Glaszetter Vlaardingen

  1. Glaszetter Vlaardingen nodig?
  2. Bel Glaszetter Vlaardingen 010-3105140
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Woont u in Vlaardingen en heeft u een glaszetter nodig? Voor al u glasbehoeften kunt u altijd terecht bij glaszetter Vlaardingen. Onze glasspecialisten hebben ruim 60 jaar aan ervaring, en kunnen ook voor u vakkundig en snel uw ramen vervangen of repareren. Omdat een kapot raam altijd veel stress en gedoe met zich mee brengt, zijn onze specialisten bovendien 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunt u zelf kijken wanneer de service u het beste uit komt. Deze service bieden wij tot onze trots 7 dagen per week aan, zodat wij bij Glaszetter Vlaardingen oprecht kunnen zeggen dat wij altijd voor u klaar staan. Bij noodgevallen streven onze glasspecialisten er bovendien naar om binnen een half uur op locatie te kunnen zijn. Ze zullen dan snel maar vakkundig een noodvoorziening plaatsen, waarna ze samen met u een geschikt moment kiezen voor het vervangen van uw raam. Bij Glaszetter Vlaardingen staat het wegnemen van uw zorgen centraal. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel ons op onze 24-uurs lijn: 010-3105140.

Glasschade Vlaardingen

In Vlaardingen en omgeving hebben wij al diverse oorzaken voor glasschade mogen meemaken. Of het nou een enthousiaste voetbal was, een verdwaalde vogel of misschien gewoon ouderdom, niks verrast onze glasspecialisten meer. Schroom dus niet om contact op te nemen als uw raam beschadigd is en u niet weet hoe u verder moet. Glaszetter Vlaardingen zet u binnen de kortste keren weer op het rechte pad!

24-uurs glasservice Vlaardingen

Omdat Glasschade zich niet aan een 9 tot 5 werkdag houdt, doen wij dat ook niet. U leest het goed, Glasservice Vlaardingen is de hele week 24 uur per dag open. Zo kunnen wij op elk moment van de dag bij u langs komen voor het vervangen van uw ramen. Een dag vrij nemen om u raam te laten repareren is dus niet nodig. Deze service bieden wij aan voor iedereen in de stad Vlaardingen en omstreken. Of het nou midden in de nacht, dag of ochtend is, u kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010-3105140.

Is uw raam in duizend kleine stukjes gebarsten? Of heeft u misschien een sterretje en wilt u liever voorkomen dan genezen? Erg verstandig! Wat uw motivatie dan ook is, bij Glaszetter Vlaardingen vervangen wij graag uw raam voor u. Met onze snelle en vakkundige service is dit bovendien klaar in een mum van tijd. Met ruim 60 jaar aan ervaring is geen raam te gek voor onze glasspecialisten.

Heeft u enkel glas maar wordt u gek van de geluidsoverlast? Of heeft u misschien last van de koude winters? De overstap naar dubbel glas is in onze mening altijd het geld waard. Niet alleen kan dubbel glas een stuk meer hebben, het laat minder geluid én kou door. Over een aantal jaar zou de investering zichzelf zelfs terug kunnen verdienen in verband met stookkosten! Als u geïnteresseerd bent in dubbel glas kunnen onze glasspecialisten u altijd meer vertellen. Bel nu 010-3105140 om informatie of advies in te winnen.

Onze glasspecialisten plaatsen niet alleen glas, ze handelen er ook in. Bij glashandel Vlaardingen nemen wij alleen genoegen met glas van de beste kwaliteit. Hierbij voeren wij een breed assortiment in glassoorten. Of u nou op zoek bent naar enkel glas, dubbel glas, of speciale glassoorten zoals brandwerend glas. Bij Glashandel Vlaardingen kunt u altijd terecht voor uw glaswensen. Meer weten? Bel 010-3105140 voor meer informatie.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Vlaardingen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Vlaardingen op 010-3105140 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Vlaardingen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier