1. Glaszetter Valkenswaard nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Valkenswaard

Woont u in de regio van Valkenswaard? Bent u op zoek naar een vakkundige glaszetter? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Want wij zijn degene die u nodig heeft. Wij zijn vakkundig en handig. Wij zijn opgeleid voor tal van verschillende diensten. Ook ’s nachts te bereiken, wel zo fijn. Wij laten u niet lang in de kou staan. Wilt u graag uw huidige ramen laten vervangen voor nieuwe? Of wilt u graag wat besparen op uw energierekening? Dat kan allemaal bij glaszetter Valkenswaard. Voor ieder raam het juiste glas. En wat dacht u voor iedere portemonnee! Juist, daar hebben we ook het juiste glas voor. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Glasschade Valkenswaard

Hebben inbrekers het gemunt op uw huis? Hebben ze een raam ingeslagen en hadden ze te weinig tijd om uw spullen ook nog buit te maken? Gelukkig dat het ze niet gelukt is. Evengoed zit de schrik er goed in. Begrijpelijk. Wat wij, glaszetter Valkenswaard, kunnen doen is zorgen dat het raam snel vervangen wordt. Daarmee heeft u dan in ieder geval weer wat veiligheid terug. U zou kunnen besluiten de kleine ramen te vervangen voor extra dik glas. In ieder geval tikt een eventuele inbreker niet meer zo makkelijk een ruitje in als voorheen. Bel ons 040 2319688.

24-uurs glasservice

De glasservice van Valkenswaard kunt u te allen tijden bereiken. Of het nu midden op de dag is of in de nacht, wij zijn geopend. U kunt op ons vertrouwen dat als u ons onverhoeds nodig heeft, u ook daadwerkelijk een beroep op ons kan doen. Zeven dagen per week en 24 uur van de dag. Wij zijn beschikbaar voor alle soorten diensten. Als u hulp of advies nodig heeft bij het uitzoeken van het juiste glas voor uw woonkamer, bel ons dan uiteraard overdag. Het telefoonnummer is 040 2319688. Als u met een gebroken ruit zit, omdat uw puberdochter haar fiets te hard tegen het raam aan plaatste na een nachtje stappen, bel ons dan eventueel ook ’s nachts.

040 2319688

Raam vervangen

Bent u al een tijdje niet tevreden met het glas in uw raamwerk? Wordt het dan niet gewoon tijd dat u nog voor de winter al uw oude ramen laat vervangen door nieuwe? Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Want glaszetter Valkenswaard heeft de ervaring en de kennis om te weten waar u naar op zoek bent. Ook wat uw huis betreft kan uw glasspecialist u haarfijn vertellen wat het best bij uw huis past. Laat ons weten waar u naar op zoek bent. Bel gerust met 040 2319688. Wij zorgen dat u tevreden bent.

Ruit gebroken

Is het glas stuk van uw raam? Woont u toevallig in de omgeving van Valkenswaard. Bel dan uw glasspecialist. Wij komen graag naar u toe om het euvel te verhelpen. Wij zijn snel dus altijd binnen een half uur ter plaatse. Ook zijn we dag en nacht bereikbaar. U betaalt gegarandeerd een laagste prijs. glaszetter Valkenswaard is er voor al uw raam en glaswerk. Wij vervangen ook uw enkel glas voor dubbel glas.

Glashandel Valkenswaard

Wij zijn al decennia lang de nummer één glaszetter in de regio van Valkenswaard. Wij hebben bekwaam en betrouwbaar personeel. Uiteraard leveren we kwaliteit én tegen een lage prijs. We garanderen binnen een half uur ter plekke te zijn. U kunt ons altijd even bellen voor extra informatie. Ons telefoonnummer is 040 2319688.

040 2319688
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Valkenswaard. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Valkenswaard op 040 2319688 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Valkenswaard uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
040 2319688
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.