Glaszetter Weert

  1. Glaszetter Weert nodig?
  2. Bel Glaszetter Weert 0495-218086
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glasschade komt altijd onverwachts. Wanneer je met een kapotte ruit zit, dan geeft dit een onaangenaam gevoel. Jouw woning staat dan ineens bloot aan de verschillende weersomstandigheden, waarbij tocht, regen en wind gemakkelijk jouw woning in kan komen. Ook zul jij je niet veilig voelen, want met een kapotte ruit is jouw woning niet meer optimaal beveiligd. Gelukkig kun je nu een glaszetter in Weert bellen, om snel van jouw glasschade af te zijn. Neem direct contact op met Glaszetter Weert.

24 uur per dag en 7 dagen per week

Het kan zomaar gebeuren: een bal vliegt door een raam, of er is een raam kapot geslagen tijdens een inbraak. Je wilt dan zo snel mogelijk geholpen worden, zodat jouw woning weer veilig is. Wij staan met onze 24-uurs glasservice altijd tot jouw beschikking. Of je ons nu op een gewone werkdag belt, in het weekend of midden in de nacht: De glaszetter kan binnen 30 minuten bij jou ter plaatse zijn, om de schade te beoordelen.
Wij zullen jou adviseren en maatregelen nemen. Soms plaatsen we direct een nieuwe ruit en soms plaatsen we een noodvoorziening, tot jouw nieuwe ruit gereed is. In ieder geval hoef je niet meer in paniek te raken bij glasschade: De glaszetter is bij jou in de buurt en is 24/7 voor jou beschikbaar.

Raam kapot Weert

Het grote voordeel van dat wij bij jou in de buurt zitten, is dat wij snel bij jou ter plaatse kunnen zijn. Wij weten dat het een zeer onaangenaam gevoel geeft, wanneer jouw glas kapot is en je niet direct kunt worden geholpen. Wij kennen de omgeving en zullen direct na jouw telefoontje in actie komen, zodat we binnen 30 minuten bij jou zijn. Zo ben je verzekerd van een goede en professionele glaszetter in de buurt en hoef jij je minder zorgen te maken.
Na beoordeling van de situatie, zullen wij overgaan tot het plaatsen van nieuw glas of het plaatsen van een noodvoorziening, zodat uw woning in ieder geval weer veilig is. Als jouw glas gereed is, zullen wij in overleg met jou en op een moment dat het jou uitkomt, het glas gaan plaatsen. Is de glasschade een verzekeringskwestie? Dan zullen wij jou ook hierbij helpen, zodat je dit schadegeval snel kunt vergeten.

Niet elk raam is hetzelfde. Jouw raam kan bestaan uit een speciaal soort glas: zoals brandwerend glas, veiligheidsglas of verduisterend glas. Wij hebben een groot assortiment dat bestaat uit verschillende glassoorten, zodat wij jou altijd kunnen helpen. En mocht jouw speciale glas niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact op met ons uitgebreide netwerk, zodat jouw speciale glas toch nog snel geleverd kan worden.

De meeste ramen hebben een standaardmaat en daardoor is het voor ons gemakkelijk, om jouw raam snel van nieuw glas te voorzien. Het kan natuurlijk zijn, dat jouw raam een afwijkende maat heeft. Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Op professionele wijze zullen wij jouw glas nauwkeurig opmeten en het glas perfect voor jou op maat snijden, zodat ook jouw raam met afwijkende afmeting snel en vakkundig geplaatst kan worden.

De discussie om woningen zo duurzaam mogelijk te maken, is volop bezig. Dit begint met het goed isoleren van woningen. Een goed geïsoleerde woning verliest zijn warmte niet en je kunt zo enorm besparen op de energiekosten. Naast isolatie van daken en muren, speelt dubbele beglazing een uitermate belangrijke rol in het isoleren van woningen. Nog niet alle woningen zijn namelijk al voorzien van dubbel glas, terwijl dit voor zowel het milieu als jouw portemonnee zeer gunstig is.

Naast onverwachte glasschade, kun je ook bij ons aankloppen voor het plaatsen van dubbel glas. Is jouw woning nog niet optimaal geïsoleerd met dubbel glas? Dan is dit het moment om het te doen. De prijzen voor dubbel glas zijn gedaald en omdat je veel geld kunt besparen op jouw energienota, is dubbel glas aanschaffen een zeer goede investering.

Dubbel glas wordt tegenwoordig al standaard gebruikt in nieuwbouwwoningen. Het meest populaire glas is HR++ glas. Dit is hoogrendementsglas dat bestaat uit twee glasplaten, met een tussenruimte die gevuld is met een speciaal soort gas. Hierdoor houdt HR++ glas de koude tegen en houdt het de warmte vast. Je verliest geen warmte meer, waarvoor je ook moet betalen en bespaart zo erg veel geld.

Of je nu ons noodnummer belt om glasschade zo snel mogelijk te verhelpen, of dat u een offerte wilt aanvragen voor het plaatsen van dubbel glas: met ons in de buurt, weet je je verzekerd van een betrouwbare glasservice in jouw regio. Schroom niet om ons te bellen, ook als jouw glasschade op een tijdstip is ontstaan dat niemand meer bereikbaar is.

De glaszetter is binnen 30 minuten bij jou aanwezig om je uit de problemen te helpen, zodat jouw woning weer optimaal is beschermd tegen weersinvloeden en ongenode gasten. Neem dus contact met ons op.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Weert. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt Glaszetter Weert en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt Glaszetter Weert uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier