1. Glaszetter Veldhoven nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Veldhoven

Iedereen bij u in de regio kampt ermee. Het aantal ramen dat sneuvelt in Veldhoven door middel van criminaliteit is ongekend hoog. En dat is vervelend, want dat brengt een gevoel van onveiligheid mee en een gevoel van angst. Wanneer is uw ruit aan de beurt? Wanneer begint het allemaal voor u? Zet deze zorgen opzij. Als het gebeurt, gebeurt het. Maak u geen zorgen. Op het moment dat een raam kapot is, hoeft u namelijk maar één ding te doen: bellen naar Glaszetter Veldhoven. Deze glaszetter is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Dat betekent dat er altijd een snelle oplossing voor u gevonden wordt. U belt 040-2319688 en wij komen direct langs. En dat is fijn, want u wilt natuurlijk niet dat het die inbreker wel heel gemakkelijk gemaakt wordt om in te breken.

Glasschade Veldhoven

Omdat glasschade in de regio Veldhoven vaak voorkomt, is Glaszetter Veldhoven gespecialiseerd in het zetten van alle soorten glas. En dat is fijn, want het bespaart u tijd, geld en stress. De medewerkers van Glaszetter Veldhoven staan altijd voor u klaar en zullen na het breken van het glas altijd een passende oplossing met u zoeken om de tijd door te komen tussen het plaatsen van de noodvoorziening en het nieuwe raam.

24-uurs glasservice Veldhoven

Glaszetter Veldhoven staat op elk moment van de dag voor u klaar. Dit bewijzen we met onze 24-uurs glasservice. Wij zijn namelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u belt naar 040-2319688, stuurt de 24-uurs service namelijk meteen de glaszetter aan. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Want wij begrijpen als geen ander dat u een snelle en vakkundige oplossing voor het gebroken raam verwacht. Een verwachting die wij waar maken.

040-2319688

Raam vervangen Veldhoven

Maar ook voor andere glaszaken kunt u terecht bij Glaszetter Veldhoven. Heeft u bijvoorbeeld nog een aantal ramen met enkel glas en wilt u die toch eens vervangen voor ramen met dubbel glas? Wij regelen het voor u. U geeft ons de afmetingen van het raam door en wij doen u een passend aanbod. Akkoord? Dan wordt het glas meteen besteld en de afspraak voor het plaatsen van het raam gepland.

Raam kapot Veldhoven

Als het raam echt kapot is, dan zit er niks anders op dan het toch maar te vervangen. Dit kunt u natuurlijk zelf proberen, maar u kunt ook het werk uit handen geven en Glaszetter Veldhoven inschakelen. Handig, snel en professioneel geregeld via één telefoontje naar 040-2319688. Onze glaszetters staan altijd voor u klaar om uw ruit zo snel mogelijk te vervangen voor een nieuwe ruit. En dat is wel zo prettig.

040-2319688
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Veldhoven

Wanneer u heel erg handig bent, kunt u er ook voor kiezen om juist zelf dat raam te vervangen. Het enige waar u dan waarschijnlijk tegenaan loopt, is het vinden van het juiste kwalitatieve glas. U wilt natuurlijk voorkomen dat de nieuwe ruit ook snel sneuvelt. Bij Glaszetter Veldhoven vindt u precies het glas dat u zoekt. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen doorgeven aan onze medewerkers. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u altijd voorzien van het beste advies.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 040-2319688.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Veldhoven. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Veldhoven op 040-2319688 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Veldhoven uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
040-2319688
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.