Glaszetter Venray

 1. Glaszetter Venray nodig?
 2. Bel Glaszetter Venray 0478-226020
 3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Heeft u een glaszetter nodig in de regio Venray? Neem direct contact op met 0478-226020. Wij staan binnen een half uur voor de deur, ongeacht het tijdstip van melding. De glaszetter is een gecertificeerd vakman die beschikt over de laatste kennis op het gebied van materiaal en wet- en regelgeving. Of u nu ondernemer bent of particulier, hij zal u de juiste soort glas voor de juiste situatie aanbevelen. Het kan raadzaam zijn om te kiezen voor veiligheidsglas, om de kans op inbraak te verkleinen. Als particulier kunt u daarmee in aanmerking komen voor het PKVW en als ondernemer voor het KVO. Deze keurmerken garanderen u dat u aan bepaalde veiligheidseisen voldoet, waarmee u bij de verzekeraar korting kunt bedingen. Neem vandaag nog contact op voor advies op maat en/of een vrijblijvende offerte.

Glashandel Venray

Als u uw ruiten wilt laten vervangen in de regio Venray, bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren direct uit voorraad alle typen glas, zoals:
 • Veiligheidsglas
 • Dubbel glas
 • Isolatieglas
 • HR glas
 • Glas in lood
 • Gehard glas
 • Enkel glas
Doordat wij groot inkopen kunnen wij een aantrekkelijke staffelkorting bedingen. Dus ook als u bezig bent met een renovatieslag en uw woning beter wilt isoleren, bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren HR glas tegen aantrekkelijke prijzen, maar ook voor het plaatsen van kozijnen kunt u bij ons terecht. Op het gebied van kozijnen zijn er veel certificeringen mogelijk, zoals VKG, KOMO, Bouwgarant, FSC, PKVW en SKG. De meeste glaszetters voldoen aan een van deze keurmerken.

Dubbel glas Venray

Neem voor dubbel glas in de regio Venray contact met ons op. Wij plaatsen alle soorten dubbel glas, zoals isolatieglas en HR++ glas. Ook voor veiligheidsglas of gehard glas kunt u bij ons terecht. Isolatieglas is eigenlijk een ander woord voor dubbel glas. De nieuwe standaard voor dubbel glas is HR glas. Hiermee bespaart u al gauw enkele honderden euro’s op uw energierekening. Bovendien is HR glas geluidswerend, brandwerend en zonwerend. HR++ glas is niet gevuld met droge lucht maar met een bepaald gas, argon. Dit heeft ook een isolerende werking. Wij komen graag op locatie om uw wensen te bespreken en een offerte op te stellen. Wilt u liever eerst verschillende aanbieders met elkaar vergelijken? Vraag dan diverse offertes aan bij verschillende aanbieders in de regio voor het beste aanbod.

Is uw winkelruit gebroken? Wij komen direct een noodvoorziening plaatsen en komen zo spoedig mogelijk terug voor een definitieve oplossing. Met een kapotte ruit kunt u niet te lang blijven zitten. Daarom zijn wij binnen een half uur op locatie, ongeacht het tijdstip van uw melding. Overweeg het laten plaatsen van veiligheidsglas voor een betere inbraakpreventie. Ook kunt u uitgebreidere maatregelen treffen om in aanmerking te komen voor het keurmerk veilig ondernemen (KVO) van het centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid. Niet alleen daalt hierdoor de criminaliteit, maar ook het aantal bezoekers neemt hierdoor toe. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden op het gebied van veiligheidsglas te bespreken en een maatwerk offerte te ontvangen.

Niet alleen voor een eenmalige vervanging van uw ruit maar ook voor uw renovatieproject kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld uw woning laten isoleren of een serre of schuifpui laten plaatsen dan komen wij graag op locatie bij u thuis. Maar ook bedrijven kunnen wij van dienst zijn bij het plaatsen van glazen gevelplaten of systeemwanden. Zowel bedrijven als particulieren nemen contact met ons op voor hun verbouwplannen. Wij adviseren u graag over de juiste soort glas voor de juiste situatie en nemen uw wensen met u door voor het opstellen van een maatwerk offerte. Neem direct contact op met 0478-226020.

 1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
 2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Venray. U bent op de juiste website belandt.
 3. U belt glaszetter Venray op 0478-226020 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
 4. U legt glaszetter Venray uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
 5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
 6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier