maken krijgt met dit soort problemen. De nooddienst, 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zorgt ervoor dat de glaszetters meteen in actie komen. Omdat de nieuwe ruit vaak niet direct te plaatsen is, zorgt de glaszetter die bij u komt voor een veilige noodoplossing, zodat u niet bang hoeft te zijn voor ongewenst bezoek via uw achterdeur. Bel 0413-418008 en wij komen direct langs.

Glasschade Uden

Hagelstenen ter grote van een tennisbal… Uw ruiten zijn niet de enige die zo’n enorme hoosbui niet overleven. Weersomstandigheden zijn nog steeds de grootste oorzaak van gebroken ramen. Iets waar u niets aan kunt doen en waar u zich lastig op voor kunt bereiden. Behalve dan dat het handig is om altijd het nummer van Glaszetter Uden in de buurt te hebben. Wij zorgen dat we binnen een halfuur na uw telefoontje een passende oplossing aanbieden.

24-uurs glasservice Uden

Als een ruit kapot is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Het kunnen bereiken van een partij die 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend is, is dan wel een pre. Glaszetter Uden is zo’n partij. U kunt de noodservice bellen via 0413-418008. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. En dat is wel fijn, want sommige problemen, zoals problemen met glas, verdienen snel handelen.

0413-418008

Raam vervangen Uden

Een raam kun je niet repareren door hem te plakken. Er zit bij een kapotte ruit dus maar één ding op: het vervangen van de oude ruit. De nieuwe ruit kan vaak niet op dezelfde dag vervangen worden. Dat hoeft geen probleem te zijn. Onze ervaren glaszetters weten voor iedere situatie een passende oplossing. En dat is het minste dat u van Glaszetter Uden mag verwachten, toch?

Raam kapot Uden

Of de schade aan uw raam nu ontstaan is door weersomstandigheden, door criminaliteit of een ongelukje, Glaszetter Uden weet u altijd te helpen aan een nieuw raam. Het glas dat u nodig heeft, is niet altijd op voorraad, maar wordt na het bezoek van onze nooddienst direct besteld. De grootte of het formaat van het glas zijn van ondergeschikt belang. Glasservice Uden zorgt ervoor dat uw raam snel en professioneel wordt vervangen.

0413-418008
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Uden

Soms kan het handig zijn om een adresje te weten waar u aan glas kunt komen. Glas van kwaliteit is namelijk lastig te vinden. Glaszetter Uden is uw leverancier van alle soorten glas. Of u nu dubbel glas of enkel glas zoekt, wij beschikken erover. Ook speciale wensen met betrekking tot glas zijn bespreekbaar. Samen met u wordt altijd naar een passende oplossing gezocht.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 0413-418008.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Uden. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Uden op 0413-418008 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Uden uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0413-418008
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.