Glaszetter Venlo

  1. Glaszetter Venlo nodig?
  2. Bel Glaszetter Venlo 077-2061033
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Is uw ruit stuk of wilt u een nieuwe ruit laten plaatsen in de omgeving van Venlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Glaszetter Venlo is een betrouwbare glaszetter met jarenlange ervaring. Wij staan bekend als een voordelige glasservice die kwaliteit levert. Wij zijn altijd open, u kunt doordeweeks en in het weekend gebruik maken van onze dag- en nachtservice. Het is begrijpelijk dat u een snelle service wilt als uw glas stuk is, daarom zijn wij gegarandeerd binnen een half uur bij u. Vaak plaatsen wij eerst een noodvoorziening zodat u geen last heeft van de ruitschade. Op een later tijdstip komen wij nogmaals langs om de gewenste ruit te plaatsen. Neemt u contact op met 077-2061033 voor deskundig advies op maat of voor het maken van een afspraak.

Glasschade Venlo

Glasschade komt vaak voor bij onze klanten. Er zijn veel verschillende redenen waarom glasschade kan ontstaan. Een barst of een scheur in uw ruit kan veroorzaakt worden door een storm, brand, inbraak of omdat er iets tegen het raam aan is aangekomen. Het komt ook voor dat er opeens schade is zonder een duidelijke oorzaak. Het belangrijkste is dat wij deze schade zo snel mogelijke voor u kunnen oplossen. Onze vakkundige medewerkers hebben ervaring met alle vormen van glasschade.

24-uurs glasservice Venlo

Als u een kapotte ruit heeft is dit altijd vervelend en wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Als het vriest of regent wilt u het raam goed dicht hebben tegen de kou, maar in de zomer wilt u het raam ook dicht kunnen doen tegen de hitte en insecten. Daar houden wij rekening mee. Wij hebben altijd een 24-uurs glasservice voor de hele regio rondom Venlo. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen met glaszetter Venlo via 077-2061033. Dan staan wij direct voor u klaar.

Is uw raam kapot, wilt u een raam laten vervangen of wilt u enkel glas vervangen door dubbel glas? Onze glaszetters staan altijd voor u klaar. Bij schade is er de mogelijkheid om eerst een noodvoorziening te plaatsen of om het raam deskundig af te plakken. Dit zorgt ervoor dat u niet op de tocht zit. Later wordt er een afspraak gepland zodat wij zorgvuldig de gewenste ruit kunnen plaatsen. Glaszetter Venlo heeft jarenlange ervaring met allerlei soorten glasschade en hecht veel waarde aan kwaliteit.

Heeft u een gebroken of beschadigd raam en woont u in de omgeving van Venlo? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat er binnen 30 minuten een vakkundige glaszetter bij u is om uw raam te repareren. Onze glaszetters doen dit graag voor u, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Glaszetter Venlo levert allerlei soorten en maten glas. Hierdoor kunnen onze medewerkers een passende oplossing vinden voor al uw glas en ruit problemen.

Bent u opzoek naar een professionele glashandel in de buurt van Venlo? Dan hoeft u niet verder te zoeken!  Glaszetter Venlo levert al jaren kwaliteitswerk op maat. Wij leveren veel verschillende soorten beglazing, die wij op meerdere manieren kunnen toepassen om voor u het beste resultaat te kunnen garanderen.  Dit zorgt ervoor dat u altijd tevreden bent! Heeft u vragen over onze service of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met: 077-2061033.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Venlo. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Venlo op 077-2061033 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Venlo uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier